Crosman

Crosman luftgevær, luftpistoler, hagl, buer og tilbehør.

Crosman luftgevær, luftpistoler, buer og tilbehør har rødder tilbage til 1923, hvor direktør for Crosman Brothers Seed Company, Bertram Fenner nåede til enighed med William McLean om at producere luftvåben og hagl. To år senere bliver virksomheden køber Frank Hahn våbenproduktionen og omdøber virksomheden til Crosman Arms. Lige siden da, har amerikanske Crosman været en af verdens største producenter af alt fra luftgevær, luftpistoler, hagl, buer og tilbehør.

I dag har Crosman over 300 medarbejdere ansat på deres store våbenproduktionsfabrik i Boomfiels, New York. Derudover understøtter Crosman tusindvis af amerikanske jobs hos andre virksomheder, som fremstiller komponenter til våbenproduktionen, laver tekniske tjenester eller transportservice.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 19

Faldende orden
Side
pr. side

Crosman - America's Airgun Company.

Crosman producere i dag mange forskellige våben, og programmet tæller alt fra almindelige knæk-luftvåben til specielle PCP-luftgevær og kraftige buer. Crosman er særligt kendt for deres kraftige Crosman Marauder PCP-luftgevær, som i 2015 vandt Game & Fish / Sportsman Magazine pris som årets bedste luftgevær. Crosman har dog også høstet stor anerkendelse for deres unikke Nitro Piston gas-cylinder teknologi, kraftige buer og deres Benjamin topserie.

Hos AIRGUN.dk har vi et stort udvalg af luftgevær, luftpistoler, hagl, buer og tilbehør fra Crosman, som vi sælger til markedets bedste priser. For at kunne tilbyde Crosman produkter til den bedste pris, har vi valgt at have egen import af Crosman direkte fra USA. Se vores store udvalg herunder og læs mere om Crosman nederst på siden.

CROSMANS HISTORIE.

Crosman Rifle Company blev grundlagt i 1923 i Rochester, New York, da Bertram Fenner nåede til enighed med William McLean om at starte en produktion af luftgevær og hagl baseret på McLeans patenterede design. To år efter køber Frank Hahn våbenproduktionen og omdøber den til Crosman Arms. Hans søn P.Y. Hahn driver virksomheden de næste 50 år.

I 1971 køber The Coleman Company Corsman Inc og flytter våbenproduktionen til den nuværende placering i East Bloomfield, New York. I 1990 opkøbes Crosman igen og denne gang er køberen Pexco Holdings.

Crosman overtager i 1991 våbenproducenten Visible Impact Target Company og i 1992 kommer den anderkendte våbenproducent Benjamin Sheridan også under Crosmans ejerskab. Benjamin har siden da været den dominerende amerikanske producent af high-end PCP-luftvåben og CO2-drevne luftvåben.

I 1997 bliver Crosman opkøbt af en investeringsfond, som sætter fokus på markedsudvidelse, ny produktionsudvikling og bedre udnyttelse af virksomhedens kernekompetencer inden for design, femstilling og distribution til nye forretningsområder.

I 2007 udvider Crosman deres produktion af luftvåben og tilføjer en række nye produkter udenfor den traditionelle luftvåbenproduktion. Herunder deres nye kikkertsigte Crosman CenterPoint, som i dag medfølger mange Crosman luftvåben.

I 2008 øger Crosman igen deres produktlinje ved at starte en produktion af buer, pile og tilbehør til både jagt og fritid. Særligt deres kraftige jagtbuer og store sortiment af buer til juniorskytten vinder anerkendelse på markedet verden over.

I dag er Crosman Corporation en international designer, udvikler og producent af luftgevær, luftpistoler, buer, paintballvåben, ammunition, skydemål og tilbehør i anerkendt amerikansk kvalitet. Virksomheden beskæftiger mere end 300 ansatte på egen våbenfabrik, markedsføre sine produkter verden over og ses som en markedsleder indenfor luftvåbenindustrien.

 

CROSMAN HAGL TIL LUFTVÅBEN.

Et luftvåben fra Crosman kræver selvfølgelig hagl og dette kunne være Crosman hagl. Crosmans hagl er nemlig særlig udviklet til brug i deres luftvåben og optimeret så der opnås de bedste præcision. Programmet tæller alt fra almindelige faldhagl til tunge PCP-hagl og særlige Power-hagl som øger udgangshastigheden på luftgeværet. Særligt Crosman Gold Flight Penetrator Power-hagl, Piranha Hollow Point hagl og Premier Super Point spidshagl har høstet stor anerkendelse. Med Crosman hagl i dit luftgevær, er du sikker på at få høj præcision i hvert skud!

 

COSMAN BUER, PILE OG TILBEHØR.

Crosman har siden 2008 produceret buer til både professionelle, jagt og hobby. Programmet tæller i dag alt hvad en bueskytte har brug for og sortimentet udvides hele tiden med nye innovative teknologier. Særligt deres store udvalg af buer til juniorskytten har skabt mange dygtige bueskytter. De meste solgte modeller er Crosman Elkhorn compoundbuen, Upland compoundbuen og Auguta buen. Derudover indeholder programmet også de to kraftige voksenbuer Crosman Eos Hunter compoundbue og Kronos compoundbue.

 

CROSMAN BENJAMIN AIRGUNS.

Benjamin serien er Crosmans mere eksklusive kollektion af luftvåben, hvor der er kælet ekstra for kvaliteten, teknologien og detaljerne. Benjamin-serien blev startet i år 1882 på ideen om at udvikle luftvåben med en ”Beyond the Backyrad” mentalitet, som særligt skulle skille sig ud ved at være førende med de nyeste teknologier. Sådan er det stadig og derfor har alle Benjamin luftvåben også den nye Nitro Piston 2 teknologi og er alle samlet på Crosmans fabrik i Boomfield, New York.

 

DESIGNED & BUILT IN AMERICA.

BUILT IN AMERICA – ASSEMBLEND IN THE USA.

Logoet ”Built in America – Assemblend in the USA” betyder som navnet indikere at produktet er produceret af primært globalt indkøbte dele, men 100% samlet i USA på Crosmans våbenfabrik i Boomfield, New York. Et kvalitetsstempel der også giver garanti for at produkt er gennemtestet inden den forlader fabrikken.

BUILT IN AMERICA – MADE IN THE USA.

Crosman produkter med logoet ”Built in America – Made in The USA with Globally Sourced Components” betyder at produktet er produceret af mindst 50% komponenter fra amerikanske virksomheder. Derudover er produktet 100% samlet af amerikanske våbensmede på Crosmans legendariske våbenfabrik i Bloomfield, New York. Derfor er Built in America et sikkert kvalitetsstempel og med garanti for et gennemtestet produkt inden det forlader fabrikken i USA.

 

CROSMAN TEKNOLOGI.

CROSMAN NITRO PISTOL GAS-CYLINDER.

Crosman Nitro Piston er en gascyliner-system, hvor den traditionelle spændefjeder er skiftet ud med en gas-cylinder, der under ladning trykkes flad af et stempel. Systemet fungerer ved at luftgeværet knækkes, men i stedet for at spænde en fjeder bliver et lille stempen trykket ind i den nitrogen fylde cylinder, der udløser sig ved skudafgivelse. Systemet har sine klare fordele ved at give et mere ensartet skud uden vibrationer. Derudover har systemet også en større slidstyrke og mister ikke kraft eller bliver ustabil med tiden. Gascylinder systemet er særlig kendt fra dyre tyske producenter, men er blevet mere udbredt som et fantastisk alternativ til det normale fjederluftvåben.

CROSMAN NITRO PISTON 2 GAS-CYLINDER.

Nitro Piston 2 er en videreudvikling af Crosmans anerkendte Nitro Piston gas-cylinder teknologi. Forskellen på den nye Nitro Piston 2 er at Crosman har indbygget en ”Recoil Arrest”, der eliminere rekylsalg og sikre dermed en bedre præcision, øget styrke og bedre kontrol. Derudover har det nye system fået ”Trail Guides” som gør at stemplet ikke har nogen metal-til-metal kontakt med selve cylinderen. Systemet fungerer ved at et stempel sætter gas-cylinderen under tryk, når luftgeværet lades og frigiver den igen ved skud. Systemet har fordel ved at give et mere ensartet og stabilt. Derudover giver systemet færre vibrationer, ligesom at slidstyrken på gas-cylinderen er højere end på en almindelige spændefjeder. Alle pistoler med Nitro Piston 2 teknologi er udviklet og produceret i USA og har også den nye CBT (Clean Break Trigger) aftrækker indbygget.

CROSMAN VARIABLE PUMP.

Variable Pump er en unik Crosman teknologi, som gør det muligt at regulerer hvor kraftigt luftgeværet skal skyde. Det fungerer ved at luftgeværet har et håndtag, som bruges til at pumpe tryk på semplet inde i luftgeværet. Det helt unikker er, at jo flere gange der pumpes i håndtaget jo kraftigere skyder luftgeværet. Dog skal der minimum pumpes 3 gang og maksimum 10 gange. Variable Pump er uden tvivl en rigtig sjov og anderledes små at skyde med et luftvåben på.

CROSMAN SDB LYDDÆMPER.

Crosman SDB teknologi står for ”Silencing Barral Device”, og er en helt ny type lyddæmper, som er udviklet til at være den mest effektive i sin klasse. Det unikke ved SDB teknologien, er at Crosman har lavet selve løbet større på undersiden, så der opnås en mere effektiv spredning af lyden. Dette er gjort ved at gøre ledepladerne større og isolere cylinderen bedre. Denne konstruktion gør SDB lyddæmperen hele tre gange så støjsvag som en traditionel lyddæmper.

Derudover løser Crosman SDB lyddæmperen også det problem med traditionelle lyddæmpere, som fylder så meget at de forstyrre synet gennem kikkertsigtet og tvinger ofte skytten til at montere en højere montage. Crosman har ændret designet, så lyddæmperen ikke fylder mere på oversiden end løb uden lyddæmper.

CLEAN BREAK TRIGGER.

Crosman CBT (Clean Break Trigger) er et nyudviklet 2-trins aftræk der både giver mulighed for indstilling og justering ad aftrækket. Dertil har Crosman også gjort adtrækket mere galt og stabilt. Det mere lette tryk er en klar opdatering i forhold til deres hidtidige aftræk, hvilket øger både skydeoplevelsen og præcisionen.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved