Walther

Walther luftgevær, luftpistol, hagl & tilbehør til luftvåben

Walther luftgevær, luftpistoler og tilbehør til luftvåben er fremstillet på deres egen våbenfabrik i Tyskland og alle produkter, er i den absolut bedste kvalitet. Denne høje kvalitet har gjort, at Walther navnet nu ikke kun er kendt blandt skydeentusiaster, men også ofte bliver foretrukket af militær, politienheder og olympiske atleter verden over. Eksempelvis er Walther våben brugt af det tyske politi og militær, mens Walther også var blandt guldvinderne ved de olympiske lege i Atlanta.

Se vores store udvalg af luftgevær, luftpistoler og tilbehør fra Walther herunder eller læs mere om Walther luftvåben nederst på siden.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side

Om Walther luftgevær, luftpistoler & tilbehør

Carl Walther CmbH Sportwaffen er en stor tyske våbenproducent af luftpistoler, luftgevær og tilbehør til luftvåben. Virksomheden blev grundlagt af Carl Walther tilbage i 1886 og er i dag et datterselskab af PW Group. De har i mere end 100 år produceret luftgevær, luftpistoler og tilbehør på deres egen våbenfabrik i Tyskland. I USA er Walther repræsenteret gennem virksomheden Walther Arms, Inc med hovedsæde i Fort Smith, Arkansas.

Denne anerkendelse er dog ikke ny, for Walthers historie går helt tilbage til 1889. Carl Wilhelm Freund Walther dannede Walther GmbH i den lille tyske by Zella-Mehlis, hvor også Weihrauch stammer fra. Han var søn af den annerkendte våbensmed August Theodor Walther og med disse rødder samt hjælp fra sin lærling, begyndte han efter endt uddannelse i 1886 den første produktion af jagt- og konkurrencerifler. Våbenfabrikken fik hurtig succes, grundet produkternes høje kvalitet, innovative funktioner og utrolig flotte finish. Dette har fulgt Walther våben lige siden, og ses i dag også på alle deres luftvåben, som er i den absolut bedste kvalitet på markedet.

Det er dog ikke kun kvaliteten af deres egne materialer, som Walther gør brug af i deres produkter, for kan andre producenter skabe bedre kvalitetsmæssige komponenter, så bruges disse ofte i deres luftvåben. Derfor er de fleste luftgevær fra Walther udstyret med træskæfte fra italienske Minelli og løb fra tyske Lothar Walther. Af den grund finder man ofte, de samme annerkendte komponenter på Walther luftgevær, som på de dyreste engelske, tyske og amerikanske luftvåben.

Walthers sortiment af luftvåben indeholder både almindelige knæk-luftgevær, luftgevær med spændestang, PCP-luftgevær og luftpistoler. Den mest solgte og anerkendte luftgevær fra Walther, er deres LGU fastløbs-luftgevær, som både fås i en særlig Pro udgave og med Minelli træ- eller syntetiskskæfte. Dertil er Walther kendt for deres store Rotex RM8 PCP-luftgevær, som ligeledes fås i udgaver syntetisk- og træskæfte. Sortimentet indeholder tilmed et stort udvalg af luftpistoler, hagl, skydekasser og tilbehør til luftvåben – alt sammen i den anerkendte tyske Walther kvalitet!

Hos AIRGUN.dk er vi vilde med luftgevær og luftpistoler fra Walther, fordi de formår at fremstille produkter, som både er i topkvalitet, har innovative funktioner og sidst men ikke mindst er utrolig flotte. Derfor har vi også et bredt udvalg af Walther luftgevær, luftpistoler og tilbehør i vores sortiment. Vores Walther sortiment indeholder både den anerkendte LGU luftgevær med fastløb, den kraftige Rotex M8 PCP luftgevær og den taktiske 1250 Dominator PCP-luftgevær.

Læs mere om Walthers historie, teknologi og produktion af luftgevær og luftpistoler herunder.

 

Walther produktion

Walther luftgevær og luftpistoler er lavet med tysk grundighed på deres egen våbenfabrik i Arnsberg, Tyskland. Som udgangspunkt producerer de selv alle komponenter i deres luftvåben, for at sikre at kvaliteten lever op til kundernes og egne forventninger. Dog med den holdning, at kan andre lave det bedre, så bruges disse komponenter i deres luftvåben. Derfor er Walthers luftgevær ofte udstyret med træskæfte fra Minelli og Lothar Walter løb.

 

WALTHER - MADE IN GERMANY

I over 40 år har Walther (Umarex) produceret luftgevær og luftpistoler i topkvalitet på deres egen våbenfabrik i Arnsberg, Tyskland. Ved hjælp af dygtige metalarbejdere, CAD-fagfolk og våbensmede har de selv stået design og fremstilling af stort set alle komponenter, som indgår i deres produkter. Derudover er det også her, at de udfører service på produkterne og laver eventuelle reparationer. Denne service har betydet, at de gennem årene har opbygget et stort lager af reservedele til stort set alle deres luftvåben og kunder er mere end velkommen til at kontakte deres kundeservice, for at søge rådgivning. Alt dette for at leve op til hvad kunder forventer, når de læser at produktet er ”Made in Germany”.

 

LOTHAR WALTHER LØB

Lothar Walther er en anerkendt tysk producent af løb til luftgevær, jagtrifler, salonrifler, haglgevær og konkurrencevåben. Deres produkter er kendt for altid at være i den absolut bedste kvalitet, hvilket betyder at Lothar Walther løb ofte avnedes af de dyreste våbenproducenter og bliver foretrukket af konkurrenceskytter verden over. Deres store erfaring med produktion af kvalitets løb til våben går mere end 90 år tilbage og Lothar Walther har i dag har verden største udvalg af løb til alle våbentyper.

Ingeniøren Lothar Walther grundlagde i 1925 virksomheden ”Lothar Walther GmbH” i den lille tyske by Zella-Mehlis, som på det tidspunkt var centrum for den tyske produktion af våben og ammunition. Lothar Walther startede dog ikke virksomheden uden erfaring, for han var nemlig yngste søn af den verdensberømte våbensmed Carl Walther. Deres ekspertise og fokus på præcisionsløb i topkvalitet betød, at Lothar Walther hurtigt fik stor succes og siden 1939 har det tyske landshold i skydning vundet flere mesterskaber med løb fra Lothar Walther. I 1995 blev der grundet stor efterspørgsel fra det amerikanske marked, oprettet et selvstændigt datterselskab med hovedsæde i Atlanta, USA.

På trods af en lang historie, så er Lothar Walther i dag en topmorderne produktionsvirksomhed, som ofte er første med nye innovative materialer, produktionsmetoder og slutprodukter. Lothar Walthers sortiment indeholder i dag løb i specialstål og rustfristål i mere end 240 forskellige kalibre, som anvendes til både jagt, konkurrence, militær og selvfølgelig præcisionsskydning i de bedste luftgevær.

 

MINELLI SKÆFTE

Minelli er en italiensk træproducent, som har specialiseret sig i højkvalitets træbearbejdning i alt fra køkkenudstyr og værktøj til smukke geværskæfte og legetøj i træ. Deres historie går mere end 80 år tilbage, hvilket har give dem stor erfaring, lidenskab og know-how om behandling og bearbejdning af massivt træ til stort set alle formål. Denne tradition har gennem årene gjort ”Minelli-familien” verdenskendt for deres uovertruffen kvalitet og ofte udsædvanlige produkter. Denne høje kvalitet og mangeårige erfaringer, har betydet at konkurrenceskytter og de dyreste våbenproducenter i verden ofte vælger et træskæfte fra Minelli.

 

Walther teknologi

Walther luftgevær er fyldt med innovative teknologier, som både gør at deres luftvåben ofte er mere lydsvage, afgiver færre vibrationer og har en utrolig god præcision. Læs mere som de forskellige Walther teknologier herunder.

 

WALTHER SUPER SILENT TECHNOLOGY

En lyddæmper reducerer lyden i sleve løbet, men dæmper ikke lyden fra selve luftgeværets system. For at løse denne udfordringer, har Walther udviklet ”Super Silent Technology”, som gør deres luftgevær endnu mere lydsvag, end de fleste andre producenter. Super Silent Technology omfatter både lydisolering af løbet, stempel med forbedret polyurethan tætning og luftdæmpning. Dertil er de fleste Walther luftgevær udstyret med et Lothar Walther løb med ½ UNF-gevind til montering af ekstern lyddæmper.

 

WALTHER VIBRATION REDUCTION SYSTEM

Walther Reduction System er et særligt system, som fjerner stort set alle vibrationer, som kommer fra luftgeværet ved skudafgivelse. Det er udviklet til at sikre bedre præcision i luftgeværet og som garanti for et jævnt aftræk. Systemet omfatter ikke bare en del, men består af flere små komponenter, som tilsammen skaber en store reduktion af vibrationerne. Først og fremmest er stempel udstyret med Zero-play stempelringe lavet i syntetisk materiale med lav friktion. For at bremse stemplet mere forsigtigt, er der boret overtrykshuller for hvert energiniveau på bestemte steder. Dette dæmper tilsammen både selve rekylslaget, mens beskytter også luftgeværet og kikkertsigtet. Slutligt består systemet af en stempelfjeder fremstillet i hærdet ventilfjedertråd og som er gjort ekstra lang.

 

Brug for hjælp til køb af Walther luftgevær eller luftpistol?

På AIRGUN.dk tester, undersøger og afprøver vi næsten alle luftgevær og luftpistoler i sortimentet på vores skydebane, så vi får mest mulig viden om de produkter vi sælger. Denne erfaringer gør, at vi har stor viden om de enkelte produkter, fordi vi ikke bare har læst om dem, men ofte selv afprøvet dem. Derfor har vi også de bedste forudsætninger, for at kunne hjælpe dig med spørgsmål eller rådgivning om luftgevær, luftpistoler og tilbehør til luftvåben. Har du brug for hjælp til køb af et Walther luftgevær, luftpistol eller tilbehør, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 97312710 – lokal 1, skrive en mail til [email protected] eller skrive til os på Facebook @airgun.dk.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved