Våbenskabe & tilbehør

Våbenskabe gør det sikkert at opbevarer både luftgevær, luftpistoler, jagtgevær, jagtriffel og ammunition mod tyveri. Derudover har våbenskabe den vigtige funktion, at sikre våbnet mod at ende i de forkerte hænder, hvilket bedst gøres i et godkendte og aflåst våbenskab. 

Hos AIRGUN.dk har vi et stort udvalg af forskellige kvalitets våbenskabe fra førende producenter, som Guntex, Norlyx, og Profsafe. Sortimentet indeholder våbenskabe i forskellige størrelser, hvor de mindste kan have fire våben og de største kan have helt op til 16 våben. Derudover giver mange af våbenskabene mulighed for indsættelse af hylder i døren, tophylder eller skabe. Alle våbenskabe i vores sortiment er godkendte efter de nye regler pr. 1. jan. 2016. Godkendt af: ‘Det Norske Veritas’ og ‘Forsikring & Pension. Herunder er de godkendt til opbevaring af våbnene 100% samlet med bundstykke og forskæfte. Se de mange forskellige våbenskabe herunder eller læs mere om våbenskabe nederest på siden. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 17

Faldende orden
Side
pr. side

Om våbenskabe på AIRGUN.dk

Hos AIRGUN.dk finder du et udvalg af godkendte våbenskabe til opbevaring af luftgevær, luftpistoler, haglgevær, jagtrifler og ammunition. Dette er din sikkerhed for at kunne opbevare våben og ammunition på sikker og lovlig vis. Vores sortiment af våbenskabe indeholder både skabe med plads til 4 og helt op til 16 våben og med indbyggede top- og dørhylder. Derudover tæller programmet også våbenskabe med både kodelås eller nøglelås. Alle våbenskabe på AIRUGN.dk er fra anerkendte Guntex, som gennem mange år har produceret godkendte våbenskabe i topkvalitet. Våbenskabene er alle produceret i kraftige materialer og pulverlakeret.

Lovgivning om våbenskabe

Alle båbenskabe i vores sortiment er alle godkendt efter de nye regler pr. 1. jan. 2016. Godkendt af: ‘Det Norske Veritas’ og ‘Forsikring & Pension. Herunder er de godkendt til opbevaring af våbnene 100% samlet med bundstykke og forskæfte. 

Direkte levering af våbenskabe

Alle våbenskabe leveres direkte fra leverandøren til den ønskede adresse, dog kun brofaste øer. Den normale leveringstid er ca. 5 hverdage og med en leveringpris på 300 kr. Levering til kantsten med tilladelse til at våbenskabet må stilles uden kvittering, hvis der ingen er hjemme til at modtage det.

Brug for hjælp eller spørgsmål til våbenskabe?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til valg af våbenskab, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på Tlf. 97312710 eller skrive en mail til [email protected]

© 2015 Airgun. All Rights Reserved