Stoeger Luftpistol

Italienske Stoeger Airguns laver nu ikke bare fede knæk-luftgevær og PCP-luftgevær, men har også en top fed luftpistol. Der første luftpistol hedder Stoeger XP4, og byder ligesom alle andre luftvåben fra Stoeger på unikt design, innovative teknologier og fede detaljer. Se Steoger XP4 i to forskellige farver herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

2 varer

Faldende orden
pr. side

Stoeger XP4 luftpistol hos AIRGUN.dk

Hos AIRGUN.dk er ekstremt stolte over nu, at kunne tilbyde italienske Stoegers helt nye luftpistol XP4. En helt nyudviklet luftpistol baseret på et klassisk knæk-system, hvor overdelen løftes og haglet indsættes direkte i løbsindgangen. Den er udstyret med en forkomprimerede gas-ram teknologi, som både giver høj udganghastighed, god præcision og ekstrem høj slidstyrke. Dertil er Stoeger XP4 luftpistolen ligesom de andre produkter fra Stoeger lavet i et unikt design, som samtidig gør den komfortabel at skyde med.

Stoeger XP4 er i første omgang fremstillet i to forskellige farver, som vi begger har på lager hos AIRGUN.dk. Den ene er helt sort, men den anden har en mørkegrøn underdel, og en helt sort overdel. Begge Stoeger XP4 luftpistoler er klar til billig og hurtig dag til dag levering i hele Danmark.

Læs mere om Stoeger XP4 luftpistolen inde på produktet. Har du tydelig spørgsmål eller brug for hjælp omkring Stoeger XP4, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via Facebook @airgun.dk, [email protected] eller 97312710 - lokal 1.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved