Nyhed! Stoeger Airguns er nu på lager! Se alle modeller her.

×

VI SENDER PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-19.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-19   

                GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-                               

Hagl til PCP-Luftvåben

Luftgevær - kvalitets luftgevær online

PCP luftgevær kræver særlige hagl  af flere grunder og det er vigtigt at vælge de rigtige hagl, så man får det maksimale ud af PCP luftgeværet. Først og fremmest skal haglet kunne sidde i PCP-magasinet uden at ødelægge kammeret. Der næst skyder de fleste PCP luftgevær med en utrolig høj udgangshastighed, hvilket gør det vigtigt at vælge mere tunge hagl. Anvendes der for lette hagl i kraftige PCP luftgevær, vil man opleve at haglet kommer ud med overlydskraft og dermed give en forringet præcision. Det kunne eksempelvis være Gamo PCP Special, H&N Diabolo Baracuda Match Heavy eller JSB Diabolo Exact Heavy.

Hos AIRGUN.dk har vi samlet en række hagl til brug i PCP luftgevær og luftpistoler. Har du brug for hjælp til valg af PCP hagl eller har yderlige spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 97312710, mail til [email protected] skrive til os på Facebook. 

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 68

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 68

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hagl til PCP luftgevær og luftpistoler 

Hagl til PCP luftvåben er ligesom hagl til almindelige luftgevær bestemte ud fra producent, hagltype og vægten på haglet. Derfor kan de fleste hagl bruges i PCP luftvåben, men der er dog et par små ting, som man med fordel kan tage højde for. Generelt skyder særligt PCP luftgevær med udgangshastigheder langt over 300 m/s og sender dermed haglet ud med overlydskraft. For at kompenserer for denne store kraft, er det vigtigt ikke at bruge for lette halt i et PCP luftgevær, da vil give en forringet præcision, men i værste tilfælde kan det også ødelægge semplet. Dernæst er det vigtigt at undersøge om det enkelte hagl passer i magasinet på PCP luftgeværet eller PCP luftpistolen. 

Hagl til PCP luftvåben med mulighed for gratis og hurtig leveirng.

Det er aldrig sjovt at løbe tør for hagl, og derfor er alle vores hagl til PCP luftvåben lagerførte, så de kan sendes med dag til dag levering i hele Danmark. Overstiger det samlende ordrebeløb kr. 500,- og GLS vælgers som transportør, så tilbyder vi gratis levering og retur. 

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode