Luftgevær - Magasin

Luftgevær med magesin er helt meget ny type knæk luftgevær, som blev opfundet af Gamo tilbage i 2017. Her lanerede Gamo deres første luftgevær med 10x Quick Shot magsin teknologi i det nye Gamo Replay-10 Maxxim luftgevær. Siden har de udviklet magasinsystemet, så det i dag er helt oppe i en genreration tre med Replay GEN3. Siden har andre luftgevær produenter også kommet med deres udgave af luftgevær med magasin, som eksempelvis Hatsan SpeedFire og Crosman MagFire. Et knækluftgevær med magasin fungere på samme måde som et traditonelt knæk luftgevær. Det lades ved at knække løbet rundt, men fremfor at sætte et hagl i løbsindgangen, så sætter et magasin automatisk et hagl ind. Dette betyder at der blot skal lades, og så er luftgeværet klar til skudafgivelse.

Hos Airgun.dk har vi haft luftgevær med magsin lige siden Gamo kom med deres første udgange i 2017, og var også med da Hatsan kom med deres SpeedFire. Vores sortiment af luftgevær med magasin består derfor også i dag af modellder fra Gamo og Hatsan. Se vores udvalg af luftgevær med magasin herunder. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side

Luftgevær med magasin på AIRGUN.dk

Magasinsystemet til knækluftgevær blev opfundet af Gamo i 2017 ved lanceringen af deres 10x Quick Shot teknologin i det nye Gamo Replay-10 Maxxim luftgevær. Systemet blev hurtigt en succes, blandt skytter verden over og siden har Gamo og andre producenter lanceret flere forskellige modeller. Knækluftgevær med magasin har ofte de samme egenskaber, som almindelige luftgevær, hvilket betyder at de både kan fås i modeller med lyddæmper, fiberoptisk sigte, gas-ram og justerbart aftræk.  

Se en video om Gamos 10x Quick Shot magasinteknologi herunder.

Fordele ved luftgevær med magasin 

Der er flere fordele ved luftgevær med magasin, som alle er med til at gøre dem utrolig sjove at skyde med. Først og fremmest gør systemet det hurtigere at afgive mange skud, fordi skytten slipper for at skulle indsætte et hagl for hvert skud. Dertil er systemet utrolig slidstæk og sikre at haglet altid indsættes rigtigt i løbsindgangen.  

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller spørgsmål til vores luftgevær med magasin, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du finder kontaktmuligheder i fanen “kundeservice” øverst på siden. Derudover er det også muligt både at se røre og købe vores luftgevær med magasin hos Lystfiskeren i Hvide Sande.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved