Christmas Sale! - Se alle tilbud her! ×

Hagl Til Luftpistoler

Hagl til luftpistoler har stor betydning for, hvor god præcision og kraft du får ud af luftpistolen og kan være afgørende for hvor gode skudgrupper man opnår. I vores sortiment har vi hagl til luftpistoler fra mange forskellige bands, som eksempelvis H&N, RWS, JSB, Gamo;

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 86

Faldende orden
Side
pr. side

Hagl til luftpistoler 

Hagl til luftpistoler har stor betydning for, hvor god præcision og kraft du får ud af luftpistolen og kan være afgørende for hvor gode skudgrupper man opnår. I vores sortiment har vi hagl til luftpistoler fra mange forskellige bands, som eksempelvis H&N, RWS, JSB, Gamo; Crosman, Umarex, Heckler & Koch og mange flere. Forskellen på haglene ligger i vægten, hagltype og hvilke materialer de er fremstillet i. Valget af hagl til luftpistoler afhænger af hvad der skal skydes efter, hvor kraftig luftpistolen er og hvilken type luftpistol haglet skal bruges i. Skal haglene bruges til skydning mod skydeskiver og skydemål, vil det være oplagt at anvende fladhagl eller diabolo hagl. Er haglene tiltænkt til konkurrenceskydning, så vil det være relevant at se på JSB konkurrenceserie Exact Diabolo Premium eller Match Diabolo Premium.

Skal haglene bruges i helt kraftige PCP luftpistoler er det vigtigt at anvende relative tunge hagl, da lette hagl kombineret høj udgangshastighed, ofte vil give en forringet præcision i luftpistolen. Anvendes haglene i PCP luftpistoler, er tilmed vigtigt at undersøge om haglet kan bruges i magasinet uden at ødelægge PCP-systemet. 

Hagl til luftpistoler med mulighed for fri levering og retur

Hos AIRGUN.dk tilbyder vi gratis levering og retur, hvis det samlede køb overstiger kr. 500,- og GLS vælges som leverandør. Det betyder at du har mulighed for at sende produktet tilbage til os, hvis du mod forventning ikke ønsker det. Alle vores hagl til luftpistoler er på lager, så de kan leveres fra dag til dag, hvis ordren laves inden kl. 14:00. 

Brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen på 97312710 – lokal 1 alle hverdage fra kl. 10.00-18.00 og lørdag/søndag/helligdage ligeledes fra kl. 10.00 –18.00, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til valg af hagl til luftpistoler. Du kan også fange os på vores Facebook side @airgun.dk eller sende en mail til [email protected]

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud, nyheder og rabatkoder før alle andre!
© 2015 Airgun. All Rights Reserved