Luftpistol - PCP

PCP-luftpistoler er noget anderledes end luftpistoler med fjeder og luftpistoler med Gas-ram cylinder. De er ligesom PCP-luftgevær udstyret med en luftcylinder, som fyldes med luft via PCP-pumpe, PCP-kompressor eller dykkerflaske. Når luftcylinderen fyldt kan der afgives mange skud vi et magsin. Modsat luftpistoler med fjeder og Gas-ram, så skal der ikke lades på samme måde ved hvert skud, men blot tages ladegreb. Dette gør det nemmere at skyde mange grupper, uden at skulle ændre på luftpistolen placering, og man opnår dermed en bedre præcision. Dertil er PCP-luftpistoler utrolig stabile, og det kaftige PCP-system, gør at nogle modeller opnår høje udgangshastigheder sammenlignet med almindelige knæk-luftpistoler. Ulempen ved PCP-luftpistoler er dog, at de er ofte dyre end almindelig luftpistoler, og kræver en smule mere vedligholdelse. 

Selvom PCP-luftpistoler er en relativ ny type luftpistoler, så har vi selvfølgelig et større udvalg her hos Airgun.dk. Alle PCP-luftpistoler er udvalgt fra nogle af de bedste brands og alle i topkvalitet. Vores udvalg fra PCP-luftpistoler kommer fra kendte mærker som Weihrauch, Diana og Hatsan. Se vores udvalg af PCP-luftpistoler her. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
pr. side

Luftpistol –PCP

Luftpistoler med PCP har kan mange forskellige former, men som regel er det bygget, som en almindelig luftpistol, men hvor luftcylinderen er skuret ind i fronten af skæftet. Dog er håndtaget ofte lavet en anelse større, for at give en bedre støtte til det noget tungere og større våben. Luftcylinderen gør det muligt at skyde mange skud fra et magasin, uden at skulle lade for hvert skud som ved almindelige luftpistoler, hvilket gør PCP luftspoler utrolig sjove at skyde med. PCP-systemet er ikke bare sjovt at skyde med, men har tilmed fordel ved at være utrolig stabile, præcise og så afgiver de intet rekyl. 

Opfyldning af luftcylinder på PCP luftpistol

Alle PCP luftpistoler i vores sortiment leveres med tryk i luftcylinderen, så de er klar til at skyde med det samme, men på et tidspunkt bliver det nødvendigt at fylde luftcylinderen igen. Den billigste måde et gøre dette på, er ved at anvende en PCP-pumpe fra Crosman, Hill, Gamo eller Hatsan. Se vores lille instruktionsvideo herunder, hvor John viser hvordan en PCP-pumpe virker og hvad man skal være opmærksom på.

 

Vil man gerne undgå sved på panden og må det hele gerne være lidt nemt, så kan man også fylde en PCP luftpistol via en godkendt dykkerflaske og PCP påfyldningsadapter. Her monteres påfyldningsadapteren på dykkerflasken og i luftcylinderen via en slange med en fyldestuds. Den sidste mulighed for at fylde en PCP luftpistol, er via en PCP kompressor eller en PCP Booster til almindelige husholdningskompressorer. Dette er den nemmeste måde og sikre tilmed en jævn og sikker opfyldning af luftcylinderen. Se videoen herunder, hvor John viser hvordan man anvender en PCP Booster fra Gamo.   

PCP luftpistol - bemærkninger

PCP luftpistoler er dog mere tekniske end luftpistoler med fjeder eller gas ram og derfor er det et par ting som man skal være opmærk som på. Første og fremmest er det vigtigt ikke at vælge de rigtige hagl, som passer i magasinet og som ikke ødelægget PCP-systemet eller riffelgangen. Dernæst er det vigtigt ikke at tømme luftcylinderen fuldstændigt, da det får ventilen til at miste tryk og kan gøre det rigtig vært at få tryk i luftcylinderen igen. Vi anbefaler altid, at den medfølgende brugsanvisning læses grunddigt før brug, da forkert håndtering kan ophæve reklamationsretten på PCP luftpistolen. 

Brug for hjælp til PCP luftpistol? 

Hvis du har spørgsmål om vores PCP luftpistoler eller brug for anden hjælp, så er du meget velkommen til at kontakte vores kendeservice på tlf. 97312710 – lokal 1, skrive en mail til os på [email protected] eller kontakte os via Facebook på @airgun.dk.      

© 2015 Airgun. All Rights Reserved