Nyhed! Stoeger Airguns er nu på lager! Se alle modeller her.

×

VI SENDER PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-18.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-18   

                GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-                               

Sigtekikkert

Sigtekikkert til luftgevær & luftpistoler

En god sigtekikkert er afgørende for om du rammer plet med dit luftgevær, luftpistol, jagtriffel eller salonriffel, og betyder næsten mere end selve geværet. Når man er på udkig efter en sigtekikkert, er det vigtigt at overveje om man primært skal bruge den om dagen, i tusmørket eller om natten. Dernæst skal sigtekikkerten naturligvis monteres med en skinnemontage eller ringmontage, for at sikre at den forbliver samme sted under skydning.  

Hos AIRGUN.dk har vi et stort udvalg at kvalitets kikkertsigte til konkurrencedygtige priser, som alle er lagerførte og klar til hurtig dag til dag levering. I vores sortiment finder du både kikkertsigte fra førende brands som Gamo, Weihruach, Nikko Stirling, Hawke og Jaeger. Sortimentet dækker næsten alle klasser, fra den prisvenlige Jaeger 4x32 mm. til topmodellerne Weihrauch 3-9x40 mm. og Hawke Airmax 4-12x50 AMX kikkertsigte. Derudover indeholder sortimentet også kikkertsigte til luftpistoler, rødpunktsigte, kikkertmontager, adapter, Truglo fiberoptisk sigte og kikkertstop.     

Søger du efter en sigtekikkert til dit luftgevær, finder du de skarpeste priser her hos os! Har du spørgsmål til en sigtekikkert så ring eller skriv til os - vi har åben 362 dage om året!

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 42

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 42

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sigtekikkert til luftgevær

En sigtekikkert til et luftgevær kan virke som enkelt del, der rent teknisk ikke er meget mere avanceret end selve luftgeværet. Men faktum er at din sigtekikkert er det mest avanceret stykke værktøj, du benytter når skyder med dit luftgevær. Ofte kan du også komme ud for at en sigtekikkert er langt dyre end selve luftgeværet. Grundlæggende består alle sigtekikkerter af det samme, et hus, nogle momentindstillinger vandret og lodret samt et antal glas. Jo dyre din sigtekikkeret til dit luftgevær er, jo bedre kvalitet og jo mere robust er den – lyder det bare som en sætning trukket ud af salgs-håndbogen? Så prøv forskellen. Når du indstiller din sigtekikkeret til dit luftgevær, det vi kalder at skyde sigtekikkerten ind, er det finmekanik der gør forskellen om du rammer plet. Blot ¼ millimeter forskydning i indstillingen af din sigtekikkert, kan betyde mange centimeters forskel på skydeskiven. Hvis der blot skal en lille rystelse af luftgeværet til at din sigtekikkeret går ud af indstilling, så skal du begynde forfra ofte, det er både besværligt og træls.

Billig sigtekikkert i bedste kvalitet.

En billig sigtekikkeret behøves langt fra at være den dårligste når du handler med os. Vi har handlet med luftgevær og sigtekikkerter i rigtig mange år, vi har erfaringen og de bedste kontakter på markedet – derfor får du billige sigtekikkerter i bedste kvalitet hos os. Som nævnt ovenfor ligner en dyr og en billig sigtekikkert umiddelbart hinanden, men det er det inde i sigtekikkerten der gør forskellen. Ind igennem din sigtekikkert sidder der masse glas, som er nøje tilpasset hinanden for at du får det rigtige billede. Bruger du selv briller ved du at glasset betyder alt, og bare den mindste ubalance i glasset, kan gøre en stor forskel. Glasset i en sigtekikkert består bla. Af det man kalder konkav og konvexer – buet glas, som skyder farver og lys i forskellige retninger. Selv i vores billige sigtekikkerter er de nøje tilpasset i forhold til hinanden, men jo dyre jo mere nuanceret er sigtet. Har du spørgsmål om køb af sigtekikkeret er du altid velkommen til at kontakte os.

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode