Hagl Til Luftpistoler

Hagl til luftpistoler findes i mange forskellige typer, materialer, vægte og kvaliteter, som alle er tilpasse til brug i luftpistoler. Ligesom hagl til luftgevær og PCP-luftgevær, så er der en række områder, der bør overvejes inden der vælges hagl til en luftpistol. Luftpistoler skyder som regel ikke lige så hårdt som luftgevær, og derfor er det vigtigt ikke at vælge alt for tunge hagl til en luftpistol, da det vil gå ud over udgangshastigheden. Derudover er det altid en god ide, at overveje hvilken luftpistol de skal bruges i, og hvad de skal bruges til at skyde mod. Er det til mindre kaftige luftpistol, hvor der skal skydes mod dåser, skydeskiver eller skydemål, er faldhagl, spidshagl og diabolo hagl altid et godt valg. Er foremålet regulering af skadedyr med kraftige luftpistol, så er et tungt Hollowpoint hagl et godt valg, da det giver god anslagsenergi. Der findes ligesom ved hagl til luftgevær mange forskellige særlige hagl til luftpistoler, og endda nogle som er helt specielt udviklet til brug i luftpistol og PBA power hagl der øger udgangshastigheden. 

Hagl til luftpistoler er som nævn ovenfor ikke så lige til, som man måske skulle tro, og derfor har vi på Airgun.dk også mange forskellige hagl til luftpistoler. Vores sortiment af hagl til luftgevær kommer fra RSW, H&N, JSB, Gamo, Crosman, Stoeger og mange flere topbrands. Se vores udvalg herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 69

Faldende orden
Side
pr. side

Hagl til luftpistoler 

Hagl til luftpistoler har stor betydning for, hvor god præcision og kraft du får ud af luftpistolen og kan være afgørende for hvor gode skudgrupper man opnår. I vores sortiment har vi hagl til luftpistoler fra mange forskellige bands, som eksempelvis H&N, RWS, JSB, Gamo; Crosman, Umarex, Heckler & Koch og mange flere. Forskellen på haglene ligger i vægten, hagltype og hvilke materialer de er fremstillet i. Valget af hagl til luftpistoler afhænger af hvad der skal skydes efter, hvor kraftig luftpistolen er og hvilken type luftpistol haglet skal bruges i. Skal haglene bruges til skydning mod skydeskiver og skydemål, vil det være oplagt at anvende fladhagl eller diabolo hagl. Er haglene tiltænkt til konkurrenceskydning, så vil det være relevant at se på JSB konkurrenceserie Exact Diabolo Premium eller Match Diabolo Premium.

Skal haglene bruges i helt kraftige PCP luftpistoler er det vigtigt at anvende relative tunge hagl, da lette hagl kombineret høj udgangshastighed, ofte vil give en forringet præcision i luftpistolen. Anvendes haglene i PCP luftpistoler, er tilmed vigtigt at undersøge om haglet kan bruges i magasinet uden at ødelægge PCP-systemet. 

Hagl til luftpistoler med mulighed for fri levering og retur

Hos AIRGUN.dk tilbyder vi gratis levering og retur, hvis det samlede køb overstiger kr. 500,- og GLS vælges som leverandør. Det betyder at du har mulighed for at sende produktet tilbage til os, hvis du mod forventning ikke ønsker det. Alle vores hagl til luftpistoler er på lager, så de kan leveres fra dag til dag, hvis ordren laves inden kl. 14:00. 

Brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen på 97312710 – lokal 1 alle hverdage fra kl. 10.00-18.00 og lørdag/søndag/helligdage ligeledes fra kl. 10.00 –18.00, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til valg af hagl til luftpistoler. Du kan også fange os på vores Facebook side @airgun.dk eller sende en mail til [email protected].

© 2015 Airgun. All Rights Reserved