Nyhed! Stoeger Airguns er nu på lager! Se alle modeller her.

×

VI SENDER PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-19.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-19   

                GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-                               

Luftpistol - PCP

PCP Luftpistol

PCP luftpistoler bruger ligesom PCP luftgevær, komprimeret luft fra en luftcylinder, som drivmiddel til at skyde haglet ud af løbet. PCP luftpistoler virket ved, at luftcylinderen fyldes med en PCP-pumpe, dykkerflaske med opfyldningsadapter eller en PCP-kompressor til maksimum 200 bar. Derefter kan der afgives op til 50 skud, alt efter model og lufttryk via et magasin. PCP-systemet gør luftpistolerne utrolig kraftige, hvilket betyder at udgangshastigheden kommer op over 200 m/s. PCP luftpistolerne er lavet med større håndtag, for at give god støtte til det kraftige PCP system, som gør dem noget tungere end almindelige luftpistoler.   

Hos AIRGUN.dk har vi flere forskellige PCP luftpistoler og sortimentet tæller både modeller fra Weihrauch og Hatsan. Alle PCP luftpistoler er lagerførte og klar til hurtig dag til dag levering i hele Danmark. Dertil er de selvfølgelig dækket af vores prisgaranti og kan leveres gratis, hvis GLS vælges som leverandør.

Se vores forskellige luftpistoler med PCP herunder.

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)

Luftpistol –PCP

Luftpistoler med PCP har kan mange forskellige former, men som regel er det bygget, som en almindelig luftpistol, men hvor luftcylinderen er skuret ind i fronten af skæftet. Dog er håndtaget ofte lavet en anelse større, for at give en bedre støtte til det noget tungere og større våben. Luftcylinderen gør det muligt at skyde mange skud fra et magasin, uden at skulle lade for hvert skud som ved almindelige luftpistoler, hvilket gør PCP luftspoler utrolig sjove at skyde med. PCP-systemet er ikke bare sjovt at skyde med, men har tilmed fordel ved at være utrolig stabile, præcise og så afgiver de intet rekyl. 

Opfyldning af luftcylinder på PCP luftpistol

Alle PCP luftpistoler i vores sortiment leveres med tryk i luftcylinderen, så de er klar til at skyde med det samme, men på et tidspunkt bliver det nødvendigt at fylde luftcylinderen igen. Den billigste måde et gøre dette på, er ved at anvende en PCP-pumpe fra Crosman, Hill, Gamo eller Hatsan. Se vores lille instruktionsvideo herunder, hvor John viser hvordan en PCP-pumpe virker og hvad man skal være opmærksom på.

 

Vil man gerne undgå sved på panden og må det hele gerne være lidt nemt, så kan man også fylde en PCP luftpistol via en godkendt dykkerflaske og PCP påfyldningsadapter. Her monteres påfyldningsadapteren på dykkerflasken og i luftcylinderen via en slange med en fyldestuds. Den sidste mulighed for at fylde en PCP luftpistol, er via en PCP kompressor eller en PCP Booster til almindelige husholdningskompressorer. Dette er den nemmeste måde og sikre tilmed en jævn og sikker opfyldning af luftcylinderen. Se videoen herunder, hvor John viser hvordan man anvender en PCP Booster fra Gamo.   

PCP luftpistol - bemærkninger

PCP luftpistoler er dog mere tekniske end luftpistoler med fjeder eller gas ram og derfor er det et par ting som man skal være opmærk som på. Første og fremmest er det vigtigt, at vælge de rigtige hagl, som passer i magasinet og som ikke ødelægget PCP-systemet eller riffelgangen. Dernæst er det vigtigt ikke at tømme luftcylinderen fuldstændigt, da det får ventilen til at miste tryk og kan gøre det rigtig vært at få tryk i luftcylinderen igen. Vi anbefaler altid, at den medfølgende brugsanvisning læses grunddigt før brug, da forkert håndtering kan ophæve reklamationsretten på PCP luftpistolen. 

Brug for hjælp til PCP luftpistol? 

Hvis du har spørgsmål om vores PCP luftpistoler eller brug for anden hjælp, så er du meget velkommen til at kontakte vores kendeservice på tlf. 97312710 – lokal 1, skrive en mail til os på [email protected] eller kontakte os via Facebook på @airgun.dk.      

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode