Luftpistol - Gas Ram

Luftpistoler med Gas-ram er i konstruktion og anvendelse stort set ligesom luftpistoler med spændefejder, men skiller sig ud ved at have en Gas-ram cylineder frem for en fjeder. De lads ligeledes ved at knække løbet rudt eller ved at åbne topstykket og sætte haglet direkte ind i løbsindgangen. Frem for at spænde en fjeder op, så sætter et stempel gas-ram cylinderen under tryk, som så frigives ved skudafgivelse. Gas-ram systemet er et lukket system, som ikke skal påfyldes eller vedligeholdes, men blot en lille cylinder inde i luftpistolen. Fordelen ved et gas-ram system, er at det giver færre rystelser og rekyl ved skudafgivelse, hvilket både forbedre præcisonen og skydeoplevelsen. Dertil er en Gas-ram mere stabil, kræver ingen vedligeholdelse og bliver ikke "sløv" med tiden, som en spændefjeder kan blive. Altsammen noget der gør Gas-ram værd at tage med i sine overvejelser, når man skal vælge luftpistol. De findes i mange prisgrupper, men er for det meste lidt højre i pris end ludtpistoler med spændefjeder. 

Hos Airgun.dk har vi flere luftpistoler med gas-ram fra både Gamo, Norica, Weihrauch, Crosmann og Beeman. Se hele vores udvalg af luftpistoler med gas-ram herunder. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

10 varer

Faldende orden
pr. side

Luftpistoler - gas ram

Luftpistoler med Gas ram mindre på mange måder om luftpistoler med spændefjeder og den største forskel ligger i at fjederen er skiftet ud med en gascylinder. Luftpistoler med ras ram lades på samme måde, som luftpistoler med fjeder, men det er dog lidt forskel på de enkelte modeller. Luftpistoler med knækløb, lades på traditionelvis ved at knække løbet og indsætte haglet direkte i løbsindgangen. Luftpistoler med top-system lades ved at løse topdelen og indsætte haglet i løbsindgangen, hvorefter topdelen føres tilbage på plads igen. Dertil har Crosman udviklet Variabel Pump teknologi, hvor haglet indsættes i et lille kammer på toppen, mens et håndtag på undersiden bruges til at pumpe tryk på luftpistolen. De forskellige systemer har hver sine fordele, men er alle både præcise, stabile og  kraftige.          

© 2015 Airgun. All Rights Reserved