Haendler Natermann (H&N)

H&N hagl til luftvåben

Haendler Natermann (H&N) hagl til luftvåben tilbyder den bedste kombination af kvalitet, nødagtighed og pris – så det bliver endnu mere sjovt at skyde med luftvåben!

H&N har rødder helt tilbage til 1825 hvor virksomheden startede sin industrielle produktion af bly og blyolie. I 1950 bliver hagl til luftvåben også en del af programmet og lige siden har virksomheden produceret hagl i topkvalitet.

Programmet består i dag af mange forskellige kalibre og forskellige typer som Spidshagl, faldhagl, Field Target og Hollow Point.

Her på AIRGUN.dk har vi et bredt udvalg i 4,5 mm. (1.77) til markedets bedste priser.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 20

Faldende orden
Side
pr. side

H&N hagl - Kendt tysk kvalitet

H&N hagl til luftvåben er gennem årene blevet kendt for den tyske topkvalitet, som Carl Georg August Natermann grundlange virksomheden på. Han mål var at producere produkter af den bedste kvalitet og det har H&N lige siden gjort på deres egen fabrik i Hann. Müden. På fabrikken har H&N alle produkter nøje kontrol og testet inden de bliver sendt ud til forbrugerne.

Den strenge kvalitetskontrol, gør at forbrugerne kan være sikker på at købe det bedste af det bedste – alt sammen godkendt af August Natermann.

Udviklingen er dog ikke stoppet. I tæt samarbejde med deres leveranfører, er H&N hele tiden i gang med at optimere egenskaberne på de råvare der bruges i produktionen af hagl til luftvåben. Eksempelvis har H&N udviklet en særlig overflade legering til haglet, som reducerer blyforurening og giver et mere præcist skud.

Dette er din sikkerhed for kvalitet og nøjagtighed fra alle H&N produkter.

 

H&N hagl teknologi

POWERCOAT

Tyske H&N udviklingsafdeling ønskede i 1990’erne at udvikle en ny type hagl der skulle kunne øge udgangshastigheden i luftvåben uden at det gik udover præcisionen. Resultatet blev en elektrogalvaniseret overfaldefinish i kobber som de døbte H&N Powercoat, og har lige siden været kendetegn for kvalitet, præcision og ikke mindst en øget udgangshastighed. Den glatte overflade i kobber er 20% hårdere end almindelige blyhagl og gør haglet opnår en højere hastighed gennem løbet uden at haglet mister vægt eller bliver upræcis. Derudover er kobber belægningen også med til udgå dannelse af blystøv i løbet og at skytten derved undgår sorte fingre.

 

GREEN LINE

H&N produkter med mærket ”GreenLine” betyder at de er en del af en særlig miljøvenlig produktserie, hvor særligt brugen af bly er reduceret. GreenLine produktserien blev indført i 2009 med hovedformål at anvende miljøvenlige råvare som tin, zink og plastik for at undgå bly i den samlede fremstillingsproces. GreenLine produkterne er ofte lavet på baggrund af de traditionelle hagl, men bare med mere miljøvenlige råvare. Dette har gjort H&N til førende inden for deres branche, og i fremtiden vil der opstå endnu flere GrennLine produkter med fokus på at beskytte både mennesket og miljøet.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved