Christmas Sale! - Se alle tilbud her! ×

Hagl Til Luftgevær

Hagl til luftgevær findes i mange forskellige typer, brands og vægtklasser, som alle har påvirkning på hvordan luftgeværet skyder. De forskellige brand, som H&N, RWS, JSB, Crosman og Gamo producerer næsten alle de samme hagltyper og vægtklasser, så her er det mere kvalitet

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 89

Faldende orden
Side
pr. side

Hagl til luftgevær

Hagl til luftgevær findes i mange forskellige typer, brands og vægtklasser, som alle har påvirkning på hvordan luftgeværet skyder. De forskellige brand, som H&N, RWS, JSB, Crosman og Gamo producerer næsten alle de samme hagltyper og vægtklasser, så her er det mere kvalitet, pris og finish der variere. Dertil er det særligt vigtigt at tage stilling til de forskellige hagltyper, som både kan være klassiske diabolo hagl, fladhagl, spidshagl eller hurtige PBA Power hagl. De mange forskellige hagltyper, vægt og brands, kan gøre det til lidt af en vildrede, at finde det helte rigtige hagl til luftgevær og derfor har vi herunder lavet en lille guider, der forhåbentligt kan hjælpe.   

Valg af hagl til luftgevær

I almindelige luftgevær med knæk- og fastløb kan de fleste hagl anvendes, og derfor anbefaler vi at man tager udgangspunkt i hvad haglet skal bruges til, hvor kraftigt luftgeværet er og vægten af haglet. Første og fremmest er det vigtigt at tage stilling til om haglet skal bruges til regulering af rotter, konkurrenceskydning, indskydning af kikkertsigte, plinking eller målskydning til skydeskiver. Skal haglet bruges til regulering af rotter, bør der vælges tunge Holloeponit eller diabolo hagl, som har en høj anslagsenergi. Skal haglet bruges til konkurrenceskydning bør man vælge topkvalitets præcision diabolo hagl, som eksempelvis JSB Exact Diabolo Premium eller Match Diabolo Premium hagl. Skal haglet bruges til plinking efter skydemål eller skydeskiver, er der lidt mere frit valg og god mulighed for at afprøve de mange forskellige hagltypers egenskaber. Til indskydning af kikkertsigte bør der anbefales et kvalitets diabolo hagl, som har en tæt riffelgang og hvor hvert hagl ikke afviger i finish. Dette kunne være H&N Diabolo Baracuda Match eller JSB Diabolo Exact Express. 

Hagl til luftgevær med mulighed for fri levering og retur.

Vores store udvalg af hagl til luftgevær, luftpistoler og PCP er lagerførte og klar til hurtig dag til dag levering i hele Danmark. Dertil tilbyder vi gratis levering og retur, hvis det samlede beløb overstiger kr. 500,- og GLS vælges som transportør. Det er din sikkerhed for, at hvis du mod forventning fortryder dit køb, så kan du sende det retur.   

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud, nyheder og rabatkoder før alle andre!
© 2015 Airgun. All Rights Reserved