KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.

Gamo

Gamo har mere end 60 års erfaring i produktion af luftgevær, luftpistoler og tilbehør. Gamo kommer fra Spanien hvorfra de producere alt inden for luftvåben. Gamo luftvåben er kendt for kraftige kvalitets våben, til rigtig gode priser. Til at starte med blev navnet Gamo slået godt og grundig fast, fordi Gamo´s geværkolbe var produceret i særligt udvalgt træ, og med udskæringer med ellers kun så ved ”rigtige” våben. Ved luftvåben kommer fremdriften af haglet fra selve våbnet, hvilket stiller store krav til kvaliteten på våbnet – en ting som Gamo allerede fra starten fik stort anerkendelse for. Gamo er i dag en af de førende producenter inden for luftgevær og luftpistoler, og Gamo´s store succes skyldes bla. At de som producent deltager aktivet i aktiviteter og stævner med luftvåben hvor de lytter til deres kunders ønsker og behov. Gamo har et unikt udvalg af skydeskiver og trænings skriver, der ikke kun gør skydning med luftgevær og luftpistoler lidt sjovere, men som også er med til at træne din præcision og din evne til at håndter geværet eller pistolen selv i udfordrende situationer.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 66

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 66

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gamo luftgevær.

Med mere end 60 års erfaring er Gamo en af de førende producenter af luftgevær. Gamo er kendt for en enorm kraft i deres luftgevær sammenlignet med andre luftgevær. Det stiller store krav til valg af materialer i Gamo luftgevær, og derved ved du at du får et kvalitetsluftgevær når du køber et luftgevær fra Gamo.

Gamo hagl.

Når du har et Gamo luftgevær skal du naturligvis også bruge Gamo hagl. Gamo hagl er speciel produceret til Gamo luftgevær, og sikre dig en ensartethed i haglene der gør din præcision sikker hver gang. Et Gamo hagl er designet til at passere i luften under ekstrem høje hastigheder, hvor andre hagl kan komme i spind eller korrigere retning. Det er vigtigt at et hagl har en langsom aftagende fart, et hagl der brænder alt sin energi af fra starten har naturlig nok en korte distance, mens hagl der brænder lidt hastighed af til at starte med og senere forøger hastigheden (i forhold i distancen haglet er ude på) kan have et direkte forkert aerodynamisk design. Med Gamo hagl er du sikker hver gang.

Top