Nyhed! Stoeger Airguns er nu på lager! Se alle modeller her.

×

VI SENDER PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-18.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-18   

                GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-                               

Luftpistol - Fjeder

Luftpistoler med fjeder er den mest udbredte type, som i årtier er har været det man forbandt med en luftpistol. Systemet har en indbygget spændefjeder, som ved ladegreb sættes under tryk og frigives ved skudafgivelse. Fjeder-systemet har fordel ved både at være utrolig slidstærkt, kraftigt og sidst men ikke mindst kræver det stort set ingen vedligeholdelse. 

Her på AIRGUN.dk har vi et stort udvalg af luftgevær med fjeder, som alle er dækket under vores prisgaranti og kan leveres med dag til dag levering. I sortimentet finder du eksempelvis hele den anerkendte Weihrauch HW 45 serie, Gamo P900 og Crosmans PSM45 med luftpistol med magasin. 

Shop mellem kendte mærker som Gamo, Crosman og Weihruach herunder.    

Tabel Liste

Sorter faldende

8 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

8 vare(r)

Luftpistoler - fjeder

Luftpistolerne er velegnede til fritid og konkurrencer. Producenterne har haft øje for design og funktion, for at lave gode luftpistoler. Nogle af luftpistolerne har ergonomisk greb, nogle har syntetisk skæfte mens andre har træskæfte. Find en luftpistol med høj udgangshastighed; nogle af dem har til lige med to forskellige skudhastigheder. Eller hvad med en luftpistol med forgyldt aftrækker, justerbart sigte eller mulighed for at sætte et kikkertsigte på.

Med en luftpistol med fjeder har man mulighed perfekt præcision.

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode