Diana

Diana luftgevær, luftpistoler og tilbehør til luftvåben

Diana luftgevær, luftpistoler og tilbehør til luftvåben er produceret i tysk topkvalitet i mere end 125 år, og har siden Jakob Mayer og Josef Grammelspacher startede Diana været kendt for netop denne høje kvalitet og pålidelighed. Alle Diana produkter er lavet ud fra en forpligtelse om, at deres kunder skal være tilfredse med produktet, og at de kun sender produkter på markedet, som 100% lever op til den anerkendte Diana kvalitet. Derfor har alle produkter fra Diana lige siden 1890 opfyldt de højeste globale kvalitetskrav, og er alle gennem testet via den nyeste CAD-teknologi, inden de forlader fabrikken i Tyskland. Diana sortiment indeholder i dag alt fra almindelige knæk-luftgevær til nogle af verdens mest tekniske PCP-luftgevær, som bruges af flere konkurrenceskytter på eliteplan. Derudover har Diana gennem årene udviklet et bredt sortiment af både almindelige luftpistoler og PCP-luftpistoler, som alle er i samme kendte tyske kvalitet. Foruden luftgevær og luftpistoler har Diana et stort udvalg af tilbehør til luftgevær, hvilket både indbefatter hagl, etuier, skydemål, kikkert mm.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 19

Faldende orden
Side
pr. side

Om Diana luftgevær, luftpistoler & tilbehør på AIRGUN.dk

Hos AIRGUN.dk har Diana luftgevær, luftpistoler og tilbehør haft en stor betydning og både i butikken Lystfiskeren Hvide Sande og på Lyftfiskeren.dk havde vi i mange år Diana i sortimentet. For ca. 10 år siden valgte vi dog at satse på andre mærker, fordi der kom mange andre nye og spænede brands på markedet. Dette fik den konsekvens, at vi gennem en årrække ikke har haft Diana på hylderne, men Dianas nye store sortiment af prisvenlig PCP-luftgevær i topkvalitet, gør at Diana nu selvfølgelig er tilbage på AIRGUN.dk.

Hos AIRGUN.dk er vi stolte over, igen at have produkter fra Diana i vores sortiment efter mere end 10 års adskillelse. Vores sortiment indeholder først og fremmest flere PCP-produkter, som eksempelvis den kendte Diana Bandit PCP-luftpistol, den prisvenlige Diana Stormrider PCP-luftgevær og den kraftige Diana Skyhawk Bullpup PCP-luftgevær. Er du på jagt efter en kraftig knæk-luftpistol, så har vi Diana LP8 luftpistolen på lager, som med en udgangshastighed på hele 175 m/s er blandt de kraftigste på markedet. Slutligt indeholder vores sortiment også hagl til luftvåben, geværetui, PCP-pumpe og meget andet tilbehør fra Diana.

DIANAS HISTORIE

Diana Airguns har produceret luftgevær, luftpistoler og tilbehør lige siden 1890, hvilket har gjort dem til en global spiller på markedet. Læs et udsnit af de største højdepunkter fra den spæde start i 1890 til nutidens Diana herunder;

1890: Virksomheden Diana dannes af Jakob Mayer og Josef Grammelspacher i den tyske by Rastatt, Baden-Württemberg. De starter sammen den første produktion af luftgevær.

1908: Det første patent fra ”Imperial Patent Office” dateres d. 31. januar 1908 til Jakob Mayer og varemærket Diana Airguns er nu en realitet.

1910: Jakob Mayer og Josef Grammelspacher sender det første Diana luftgevær på markedet og særligt den høje kvalitet skaber opmærksomhed. De første modeller var lavet udelukkede af metal og derfor uden træskæfte.

1930: Stor efterspørgsel på de første Diana luftgevær betyder at der kommer flere modeller på markedet. Herunder får særligt modellerne Diana Eureka luftgevær og luftpistoler stor opmærksomhed, da de henvender sig til juniorskytten og skyder med ufarlige træpile uden spidser.

1947: Dianas våbenproduktion bliver under anden verdenskrig fuldstændig ødelagt, hvilket både stopper udviklingen og produktionen af luftgevær. I 1950 betyder genopbygningen af produktionslokalerne og Diana begynder herefter igen at sende luftvåben på markedet.

1960: Diana Mod. 60. luftgeværet kommer på markedet og får hurtigt stor opmærksomhed blandt forbrugerne. Den er nemlig det første luftgevær som er 100% vibrations- og rekylfri.

1980: Den kraftige Diana Mod. 48-52 bliver videreudviklet og kommer på markedet i en helt ny udgave med fastløb og ladegreb. Den bliver særligt populær grunden den høje udgangshastighed og gode præcision.

1988: Den tyske sportsskytte Silvia Sperber vinder OL guld i Seoul med et Diana gevær. Dette skaber stor glæde hos Diana og øger opmærksomheden på deres våben blandt andre eliteskytter.

1990: Diana fejrer sit 100-års jubilæum.

2000: Den utrolig kraftige Diana Mod. 350 Magnum kommer på markedet, og bliver lynhurtigt en stor succes grundet den høje udgangshastighed på hele 380 m/s. Dette gør den til verdens kraftigste luftgevær.

2008: Dianas succes forsætter og virksomheden har nu hele 90 ansatte, hvoraf fem er praktikanter.

2011: Det første Diana PCP-luftgevær (pre-charged) kommer på markedet. Modellen hedder Diana P1000 og byder på både stor luftcylinder, høj udgangshastighed og stor præcision.

2014: Diana N_TEC-serien med gasstempel kommer på markedet. Derudover overtages Diana af German Sport Guns (GSG) i Ense, Nordrhein-Westfalen.

2015: En ny og forbedret udgave af N_TEC-systemet introduceres på markedet og samtidig lanceres den nye Diana 350 N_TEC Magnum, som er det kraftigste Diana luftgevær til dato. Dette sker samme år som Diana fejre sin 125 års fødselsdag.

 

BRUG FOR HJÆLP TIL VALG AF DIANA LUFTGEVÆR ELLER LUFTPISTOL?

Har du brug for hjælp til køb af Diana luftgevær, luftpistol eller tilbehør, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 97312719 – lokal 1., skrive en mail til [email protected] eller skrive til os via Facebook @airgun.dk. Derudover er du naturligvis også meget velkommen til at se og røre hele Diana sortimentet hos butikken Lystfiskeren i Hvide Sande. Her står vores dygtige personale selvfølgelig også klar til at rådgive med spørgsmål og vejledning.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved