Brocock

Brocock luftgevær og tilbehør til luftvåben.

Brocock fremstiller luftgevær og tilbehør til luftvåben i den bedste Britiske kvalitet, og har en historie, der går helt tilbage til 1989, hvor det første Brocock luftgevær forlod våbenfabrikken i Birmingham, England. Ligesiden da har Brocock været en anerkendt spiller på det internationale marked, hvor særligt deres Air Cartridge System (ACS) luftpistoler har fået stor opmærksomhed, og siden da deres kraftige PCP-luftgevær.

Se vores udvalg af PCP-luftgevær fra Brocock herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side

Brocock PCP-luftgevær hos AIRGUN.dk

Hos AIRGUN.dk er vi meget stolte over nu at have Britiske Brocock PCP-luftvåben i vores sortiment, fordi det virkelig er et brand der opfylder vores krav til et topkvalitet luftgevær-brand. Selvom vi først lige har fået dem på lager, så har vi allerede haft mulighed for at prøveskyde alle modeller i sortimentet, og sat os meget ind i hvilke unikke egenskaber PCP-luftvåben fra Brocock indeholder.

For Brocock har det altid handlet om at fremstille luftgevær og luftpistoler i den absolut bedste kvalitet, og har man først haft et Brocock våben i hånden, er man ikke i tvivl om at det er et produkt fra øverste hylde. Deres luftgevær bliver i dag fremstillet på egen våbenfabrik i Staffordshire, hvor hovedfokus gennem hele fremstillingen er kvalitetsråvare, præcision og kvalitetskontrol, hvilket er med til gøre Brocock luftgevær i en lige for sig selv. Fabrikken er gennem årene blevet moderniseret med nyste våbenproduktionsmaskiner, som kombineret med erfarne våbensmede gør at der opnås den helt unikke kvalitet.

Denne høje kvalitet, præcision, pålidelighed og unikke egenskaber, gør at vi hos AIRGUN.dk nu med stolthed har taget PCP-luftgevær fra Brocock ind i vores sortiment. Først og fremmest indeholder vores sortiment naturligvis Brocock mest solgte og anerkendte PCP-luftgevær Compatto Sniper XR. Derudover har vi tre udgaver af den unikke XR Sniper, som både fåes i den originale, en særlig udgave med carbon luftcylinder og så XR Sniper Laminate med et smukt lamineret træskæfte.

Læs mere mere om egenskaber, specifikationer og Brocock lange historie herunder.

 

Brocock historie

Brococks historie går helt tilbage til 1989, hvor produktionen af de første Brocock luftgevær blev produceret i et gammelt våbenkvarter i Birmingham. Allerede den gang var fokus på at fremstille luftgevær, luftpistoler og tilbehør til luftvåben, som var i en kvalitet der kunne matche de bedste på markdet. Dette kvalitetsfokus har lige siden betydet at Brocock har været en betydelig spiller på det internationale markedet.

Først og fremmest for deres særlige luftpistoler med Air Cartridge System (ACS), og senere for deres kraftige PCP-luftgevær, som nu er en del af vores sortiment hos AIRGUN.dk. Den store anderkendelse skyldes særligt Brococks fokus på at anvende teknologier fra andre producenter, hvis de kan gøre det bedre og dermed forbedre kvalitet af det færdige produkt. Derfor indeholder Brocock PCP-luftgevær ofte løb fra tyske Lothar Walther og luftregulator fra Hollandske Huma Air.

I marts 2014 bliver Brocock Airguns solgt til Diana Group-ejede italienske våbenproducent Marocchi & Breda, som har været førende indenfor våbenproduktion siden 1922. Med køber at Brocock styrkede Marocchi sin markedsposition væsenligt, og blev ligesom deres køb af Daystate Airguns et stærkt træk mod en forbedret markedsposition.

 

Brocock teknologier

Kender man bare lidt til Brocock PCP-luftgevær, så ved man at de altid har været fyldt med unikke egenskaber og ikke mindst særlige specifikationer. Dette skyldes at Brocock alle dage har været kendt for at gøre anvendelse af andre producenter i deres PCP-luftgevær, hvis de har kunne leverer et bedre produkt, som ville kunne resulterer i et bedre sultprodukt. Derfor indeholder mange Brocock dele fra andre anerkendte våbenproducenter, hvilket særligt ses i den nye XR-serie, hvor der både er løb fra tyske Lorther Walter og luftregulator fra Hollandske Huma Air.

 

Brocock XR-serie

Brococks lancerede i staten af de nye årti deres helt nye XR-serie med PCP-luftgevær i absolut topkvalitet, som skulle løfte arven fra deres tidligere modeller, og sikre at deres sortiment blev blandt eliten på markedet. Hele XR-serien er derfor skabt med et nyt ladegreb på siden, kraftigt PCP-system og nyeste teknologier som Huma Air luftregulator, Lothar Walther lyddæmpet løb og Minelli skæfte.

XR-serien fra Brocock er tilmed blandt de mest fleksible og tilpasningsdygtige PCP-luftgevær på markedet, hvilket betydet at mange dele nemt kan udskiftes og opgraderes med andre markedsproducenter. Hele XR-serien er udviklet i samarbejde med Brococks søsterselskaber og fremstillet på de nyeste CNC-maskiner. Dette kombineret med deres dygtige våbensmede gør at Brocock kan prale med at PCP-systemet i XR-serien er blandt de mest raffinerede og effektive, som nogenside er indarbejdet i et Brocock luftgevær.

Alle XR-modeller er bygget på deres innovative semi-bullpup design, der forbedere skyttens pistolhåndtering og præcision. Dertil er modellerne Commander XR- og Concept XR udstyret med justerbart teleskopisk bagstykke. Det kompakte design gør hele XR-serien til blandt de korteste PCP-luftgevær på markedet, hvor Mini XR kun har en længde på 820 mm.

Hele serien er udstyret med Huma Air’s avancerede luftregulator, som i en særlig udgave er udviklet specielt til XR-serien og Daystate PCP-luftgevær. Luftregulatoren fra Huma Air sikre at PCP-systemet får præcis samme mængde luft ved hvert skud, uanset hvor meget luft der er tilbage i luftcylinderen. Dette betyder at der opnåes en bedre præcision, 100% ensartet skud og dermed en bedre skydeoplevelse. Huma Air luftregulatoren kombineret med XR-serien hammerdesign, gør at der opnås et ultra præcist PCP-system, og øger antallet af skud pr. opfyldning. Derudover leveres alle XR PCP-luftgevær også med ultra præcist løb fra tyske Lothar Walther og smukke italiske træskæfte fra Minelli.

Alle modeller i XR-sieren er tilmed udstyret med “on-the-air” power-justering, som gør det muligt at indstille udgangshastigheden i tre niveauer. Derudover leveres de med 10-skudsmagasin, lydisoleret løb, justerbart to-trins Brocock aftræk og høj kvalitets luftcylinder.

 

Brug for hjælp til køb af Brocock PCP-luftgevær?

Selvom om Brocock PCP-luftgeværene er et helt nyt brand hos AIRGUN.dk, så har vi allerede gjort os en del erfaringer på skydebanen med de fede luftgevær fra Brocock. Derfor skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte vores kundeservice omkring vejledening, hjælp eller spørgsmål omkring Brocock. Du finder kontaktinformation til vores kundeservice øverst på siden, og du er naturligvis også meget velkommen til at skrive til os på [email protected] eller via Facebook messenger @airgun.dk.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved