Nyhed! Stoeger Airguns er nu på lager! Se alle modeller her.

×

VI SENDER PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-19.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-19   

                GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-                               

Luftpistol - Gas Ram

Luftpistol med Gas Ram

Luftpistoler med gas ram adskiller sig fra fjederluftpistoler, ved at have en lille indbygget gaspatron i stedet for den normale spændefjeder. Via komprimeret luft sættes gaspatronens kammer under tryk, når der tages ladegreb. Dette har fordel ved at luften komprimeres inden skudafgivelse, så der opnås en bedre stabilitet, slidstyrke og præcision. 

Hos AIRUGN.dk har vi flere forskellige luftpistoler med gas ram og programmet tæller både de luftpistoler fra Gamo, Weihrauch og Crosman. Sortimentet indeholder blandt andet den anderledes Crosman American Classic luftpistol med Variabel Pump teknologi og Gamos anerkendte AF-10 luftpistol med magasinbane til rundkugler. Er du på jagt efter tysk topkvalitet, så har vi selvfølgelig også både Weihrauch HW 75 og Weihrauch HW 40 i sortimentet.

Se vores udvalg af luftpistoler med gas ram herunder. 

Tabel Liste

Sorter faldende

6 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

6 vare(r)

Luftpistoler - gas ram

Luftpistoler med Gas ram mindre på mange måder om luftpistoler med spændefjeder og den største forskel ligger i at fjederen er skiftet ud med en gascylinder. Luftpistoler med ras ram lades på samme måde, som luftpistoler med fjeder, men det er dog lidt forskel på de enkelte modeller. Luftpistoler med knækløb, lades på traditionelvis ved at knække løbet og indsætte haglet direkte i løbsindgangen. Luftpistoler med top-system lades ved at løse topdelen og indsætte haglet i løbsindgangen, hvorefter topdelen føres tilbage på plads igen. Dertil har Crosman udviklet Variabel Pump teknologi, hvor haglet indsættes i et lille kammer på toppen, mens et håndtag på undersiden bruges til at pumpe tryk på luftpistolen. De forskellige systemer har hver sine fordele, men er alle både præcise, stabile og  kraftige.          

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode