KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Hatsan

Hatsan luftgevær

Vil du gerne have et nyt luftgevær til en fornuftig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten? Så er Hatsan præcis det mærke du leder efter! Hatsan er et populært brand indenfor luftgeværer, og dette skyldes først og fremmest Hatsan's høje kvalitet, men Hatsan formår også at fremstille luftgeværer til konkurrencedygtige priser, og i dag eksporterer Hatsan 95% af sine produkter til mere end 90 lande verden over. Hatsan har eksisteret siden 1976 og er den bedst kendte shotgun producent i Tyrkiet.

 

Hatsan fremstiller og bearbejder selve slutproduktet på deres 35.000 km2 store produktionsareal, hvor mere end 650 arbejdere og en maskinpark på samlet 500 high-tech computere styrer processen. Alle individuelle syntetiske dele, metaldele og samlinger bliver analyseret gennem avanceret CAE software, som sikrer Hatsan's høje kvalitet.

 

Hatsan er samtidig anerkendte for at udvikle luftgeværer med stor slagkraft og høj hastighed - faktisk leverer Hatsan's model 125 en udgangshastighed på hele 380 m/s! Luftgeværet er også et af Hatsan's helt store bestsellere med knækløb.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 31

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 31

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Unikke egenskaber

Alle Hatsan's PCP luftgeværer hat et væld af unikke funktioner, som der er standard når du vælger, at købe et luftgevær fra Hatsan's produktsortiment. Funktionerne indebærer:

 

- Automatisk sikring

- Quattro trigger - 2 trins justerbar aftrækker system

- Shock absorber - som der reducerer vibrationer

- TruGlo fiberobtisk sigte

Top