KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15 GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,- 

                                                                                            

Våbenskabe

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 25

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 25

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hos AIRGUN.dk finder du et udvalg af godkendte våbenskabe til opbevaring af luftgevær, luftpistoler, haglgevær, jagtrifler og ammunition. Dette er din sikkerhed for at kunne opbevare våben og ammunition på sikker og lovlig vis.   

Vores sortiment af våbenskabe indeholder både skabe med plads til 4 og helt op til 16 våben og med indbyggede top- og dørhylder. Derudover tæller programmet også våbenskabe med både kodelås eller nøglelås. 

Alle våbenskabe på AIRUGN.dk er fra anerkendte leverandør og tæller mærker som Guntex SafePower, Nor-Lyx og Profsafe. Våbenskabene er alle produceret i kraftige materialer og pulverlakeret.

Våbenskabene er alle godkendt efter de nye regler pr. 1. jan. 2016. Godkendt af: ‘Det Norske Veritas’ og ‘Forsikring & Pension. Herunder er de godkendt til opbevaring af våbnene 100% samlet med bundstykke og forskæfte. 

Alle våbenskabe leveres direkte fra leverandøren til den ønskede adresse, dog kun brofaste øer. Den normale leveringstid er ca. 5 hverdage og med en leveringpris på 300 kr.

Levering til kantsten med tilladelse til at våbenskabet må stilles uden kvittering, hvis der ingen er hjemme til at modtage det.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til valg af våbenskab, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på Tlf. 97312710 eller info@airgun.dk.

Top