Crosman 2020 er online - Se alle nyheder her!

×

WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER STADIG PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE DAGLIGT 10-16 - GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-     

Magasiner til luftvåben

Tilbehør til luftgevær - AIRGUN.dk

Magasiner til luftgevær og luftpistoler findes i mange forskellige udgaver, da hver model og brands ofte har deres eget magasin-system. Dertil er der forskel på, hvilken type luftgevær, som magasinet skal bruges i, da der grundlæggende findes to typer luftgevær der bruger magasin. Først og fremmest bruges magasiner i de kraftige PCP-luftgevær og PCP-luftpistoler, men de seneste år har flere producenter også udviklet klassiske knæk-luftgevær med magasiner, som selv indsætter et nyt hagl i løbet.  

Da vi på AIRGUN.dk har et stort udvalg af knæk-luftgevær med magasin og PCP-luftvåben med magasin, så har vi naturligvis også et bredt udvalg af ekstra magasiner til disse luftvåben. Vores udvalg indeholder både magasiner til Crosman, Weihrauch, Gamo, Hatsan og Kral Arms luftgevær med magasin.    

Se vores store udvalg af magasiner til både Gamo, Crosman, Kral Arms, Weihrauch og Hatsan herunder. 

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér