GAMO GX-40 PCP-Luftgeværet er tilbage på lager - Se her! ×

Luftgevær - Fast Løb

Luftgevær med fastløb adskiller sig fra luftgevær med knækløb, ved at have en ladestang under eller på siden af løbet. Det betyder at løbet ikke knækkes ved ladning, men at ladestangen knækkes, mens haglet indsættes i et kammer på overdelen af luftgeværet

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

10 varer

Faldende orden
pr. side

Luftgevær – Fast løb

Luftgevær med fastløb adskiller sig fra luftgevær med knækløb, ved at have en ladestang under eller på siden af løbet. Det betyder at løbet ikke knækkes ved ladning, men at ladestangen knækkes, mens haglet indsættes i et kammer på overdelen af luftgeværet. Derefter føres ladestangen tilbage og luftgeværet er klar til skudafgivelse. Denne konstruktion giver et mere præcist luftgevær, fordi der ikke er noget knæk midt på løbet, hvor der kan opstå skævhed eller slør. Dertil er et konstruktionen utrolig slidstærk og gør det tilmed muligt at opnå en høj udgangshastighed. Selvom konstruktionen er relativt simpel, er det dog vigtigt at nævne, at man aldrig må trykke på aftrækkeren mens ladestangen er bukket rundt. Dette kan medføre at ladestangen selv slår tilbage med fuld kraft, hvilket både er farligt og kan ødelægge luftgeværet. Dertil anbefaler vi altid at man grundigt læser brugsanvisningen der medfølger luftgeværet inden brug. Forkert anvendelse af luftgeværet kan i værste tilfælde betyde at reklamationen bortfalder.       

Prisgaranti på luftgevær med fast løb

Alle luftgevær med fast løb i sortiment, er naturligvis dækket ind under vores prisgaranti. Det betyder, at hvis du finder et identisk luftgevær med fastløb på en anden dansk hjemmeside, så matcher vi prisen*. Læs mere om betingelserne for vores prisgaranti i den røde fane på produkterne. 

Luftgevær med fast løb leveret gratis og hurtigt. 

Hos AIRGUN.dk ønsker vi at dit luftgevær skal komme hurtigt frem, når du har foretaget et køb. Derfor er alle vores luftgevær med fastløb lagerførte og klar til hurtig dag til dag levering i hele Danmark. Hvis GLS vælges som fragtservice og det samlede køb overstiger kr. 500,- tilbyder vi gratis levering og retur. Det betyder at du kan sende produktet retur, hvis du mod forventning ikke er tilfreds med det. 

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos AIRGUN.dk har vi solgt luftgevær med fastløb siden 1992 og er flere gange om året på skydebane, for at lave produktvideoer og afprøve de luftgevær vi har i sortimentet. Derfor føler vi os godt klædt på til at svare på spørgsmål og hjælpe med svar omkring køb af luftgevær og tilbehør. Vi sidder klar ved tlf. 97312710 – lokal 1 alle hverdage fra kl. 10.00-18.00 og lørdag/søndag/helligdage ligeledes fra kl. 10.00 –18.00. Du er også meget velkommen til at sende en mail til [email protected] skrive til os på Facebook på @airgun.dk.  

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud, nyheder og rabatkoder før alle andre!
© 2015 Airgun. All Rights Reserved