PCP-tilbehør

Pumper og tilbehør til PCP-luftgevær er en nødvendighed for at skyde med PCP-luftgevær og PCP-luftpistoler. Først og fremmest kræver PCP-luftvåben udstyr til at pumpe luftcylinderen op med, hvilket både kan gøres med en PCP-pumpe, PCP-kompressor eller dykkerfalske med påfyldningsadapter. Dertil kan det være nødvendigt at anskaffe sig den rigtige påfyldningstuds til netop det luftgevær, der skal fyldes. Det slutter dog ikke her, for der findes meget forskelligt tilbehør til PCP-luftvåben, som eksempelvis ekstra magasiner, luftcylinder, O-ringe, Air-stripper og meget mere.   

Hos AIRGUN.dk er vi vilde med PCP-luftvåben, da det er en utrolig sjov og udfordrende måde at skyde med luftgevær på. Derfor har vi sammen med vores kæmpe udvalg af PCP-luftvåben, også et bredt udvalg af PCP-pumper, PCP-kompressor, påfyldningstudser, O-ringe, magasiner og andet tilbehør til PCP-luftvåben.  Se vores store udvalg af PCP-pumper, PCP-kompressor, PCP-magasiner og andet tilbehør til PCP-luftgevær herunder.   

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 38

Faldende orden
Side
pr. side

Om PCP-pumper og tilbehør til PCP

PCP-luftgevær og PCP-luftpistoler kræver en smule mere tilbehør end normale luftvåben med gas-ram og spændefjeder, da de har en luftcylinder som ofte skal påfyldes med luft. Derfor er det at skyde med PCP ikke bare at købe et PCP-luftgevær og nogle hagl, men kræver også overvejelser om hvordan man vil påfylde luft på cylinderen og om hvilken påfyldningsstuds luftcylinderen kræver. Det er dog ikke det eneste tilbehør til PCP, for derudover kan det være dejligt at have et ekstra magasin, så man hurtigt at indsætte et nyt uden at skulle fylde nye hagl i eller en ekstra luftcylinder til at påsætte. Dertil findes der til både tilbehør i form af O-ringe, Air-Stripper, quick-coupler og slanger til PCP-pumper. 

Opfyldning af PCP-luftcylinder

Et PCP-luftvåben kræver som nævnt ovenfor at blive opfyldt med luft via en PCP-Pumpe, PCP-kompressor eller dykkerflaske med påfyldningsadapter. Det er dog meget forskellige hvor ofte de forskellige modeller skal opfyldes, da der kan være stor forskel på luftcylinderens størrelse, udgangshastigheden og luftforbrug pr. skud. De fleste PCP-luftgevær kan derfor skyde mellem 40 og helt op til over 100 skud før de har brug for luft, mens PCP-luftpistoler ofte har en mindre luftcylinder, som skal fyldes mere ofte.     

Brug for hjælp til PCP-luftvåben og tilbehør? 

Er overstående beskrivelser af PCP-pumper og tilbehør til PCP ikke tilstrækkelig eller har du andre spørgsmål, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon 97312710 – lokal 1, [email protected] eller skrive til os på Facebook @airgun.dk.  

© 2015 Airgun. All Rights Reserved