Hatsan

Hatsan luftgevær, luftpistoler, skydekasser & tilbehør

Hatsan luftgevær, luftpistoler og tilbehør er til dig der søger at prisfornuftigt luftvåben uden at ville gå på kompromis med kvalitet, teknologi eller funktioner. Denne kombination af kvalitet og teknologi til fornuftige priser, har gjort Hatsan til en af de største og mest populærere brand indenfor luftvåben. Hatsan luftgevær, luftpistoler og tilbehør er derfor også den meste kendte luftvåbenproducent i Tyrkiet og har betydet at hele 95% af produkterne nu eksporteres til mere end 90 lande verden over.

Hos AIRGUN.dk har vi et stort udvalg af Hatsan luftgevær, luftpistoler og tilbehør, som naturligvis er dækket ind under vores prisgaranti. Se alle Hatsan produkter herunder eller læs mere om Hatsan nederst på siden.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 25

Faldende orden
Side
pr. side

Hatsan luftgevær, luftpistoler og tilbehør

Hatsan producere, fremstiller og bearbejder slev alle produkter på deres 35.000 km2 store våbenfabrik i Tyrkiet, hvor mere end 650 arbejder og hele 500 computere styrer den store maskinpark. Alle delelementer, slutprodukter og tilbehør bliver gennemtestet via avanceret CAE teknologi, inden de forlader våbenfabrikken, hvilket sikre at alle Hatsan produkter er i topkvalitet.

Der er dog ikke kun fornuftige priser og kvalitet Hatsan er kendt for, men også deres mange utrolige kraftige luftgeværer. De helt kraftige luftgevær er modellerne Hatsan Mod 150TH, Hatsan Mod 125 og Hatsan Mod 125 Sniper, som alle har en udgangshastighed på hele 380 m/s. Dertil tæller Hatsan programmet også deres anerkendte PCP-luftgevær, som Hatsan AT-44, Hatsan BT-65 og Hatsan Gladius.

HATSAN TEKNOLOGI

HATSAN QUATTRO AFTRÆK

Quattro er Hatsans unikke og anerkendte to-trins aftræk, som kun findes i Hatsan luftvåben. Aftrækket giver mulighed for at indstille og justerer aftrækket, så det passer helt perfekt. Aftrækket har tre-punkts indstillinger, hvilket giver mulighed for indstilling af aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket. Den brugerdefinerede Quattro aftrækker gør det også muligt at fortryde skuddet selvom aftrækket er gået ind i cyklus 1. og vil derefter automatisk returnerer til udgangsposition. Derudover har aftrækket fået indarbejdet et unikt sikkerhedssystem, som låser aftrækket, så vådeskudsulykker undgås. Det betyder at hvis luftgeværet eksempelvis tabes vil aftrækket automatisk låse - også selvom sikring er slået fra.

 

HATSAN SAS REKYLDÆMPER

Hatsan Shock Absorber System (SaS) er et unikt system, der reducerer de rekylsalg og rystelser der opstår i kraftige luftvåben ved skudafgivelse. Dette er med til at yde høj beskyttelse og øget levetid af både luftgeværet, optik og tilbehør. SaS er en mekanisk ”støddæmper” der er bygget ind i skæftet, som både beskytter luftgeværet, men også giver en mere behagelig skydeoplevelse.

 

HATSAN TRUGLO FIBEROPTISKSIGTE

Hatsan Truglo fiberoptisk sigte gør det muligt at skyde med luftgevær og luftpistoler uden kikkertsigte. Det fiberoptiskesigte har et rødt og grønt sigte, som skaber en god kontrast og gør dem nemme at se.

 

HATSAN QUIET ENERGU SOUND LYDDÆMPER

Quiet Energu Sound er en lyddæmper er der integreret i løbet og fungerer ved at optage lyden og luften fra cylinderen, mens haglet upåvirket forsætter. Systemet betyder at lyden reduceres med op til 50 % afhængelig af hagl og omgivelser.

 

HATSAN TRIOPAD® SKULDERPUDE

Hatsan TRIOPAD® Butt System er et unikt system der både er med til at give en mere behagelig skydeoplevelse, men også giver mulighed for justering af længeden på skulderpuden. De specielle gummipuder absorbere rekylsalget og yder derved optimal beskyttelse af skulderen under skydning. Længden af skulderpuden justeres ved at fjerne eller tilføje de individuelle plader.

 

HATSAN RECOIL REDUCTION SYSTEM REKYLDÆMPER

Recoil Reduction System (XRS) er Hatsans unikke rekyldæmpende system, som er indbygget i mange af Hatsan helt kraftige luftvåben. Systemet evne til at reducere rekyl fungerer ved at en kraftig fjeder griber det bagudskydende stempel og dermed reducere det normale stempelsalg. Derudover har systemet også en funktion, der indfanger spændefjederen og dermed giver et mere lydsvagt skud uden ”fjederraslen”. Systemet har sine klare fordele ved at give en mere rolig hånd, der ikke påvirkes af rekylslaget.

 

HATSAN SEMIAUTOACTION

Hatsan SemiAutoAction et semiautomatisk system, som bygges sammen med Hatsan PCP-systemer. SemiAutoAction gør det muligt at skyde uden at skulle tage ladegreb efter hvert skud.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved