Luftpistol - Fjeder

Luftpistoler med spændefjeder er i konstruktion, ladning og anvendelse næsten identiske med et klassisk knæk-luftgevær. Forskellen lige primært i, at en luftpistol med fjender vejer mindre, er mindre og nemmere at håndtere, hvilket gør dem perfekte håndholdtskydning. De lades ved at knække løbet rundt, og indsætte haglet direkte i løbsindgangen. Når løbet er tilbage, er luftpistolen klar til afsikring og skudafgivelse. Luftpistoler er dog mindre kraftige end knæk-luftgevær, og derfor er det ofte en fordel at vælge mere lette hagl og skyde på mere korte afstande. Dette gør dem perfekte til målskydning mod skydeskiver, skydemål og skydekasser i haven eller på skydebanen.

Luftpistoler med fjeder er den mest klassiske konstruktion, og derfor også den flest luftvåben produenter fremstiller. Hos Airgun.dk har vi derfor både luftpistoler med spændefjeder fra Gamo, Weihrauch, Hatsan, Crosman, Diana, Stoeger og Browning. Alle luftpistoler i høj kvalitet, og som fremstiller luftpistoler i mange forskellige udgaver, typer og med forskellige egenskaber. Dertil fås luftgevær med fjeder med forskellige udgangshastigheder, som bør indgå i overvejelsen, når man vælger luftpistol. Se vores udvalg af luftpistoler herunder. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

10 varer

Faldende orden
pr. side

Luftpistoler - fjeder

Luftpistolerne er velegnede til fritid og konkurrencer. Producenterne har haft øje for design og funktion, for at lave gode luftpistoler. Nogle af luftpistolerne har ergonomisk greb, nogle har syntetisk skæfte mens andre har træskæfte. Find en luftpistol med høj udgangshastighed; nogle af dem har til lige med to forskellige skudhastigheder. Eller hvad med en luftpistol med forgyldt aftrækker, justerbart sigte eller mulighed for at sætte et kikkertsigte på.

Med en luftpistol med fjeder har man mulighed perfekt præcision.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved