Christmas Sale! - Se alle tilbud her! ×

Hagl til PCP-Luftvåben

Hagl til PCP luftvåben er ligesom hagl til almindelige luftgevær bestemte ud fra producent, hagltype og vægten på haglet. Derfor kan de fleste hagl bruges i PCP luftvåben, men der er dog et par små ting, som man med fordel kan tage højde for. Generelt skyder særligt PCP luftgevær

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 79

Faldende orden
Side
pr. side

Hagl til PCP luftgevær og luftpistoler 

Hagl til PCP luftvåben er ligesom hagl til almindelige luftgevær bestemte ud fra producent, hagltype og vægten på haglet. Derfor kan de fleste hagl bruges i PCP luftvåben, men der er dog et par små ting, som man med fordel kan tage højde for. Generelt skyder særligt PCP luftgevær med udgangshastigheder langt over 300 m/s og sender dermed haglet ud med overlydskraft. For at kompenserer for denne store kraft, er det vigtigt ikke at bruge for lette halt i et PCP luftgevær, da vil give en forringet præcision, men i værste tilfælde kan det også ødelægge semplet. Dernæst er det vigtigt at undersøge om det enkelte hagl passer i magasinet på PCP luftgeværet eller PCP luftpistolen. 

Hagl til PCP luftvåben med mulighed for gratis og hurtig leveirng.

Det er aldrig sjovt at løbe tør for hagl, og derfor er alle vores hagl til PCP luftvåben lagerførte, så de kan sendes med dag til dag levering i hele Danmark. Overstiger det samlende ordrebeløb kr. 500,- og GLS vælgers som transportør, så tilbyder vi gratis levering og retur. 

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud, nyheder og rabatkoder før alle andre!
© 2015 Airgun. All Rights Reserved