Christmas Sale! - Se alle tilbud her! ×

Sigtekikkert - Parallax

Et kikkertsigte med parallax justering kan altså være en stor hjælp til at opnå en bedre præcision i skydningen og generelt give en bedre skydeoplevelse. Parallax problemer opstår fordi der ikke er sammenfald mellem målet og selve sigtet.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 23

Faldende orden
Side
pr. side

Sigtekikkert med parallax justering

Et kikkertsigte med parallax justering kan altså være en stor hjælp til at opnå en bedre præcision i skydningen og generelt give en bedre skydeoplevelse. Parallax problemer opstår fordi der ikke er sammenfald mellem målet og selve sigtet. Når billedet ikke er i geometri med sigtemiddelet og øjet kigge ind på flere forskellige punkter, vil trådkorset fremstå som forskellige punkter på målet og flytte sig i takt med at hovedet eller øjnene flytter sig. 

Lidt mere simpelt fortalt, kan parallax sammenlignes med et den fokusering der dannes i et digitalkamera, og er altså den fokusering af det skytten ser udenfor sigtekikkerten. Er kikkertsigtet ikke indstillet på den korrekte parallax, så vil det give et meget uklart billede og endda være upræcist. Den bedste måde at se om parallax er indstillet forkert, er ved at kigge lidt skævt ind i sigtekikkerten – hvis trådkorset flytter sig, når øjne eller hoved flyttes, er parallax indstillet på den forkerte afstand. Hvis sigtekikkerten modsat er indstillet på den korrekte parallax, vil trådkorsten stå stille på målet, fordi sigtekikkerten så er indstillet i samme geometri som trådkorset.   

Brug for hjælp til valg af kikkertsigte med parallax justering?

Har du brug for hjælp til valg af kikkertsigte med parallax eller blot spørgsmål til de forskellige modeller, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Hvis du gerne vil have kikkertsigtet i hånden, inden du køber, så kan du se hele vores program hos LYSTFISKEREN i Hvide Sande, samt et mindre udvalg hos OUTDOORXPERTEN i Holstebro, Esbjerg og Varde. I butikkerne står vores personale naturligvis også klar til at hjælpe dig med råd og vejligning om kikkertsigte med parallax justering.   

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud, nyheder og rabatkoder før alle andre!
© 2015 Airgun. All Rights Reserved