GAMO GX-40 PCP-Luftgeværet er tilbage på lager - Se her! ×

Skydemål & skydeskiver

Skydekasser, skydemål og skydeskiver er utrolig gode redskaber til at gøre skydning med luftgevær og luftpistol mere underholdende, men tilmed rigtig god til præcisionstræning. Skydekasserne har alle indbygget holder til skydeskiver, kan ofte monteres fast på væg og mange af dem er udstyret med kuglefang. Skydeskiver fås i med flere forskellige design, pointsystemer eller forskellige motiver.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 21

Faldende orden
Side
pr. side

Om skydekasser, skydemål og skiver 

Skydekasser, skydemål og skydeskiver er utrolig gode redskaber til at gøre skydning med luftgevær og luftpistol mere underholdende, men tilmed rigtig god til præcisionstræning. Skydekasserne har alle indbygget holder til skydeskiver, kan ofte monteres fast på væg og mange af dem er udstyret med kuglefang. Skydeskiver fås i med flere forskellige design, pointsystemer eller forskellige motiver. Skydemål er ofte lavet som små bevægelige skiver, som ”spinner” rundt når de rammes af haglet. Derudover fås skydemål også som særlige ”flademål”, som vælter når en skive i midten rammes af haglet. Læs mere om de forskellige skydemål herunder. 

Skydekasser

Skydekasser er næsten uundværlig sammen med et luftgevær eller luftpistol, da de både bruges til at holde skydeskiven, men samtidig ofte har indbygget kuglefang, som sikre at haglet sikkert bliver stoppet før det laver skade på andre genstande. Derudover er mange skydekasser udstyret med huller på bagsiden eller i bunden, som gør det muligt at fastsætte dem til en væg eller gulv. De kan både fås i flade versioner, kasser med skævt kuglefang eller i det klassiske ”tragt-design”, som opfanger haglene i lille rum. Da luftvåben de seneste 10 år gradvist er blevet mere kraftige, er alle skydekasser i vores sortiment testet og godkendt til brug med kraftige luftgevær. 

Skydeskiver 

Skydeskiver er både gode til præcisionstræning, konkurrenceskydning eller til indskydning af sigtekikkert. De fås i flere forskellige udgaver, men den mest bruge er udgaven med en stor skive, som viser point fra 1 til 10. Dertil findes der skydeskiver med fem små mål eller med slevmarkerende materiale. Alle skydeskiver i vores sortiment er fremstilet i en høj kvalitet, som ikke knækker når haglet rammer og med tydeligt afmærkninger.   

Skydemål & faldemål  

Skydemål findes i mange forskellige udgaver, former og design, som alle har sine særlige funktion, men fælles for dem alle, er at de gør det utrolig sjovt at skyde med luftgevær. Skydemål kan både være lavet som et faldemål, der vælter når haglet rammer eller som forskellige spil, som kan bruges til sjov konkurrence mellem flere skytter. Derudover findes der naturligvis klassiske skydemål med bevægelige mål, som ”spinner” rundt når haglet rammer.   

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud, nyheder og rabatkoder før alle andre!
© 2015 Airgun. All Rights Reserved