Sigtekikkert

Et godt kikkertsigte er afgørende for præcisionen på luftgeværet, luftpistol, jagtriffel eller salonriffel, og betyder næsten mere end selve geværet. Når man er på udkig efter et sigtekikkert, er det vigtigt at overveje om kikkertsigtet primært skal bruge om dagen, i tusmørket eller om natten. Lysforholdene er har stor betydning for hvor meget lys det er nøsvendigt at få ind i optikken og om det er nødvendigt at vælge et kikkertsigte med lys. Dernæst skal sigtekikkerten naturligvis monteres med en skinnemontage eller ringmontage, for at sikre at den forbliver samme sted under skydning. Er det et meget kraftigt luftgevær med rekyl, så er det en god ide at vælge en skinnemontage, for at sikre kikkertsigtet forbliver samme sted efter skudafgivelse.  

Hos AIRGUN.dk har vi et stort udvalg at kvalitets kikkertsigte til konkurrencedygtige priser, som alle er lagerførte og klar til hurtig dag til dag levering. I vores sortiment finder du både kikkertsigte fra førende brands som Gamo, Weihruach, Nikko Stirling, Hawke og Jaeger. Sortimentet dækker næsten alle klasser, fra den prisvenlige Jaeger 4x32 mm. til topmodellerne Weihrauch 3-9x40 mm. og Hawke Airmax 4-12x50 AMX kikkertsigte. Derudover indeholder sortimentet også kikkertsigte til luftpistoler, rødpunktsigte, kikkertmontager, adapter, Truglo fiberoptisk sigte og kikkertstop. Søger du efter en sigtekikkert til dit luftgevær, finder du de skarpeste priser her hos os! Har du spørgsmål til et sigtekikkert så ring eller skriv til os vi kundeservice eller på Facebook @Airgun.dk.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 47

Faldende orden
Side
pr. side

Sigtekikkert til luftgevær

En sigtekikkert til et luftgevær kan virke som enkelt del, der rent teknisk ikke er meget mere avanceret end selve luftgeværet. Men faktum er at din sigtekikkert er det mest avanceret stykke værktøj, du benytter når skyder med dit luftgevær. Ofte kan du også komme ud for at en sigtekikkert er langt dyre end selve luftgeværet. Grundlæggende består alle sigtekikkerter af det samme, et hus, nogle momentindstillinger vandret og lodret samt et antal glas. Jo dyre din sigtekikkeret til dit luftgevær er, jo bedre kvalitet og jo mere robust er den – lyder det bare som en sætning trukket ud af salgs-håndbogen? Så prøv forskellen. Når du indstiller din sigtekikkeret til dit luftgevær, det vi kalder at skyde sigtekikkerten ind, er det finmekanik der gør forskellen om du rammer plet. Blot ¼ millimeter forskydning i indstillingen af din sigtekikkert, kan betyde mange centimeters forskel på skydeskiven. Hvis der blot skal en lille rystelse af luftgeværet til at din sigtekikkeret går ud af indstilling, så skal du begynde forfra ofte, det er både besværligt og træls.

Billig sigtekikkert i bedste kvalitet.

En billig sigtekikkeret behøves langt fra at være den dårligste når du handler med os. Vi har handlet med luftgevær og sigtekikkerter i rigtig mange år, vi har erfaringen og de bedste kontakter på markedet – derfor får du billige sigtekikkerter i bedste kvalitet hos os. Som nævnt ovenfor ligner en dyr og en billig sigtekikkert umiddelbart hinanden, men det er det inde i sigtekikkerten der gør forskellen. Ind igennem din sigtekikkert sidder der masse glas, som er nøje tilpasset hinanden for at du får det rigtige billede. Bruger du selv briller ved du at glasset betyder alt, og bare den mindste ubalance i glasset, kan gøre en stor forskel. Glasset i en sigtekikkert består bla. Af det man kalder konkav og konvexer – buet glas, som skyder farver og lys i forskellige retninger. Selv i vores billige sigtekikkerter er de nøje tilpasset i forhold til hinanden, men jo dyre jo mere nuanceret er sigtet. Har du spørgsmål om køb af sigtekikkeret er du altid velkommen til at kontakte os.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved