Aselkon

Aselkon Arms luftgevær & tilbehør.

Aselkon Arms er en helt ny producent af PCP-luftgevær og tilbehør, som vi hos AIRGUN.dk nu med stolthed kan tilbyde som de første på det danske marked. Selvom produktion af PCP-luftgevær er nyt hos Aselkon, så er deres navn dog ikke helt ukendt i andre brancher. Aselkon er nemlig kendt for deres store kvalitets kraner, udstyr og maskiner til byggeindustrien, hvor de sælger deres produkter i 28 forskellige lande.

Selvom udstyr til byggeindustrien kan syntes at være meget forskellige fra produktionen af luftgevær, er Aselkon dog ikke helt uerfaren på dette område. Aselkon har nemlig de sidste 19 år produceret jagtgevær og jagtrifler på deres egen våbenfabrik i byen Konya, som ligger i den sydlige del af Tyrkiet.

Se hele vores udvalg af PCP-luftgevær fra Aselkon herunder, og læs mere om Aselkon nederst på siden.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side

Aselkon Arms hos AIRGUN.dk

Hos AIRGUN.dk er vi utrolig galde og stolte over at være de første til kunne leverer fede PCP-luftgevær fra tyrkiske Aselkon i Danmark. Selvom deres PCP-luftgevær både er meget nyt for dem og os, så har vi allerede været på skydebanen med dem.

Denne store erfaring med produktion af jagtvåben fik dem i foråret 2020 til at lancerer en række af nye PCP-luftgeværet, som alle er bygget på et helt nyt egen udviklet PCP-system. Et PCP-system, som både byder på høj udgangshastighed, luftregulator med manometer, lyddæmpet løb og en lang række af andre fede egenskaber.

Vores sortiment fra Aselkon indholdet flere forskellige PCP-modeller, som alle, er bygget på deres kraftige PCP-system, hvor udgangshastigheden derfor altid er helt oppe på 289 m/s med almindelige blyhagl. De største forskellige på de forskellige modeller ligger derfor i selve designet, skæftet og størrelsen af luftcylinderen.

Aselkons PCP-luftgevær består af en serie de kalder “MX”, hvor de to mest solgte er MX5 og MX6. Den største model i MX-serien er MX9 Wood Sniper, som har en luftcylinder på hele 550cc, kan pumpes til 250 bar og skyde helt op til 90 skud pr. opfyldning. Derudover indeholder serien en række kompakte Bullpup PCP-luftvåben, hvor særligt MX10 og den endnu mere kompakte MX10-S er at finde.

Aselkon Arms teknologier

Tyrkiske Aselkon Arms har fyldt alle deres fede PCP-luftgevær med unikke egenskaber og nyskabende teknologier, som alle er med til at gøre deres PCP-luftvåben til noget særligt. Læs mere om de forskellige teknologier fra Aselkon herunder.

 

COMFORT RECOIL SKUDERPUDE

Aselkon Comfort Recoil er en helt særlig gummi type, som bruges til produktion af Aselkons skulderpuder. Den særlige gummi er fremstillet i en speciel polyurethan materiale og kombineret med kvalitets gummi, som tilsammen skaber en utrolig stødabsorberende og komfortabel skulderpude. Den særlige Comfort Recoil skulderpude er allerede monteret på de fleste PCP-luftgevær fra Aselkon.

 

COMFORT COMB KINDPUDE

Aselkon Comfort Comb er navnet på en særlig type kindpude, som er fremstillet i specielle råvarematerialer der forhindre at kinden glider eller flytter sig under skydning. Dertil hjælper den med at holde ansigtet på målet, gør det mere komfortabelt at sigte i lang tid og vigtigst af alt så er ved med til at give en bedre præcision.

 

ERGONOMIC GRIP

Aselkon Ergonomic Grip er et særligt pistolgreb, som er designet til at give det helt optimale greb om luftgeværet, så det både opnåes forbedret støtte, komfort og skydeoplevelse. Ergonomic Grib håndtaget er dertil fremstillet i en skidsikker from og særlige materiale. Pistolgrebet findes på flere af Aselkons PCP-modeller.

 

INDEX MAGASIN

Aselkon Index Magasin er navnet på det system, som Aselkons PCP-luftgevær bruger til automatisk at indsætte et nyt hagl ved ladning. Magasinsystemet er indbygget i alle PCP-luftgevær fra Aselkon og magasinet der passe til medfølger PCP-luftgeværet.

 

ASELKON MANOMETER

Alle Aselkon PCP-luftgevær et udstyret med monometer, som gør det muligt at overvåge lufttrykket inde i luftcylinderen, så det både er nemt at se hvor meget der er tilbage og følge med i trykket under opfyldning. Derudover er alle luftgevær udstyret med en ekstra manometer, som viser trykket i den indbyggede luftregulator.

 

ASELKON SLIENCER

Det er ingen hemmelighed at alle PCP-luftgevær fra Aselkon skyder med stor kraft, hvilket også får dem til at afgive en del lyd ved skudafgivelse. Derfor er alle PCP-luftgevær udstyret med deres eget lyddæmpede system. Der er der gjort flere tiltag for at dæmpe lyden i selve PCP-systemet, mens også alle løb er lavet med lydisolering og indbygget lyddæmper

 

Brug for hjælp til køb af Aselkon PCP-luftgevær?

Selvom om Aselkon er et helt nyt luftgevær brand, og at vi hos AIRGUN.dk først lige har fået det på lager, så har vi allerede gjort os en del erfaringer på skydebanen med de fede luftgevær fra Aselkon. Derfor skal du ikke være bange for at kontakte vores kundeservice omkring vejledening, hjælp eller spørgsmål omkring Aselkon. Du finder kontaktinformation til vores kundeservice øverst på siden, og du er naturligvis også meget velkommen til at skrive til os på [email protected] eller via Facebook messenger @airgun.dk.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved