Hagl til PCP-Luftvåben

Hagl til PCP-luftgevær og luftpistoler er som udgangspunt de samme som der bruges i luftgevær og luftpistoler med spændefjeder. Der er dog eneklte områder, som der med fordel kan overvejes i valget af hagl til PCP-luftvåben. Først og fremmest så skyder PCP-luftgevær ofte med utrolig høj udgangshastighed, og derfor er det en god ide at vælge mere tunge hagl. De lette hagl har en tildens til at komme så højt op i hastighed, at det går ud over præcisisonen. Dertil er det vigitgt ikke at vælge hagl, der er designet til at være lange, fordi de nogen gange ikke kan være i magasinet. Dertil kan være en fordel at vælge hagl, som er lavet i en smule søtrre kaliber, så de sidder ekstra godt i magasinet. Disse hagl har ofte en kaliber på 4,51 eller 4,52 mm. 

Hos AIRGUN.dk har vi et af Danmarks største udvalg af PCP-luftgevær og PCP-luftpistoler. Derfor har vi naturligvis også et stort udvag af hagl til PCP-luftvåben online, og tilføjer hele tiden nye hagl, så snart der kommet nyt frem. Vores sortiment af hagl til PCP-luftvåben kommer fra Gamo, H&N, JSB, RWS, Stoeger, FX-Airguns og mange flere top brands. Sortimentet indeholder både klassiske diabolo hagl, faldhagl, spidshagl og hollowpoint, men også nye typer slugs hagl og Bulldog hagl. Se vores store udvalg af hagl til PCP-luftgevær og PCP-luftpistoler heurnder. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 68

Faldende orden
Side
pr. side

Hagl til PCP luftgevær og luftpistoler 

Hagl til PCP luftvåben er ligesom hagl til almindelige luftgevær bestemte ud fra producent, hagltype og vægten på haglet. Derfor kan de fleste hagl bruges i PCP luftvåben, men der er dog et par små ting, som man med fordel kan tage højde for. Generelt skyder særligt PCP luftgevær med udgangshastigheder langt over 300 m/s og sender dermed haglet ud med overlydskraft. For at kompenserer for denne store kraft, er det vigtigt ikke at bruge for lette halt i et PCP luftgevær, da vil give en forringet præcision, men i værste tilfælde kan det også ødelægge semplet. Dernæst er det vigtigt at undersøge om det enkelte hagl passer i magasinet på PCP luftgeværet eller PCP luftpistolen. 

Hagl til PCP luftvåben med mulighed for gratis og hurtig leveirng.

Det er aldrig sjovt at løbe tør for hagl, og derfor er alle vores hagl til PCP luftvåben lagerførte, så de kan sendes med dag til dag levering i hele Danmark. 

© 2015 Airgun. All Rights Reserved