Christmas Sale! - Se alle tilbud her! ×

Luftgevær - Magasin

Magasinsystemet til knækluftgevær blev opfundet af Gamo i 2017 ved lanceringen af deres 10x Quick Shot teknologin i det nye Gamo Replay-10 Maxxim luftgevær. Systemet blev hurtigt en succes, blandt skytter verden over og siden har Gamo og andre producenter

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

5 varer

Faldende orden
pr. side

Luftgevær med magasin på AIRGUN.dk

Magasinsystemet til knækluftgevær blev opfundet af Gamo i 2017 ved lanceringen af deres 10x Quick Shot teknologin i det nye Gamo Replay-10 Maxxim luftgevær. Systemet blev hurtigt en succes, blandt skytter verden over og siden har Gamo og andre producenter lanceret flere forskellige modeller. Knækluftgevær med magasin har ofte de samme egenskaber, som almindelige luftgevær, hvilket betyder at de både kan fås i modeller med lyddæmper, fiberoptisk sigte, gas-ram og justerbart aftræk.  

Se en video om Gamos 10x Quick Shot magasinteknologi herunder.

Fordele ved luftgevær med magasin 

Der er flere fordele ved luftgevær med magasin, som alle er med til at gøre dem utrolig sjove at skyde med. Først og fremmest gør systemet det hurtigere at afgive mange skud, fordi skytten slipper for at skulle indsætte et hagl for hvert skud. Dertil er systemet utrolig slidstæk og sikre at haglet altid indsættes rigtigt i løbsindgangen.  

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller spørgsmål til vores luftgevær med magasin, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du finder kontaktmuligheder i fanen “kundeservice” øverst på siden. Derudover er det også muligt både at se røre og købe vores luftgevær med magasin hos Lystfiskeren i Hvide Sande.

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud, nyheder og rabatkoder før alle andre!
© 2015 Airgun. All Rights Reserved