Luftgevær - Fast Løb

Et luftgevær med fast løb adskiller sig fra knæk-luftgevær, ved at have et løb, der ikke bevæger sig eller knækkes under lade- og affyringsprocessen. På luftgevær med fast løb sidder løbet fast, mens der på undersiden er en ladestang, som knækkes rundt ved ladning. Haglet indsættet i et lille kammer foran løbet, og harefter er luftgeværet klar til skudafgivelse. Luftgeværer med fast løb har en bedre nøjagtighed og stabilitet, da den faste løbsposition minimerer potentielle fejlkilder, skævheder, slid og vibrationer, som kan påvirke skud og præcisionen. Dette har gjort luftgevær med fast løb populære til målskydning, præcisionsskydning og konkurrenceskydning. 

Hos AIRGUN.dk har vi altid flere forksellige luftgevær med fast løb på lager, da vi ved mange skytter foretrækker dem til præcisonsskydnig. Vores udvalg af luftgevær med fast løb kommer fra top producenter som Gamo, Weihrauch og Hatsan. Blandt de meste anerkendte luftgevær med fast løb er Gamo's CFX og CFX Royal. De er i et helt klassisk design, og med Gamo's kraftige spændefjeder. Derudover er Weihrauch's HW 97 serie utrolig anderkendt for deres tyske topkvalitet og fantastiske præcision. Se alle vores luftgevær med fast løb herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side

Luftgevær – Fast løb

Luftgevær med fastløb adskiller sig fra luftgevær med knækløb, ved at have en ladestang under eller på siden af løbet. Det betyder at løbet ikke knækkes ved ladning, men at ladestangen knækkes, mens haglet indsættes i et kammer på overdelen af luftgeværet. Derefter føres ladestangen tilbage og luftgeværet er klar til skudafgivelse. Denne konstruktion giver et mere præcist luftgevær, fordi der ikke er noget knæk midt på løbet, hvor der kan opstå skævhed eller slør. Dertil er et konstruktionen utrolig slidstærk og gør det tilmed muligt at opnå en høj udgangshastighed. Selvom konstruktionen er relativt simpel, er det dog vigtigt at nævne, at man aldrig må trykke på aftrækkeren mens ladestangen er bukket rundt. Dette kan medføre at ladestangen selv slår tilbage med fuld kraft, hvilket både er farligt og kan ødelægge luftgeværet. Dertil anbefaler vi altid at man grundigt læser brugsanvisningen der medfølger luftgeværet inden brug. Forkert anvendelse af luftgeværet kan i værste tilfælde betyde at reklamationen bortfalder.       

Prisgaranti på luftgevær med fast løb

Alle luftgevær med fast løb i sortiment, er naturligvis dækket ind under vores prisgaranti. Det betyder, at hvis du finder et identisk luftgevær med fastløb på en anden dansk hjemmeside, så matcher vi prisen*. Læs mere om betingelserne for vores prisgaranti i den røde fane på produkterne. 

Luftgevær med fast løb leveret hurtigt. 

Hos AIRGUN.dk ønsker vi at dit luftgevær skal komme hurtigt frem, når du har foretaget et køb. Derfor er alle vores luftgevær med fastløb lagerførte og klar til hurtig dag til dag levering i hele Danmark. Vi anvedner GLS og Post Nord med hurtig levering og retur. Det betyder at du kan sende produktet retur, hvis du mod forventning ikke er tilfreds med det. 

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos AIRGUN.dk har vi solgt luftgevær med fastløb siden 1992 og er flere gange om året på skydebane, for at lave produktvideoer og afprøve de luftgevær vi har i sortimentet. Derfor føler vi os godt klædt på til at svare på spørgsmål og hjælpe med svar omkring køb af luftgevær og tilbehør. Vi sidder klar ved tlf. 97312710 – lokal 1 alle hverdage fra kl. 10.00-18.00 og lørdag/søndag/helligdage ligeledes fra kl. 10.00 –18.00. Du er også meget velkommen til at sende en mail til [email protected] skrive til os på Facebook på @airgun.dk.  

© 2015 Airgun. All Rights Reserved