Gamo

Gamo har mere end 60 års erfaring i produktion af luftgevær, luftpistoler og tilbehør. Gamo kommer fra Spanien hvorfra de producere alt inden for luftvåben. Gamo luftvåben er kendt for kraftige kvalitets våben, til rigtig gode priser. Til at starte med blev navnet Gamo slået godt og grundig fast, fordi Gamo´s geværkolbe var produceret i særligt udvalgt træ, og med udskæringer med ellers kun så ved ”rigtige” våben. Ved luftvåben kommer fremdriften af haglet fra selve våbnet, hvilket stiller store krav til kvaliteten på våbnet – en ting som Gamo allerede fra starten fik stort anerkendelse for. Gamo er i dag en af de førende producenter inden for luftgevær og luftpistoler, og Gamo´s store succes skyldes bla. At de som producent deltager aktivet i aktiviteter og stævner med luftvåben hvor de lytter til deres kunders ønsker og behov.

Hos Airgun.dk er vi med Gamos historie, høje kvalitet og succes stolte over at have Danmarks største udvalg af Gamo luftgevær, luftpistoler, hagl og tilbehør til uftvåben. Vores sortiment indeholder både Gamo knæk-luftgevær, Gamo luftgevær med fastløb, Gamo luftgevær med magasin, Gamo PCP-luftgevær, Gamo luftpistoler, Gamo hagl og tilbehør. Et sortiment der indeholder både prisvenlige Gamo luftgevær til den unge juniorskytte, sjove luftpistoler til skydning i haven og helt store Gamo PCP-luftgevær. Se hele vores store udvalg fra spanske Gamo herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 55

Faldende orden
Side
pr. side

GAMO LUFTGEVÆR.

Med mere end 60 års erfaring er Gamo en af de førende producenter af luftgevær. Gamo er kendt for en enorm kraft i deres luftgevær sammenlignet med andre luftgevær. Det stiller store krav til valg af materialer i Gamo luftgevær, og derved ved du at du får et kvalitetsluftgevær når du køber et luftgevær fra Gamo.

Hos AIRGUN.dk er vi vilde med Gamo af flere grunde, men først og fremmest grundet deres evne til at fremstille luftvåben i topkvalitet til fair priser. Dertil er Gamo for os, blandt de mest innovative luftvåbenproducenter på markedet og ofte først med nye teknologier, egenskaber og detaljer, som sætter nye standarder blandt de andre producenter. Derfor er vi hos AIRGUN.dk stolte over at kunne kalde os officiel og godkendt Gamo forhandler. Denne titel betyder dog ikke kun noget for os, men betyder tilmed, at du som kunde er i de bedste hænder i forhold til både garanti, reklamation og sikkerhed. Dertil sikre denne titel, at vi hos AIRGUN.dk altid har de nyeste Gamo modeller på lager og det markeds bedste priser.

Gamo har et unikt udvalg af skydeskiver og trænings skriver, der ikke kun gør skydning med luftgevær og luftpistoler lidt sjovere, men som også er med til at træne din præcision og din evne til at håndter geværet eller pistolen selv i udfordrende situationer.

GAMO HAGL.

Når du har et Gamo luftgevær skal du naturligvis også bruge Gamo hagl. Gamo hagl er speciel produceret til Gamo luftgevær, og sikre dig en ensartethed i haglene der gør din præcision sikker hver gang. Et Gamo hagl er designet til at passere i luften under ekstrem høje hastigheder, hvor andre hagl kan komme i spind eller korrigere retning. Det er vigtigt at et hagl har en langsom aftagende fart, et hagl der brænder alt sin energi af fra starten har naturlig nok en korte distance, mens hagl der brænder lidt hastighed af til at starte med og senere forøger hastigheden (i forhold i distancen haglet er ude på) kan have et direkte forkert aerodynamisk design. Med Gamo hagl er du sikker hver gang.

GAMO HISTORIE

Gamos succes er uden tvivl skabt på deres evne til hele tiden at skabe forbedringer og tænke innovativt indenfor både råmaterialer, design og teknologi. Dette har sikret Gamo en utrolig vækst gennem de seneste 60 år, og gjort dem blandt de største producenter af luftgevær, luftpistoler og tilbehør i verden. Dertil har deres strenge kvalitetskontrol af alle produkter, givet dem er godt ry for altid at skabe pålidelige og holdbare luftvåben.

Gamos historie går faktisk helt tilbage til 1889, hvor fabrikken CSA blev grundlagt med et formål om at producerer blybaserede produkter i højeste kvalitet, hvilket hurtigt bliver en succes. I 1950 indtræder grundlæggerens søn Antonio Casas Serra i virksomheden med et mål om at blive våbenproducent, grundet stor efterspørgsel på de europæiske markeder. Dette føre til, at CSA i 1955 stifter virksomeden INDUSTRIAS EL GAMO S.A., som skal stå for produktionen af luftvåben på baggrund af virksomhedens erfaringer indenfor bly, stål og jern. Det første Gamo luftgevær kommer på markedet i 1961 og opnår øjeblikkelig succes, fordi den både var af høj kvalitet og til en overkommenlig pris. I 1963 starter deres eksport til England, mens der i 1970 eksporteres til over 40 forskellige lande.

I 1980 indleder Gamo samarbejde med andre store luftvåbenfabrikanter i både Tyskland, Storbritannien, USA og Brasilien. Den enorme efterspørgsel efter Gamo produkter, gør det i 1982 nødvendigt at lykke både våben- og skæfteproduktion til større lokaler i et nyt industriområde. Mens succes forsætter i store dele af Europa, så kæmper Gamo med for alvor, at slå igennem i USA. Dette føre i 1995 til, at man opretter datterselskabet GAMO USA og erhverver en nordamerikansk distributør, som får samlet hovedkontor i Fort Lauderdale (Florida).

I 2007 investerer kapitalfonden MCH Private Equity i Gamo og overtager dermed 80% af selskabet, med et formål om at konsolidere brandets ledelse og styrke ekspansionen. Med en ny ejer i ryggen, bliver teknologi og innovationen en endnu større del af Gamo, hvilket ses på, at mange modeller får den nye Whisper lyddæmper. I 2009 er Gamo blandt de første producenter til at udvikle hagl uden bly, mens de 2011 offentligøre der nye IGT gas-stempel teknologi. I 2013 køber investeringsfonden Bruckmann, Rosser, Sherill & Co (BSR) sig til 100% overtagelse af Gamo Outdoor og iværksætter en ambitiøs vækstplan.

I dag er Gamo stadig en førende global virksomhed med produktionen højkvalitets luftgevær, luftpistoler, hagl, optik og tilbehør. Dette har betydet at Gamo både i 2013 og 2014 vandt prisen i magasinet Gun Trade World, som den bedst sælgende luftvåbenproducent. Dertil er Gamo verdens førende indenfor produktion af hagl til luftvåben og uden tvivl den største luftvåbenproducent i Europa. Derfor er Gamo også ofte det første man tænker på, når det kommer til luftvåben og deres produkter sælges nu i mere end 90 lande verden over.

GAMO TEKNOLOGI.

Gamo er uden tvivl blandt de mest innovative producenter på markedet og derfor ofte først med den nyeste teknologi indenfor luftvåben. Læs mere om de mange Gamo teknologier herunder.

GAMO 10X QUICK-SHOT

Gamo 10X Quick-Shot er en helt ny teknologi, der med sikkerhed vil revolutionerer måden at skyde med knæk-luftgevær på. Systemet gør det muligt at skyde op til 10 gange uden at putte et nyt hagl ind i løbet, da systemet selv montere det nye hagl direkte fra magasinet. Selve magasinet har plads til 10 hagl, som monteres i et lille kammer ovenpå luftgeværet. Skytten eneste opgave er, at knække luftgeværet, og gøre klar til at trykke på aftrækkeren igen. Gamo 10X Quick-Shot er kun tilgængelig på udvalgte modeller.

GAMO IGT GAS-CYLINDER

Gamo Inert Gas Technology er et gascylindersystem, som kun findes i Gamo luftvåben. IGT systemet betyder at der er monteret en gascylinder frem for en traditionel spændefjeder. IGT systemet er et lukket system med en lille, men kraftfuld gascylinder, der via et stempel trykkes flad har gang luftvåbnet lades. Dette giver luftgeværet en øget slidstyrke, færre vibrationer, mere konsekvent aftræk og et mere jævnt skud.

GAMO IGT MATCH1 GAS-CYLINDER

Gamo vakte opsigt da de introducerede trykluftdrevet gas-cylinder kaldet IGT, og nu har de udviklet endnu mere på den med IGT MACH1. MACH1 er bygget på den ”gamle” IGT teknologi, og er derfor stadig en fjederløst luftcylinder, som fungerer ved at et lille stempel sætter cylinderen under tryk når der lades. Det nye ved MACH1, er at Gamo har gjort cylinderen større, så den nu er på helt op til 33 mm. og samtidig forstærket selve konstruktionen. Dette bevirker at hastigheden øges med helt op til 20%. Derudover lover Gamo et IGT MACH1 har en bedre præcision og mindre vibration.

GAMO WHISPER BULL LYDDÆMPER

Gamos nye lyddæmper har fået navnet Bull Whisper, og er udviklet til at få selv kraftige luftvåben til kun at larme minimalt. Bull Whisper har fået den nye ”Bull Barrel” lyddæmper teknologi NS-52 integreret, hvilket betyder at man får et både let og lyddæmpende løb. Teknologien er indbygget i spidsen af løbet, og fungerer ved at komprimerer luften i kamre mens haglet forsætter ud af løbet uden påvirkning. Dermed opnås der en optimal lyddæmpning uden det mindsker eller påvirker farten på haglet.

GAMO WHISPER FUSION LYDDÆMPER

Gamo Whisper Fusion er den nyeste og senest udviklet lyddæmperteknologier i Gamos Whisper serie. Gamo kalder den selv for ”The Quietest Quiet Gun” og med rette, for den formår at dæmpe lyden med op til hele 89,5% i forhold til almindelige luftgevær. Grunden til at man kan opnå en så stor lyddæmpende effekt er kombinationen af et lyddæmpet løb og en lyddæmper på mundingen af løbet. Løbet reducere støjen når haglet er i løbet, mens lyddæmperen indsamler lyden og luften i små kamre uden at påvirke hastigheden eller præcisionen. Teknologien findes i de nyeste Gamo luftgevær og må anses for at være bland de ”mest stille af de stille” luftgevær på markedet.

GAMO WHISPER MAXXIM LYDDÆMPER

Whisper Maxxim er endnu en lyddæmper teknologi fra Gamo. Maxxim bliver integreret på spidsen af løber og ses derfor tydeligt på de luftvåben der indeholder denne lyddæmper. Lyddæmperen fungerer ved at opsamle luften og lyden i små kamre, mens haglet forsætter ud af løbet.

GAMO CAT AFTRÆK

Gamo Custom Action Trigger giver mulighed for at justerer både forreste og bagerste position af aftrækket. For at justerer den forreste position justeres der blot på justeringsskruen på aftrækket og vandre-længde øges eller forkortes. Bagerste position justeres ved at løsne eller spænde en lille justeringsring på aftrækket, som så vil øge eller formindske den bagerste vandre-position. En fantastisk system, der gør det muligt at skræddersy aftrækket efter behov og ønske.

GAMO SAT AFTRÆK

Det nye Gamo SAT (Smooth Action Trigger) Trigger System er uden tvivl en fantastisk og meget stabil aftrækker. SAT er skræddersyet og designet til alle discipliner af skydning. Den er udstyret med en teknologi der giver et mere glat aftræk og hurtigt aftræk, så man tilsammen opnår en øget nøjagtighed i skuddet. SAT bogstaverne er indgraveret i begge sider af det mørke og stilfulde aftræk.

GAMO RECOIL REDUCING RAIL MONTERINGSSKINNE

Gamos Recoil Reducing Rail er en banebrydende teknologi, der beskytter kikkerten mod de rekylsalg kraftige luftvåben afgiver ved skud. RRR teknologien er en todelt aluminiums konstruktion der er placeret ovenpå den normale skinnemontage. Konstruktionen er sammensat at to ”polymer”, som arbejder adskilt og dermed absorbere stødbølgerne. Dette resultere i at rekylstød reduceres med næsten 100% i montagen, så kikkerten ikke lider skade under skydning med kraftige luftvåben.

GAMO SHOCK WAVE ABSORBER SKULDERPUDE

Gamo Shock Wave Absorber er en rekylpude der hjælpe med at give en bedre skydeoplevelse. Den specielle skulderpude er udviklet og testet på Gamos laboratorier, for at forbedre absorbering i gummimaterialet. Dette har resulteret i en skulderpude der giver op til 74% mere absorbering end standard skulderpuder. Derudover giver SWA-skulderpuden mulighed for at ændre på hårdheden via tre aftagelige klodser.

GAMO POWER 33 MM. CYLINDER

Gamo ville øge kraften i almindelige luftvåben og hvorfor ikke bare udstyre dem en større cylinder og fjeder? Dette blev resultatet af Gamos POWER – 33 mm. cylinder, som via kombinationen af større fjeder og cylinder har en forbedret evne til at flytte en større mængde luft og derved at øget hastighed på haglet. Det gør Power 33 mm. til et utrolig kraftig og slidstærk system, som får udgangshastigheden langt op over 300 m/s.

GAMO TRUGLO SIGTE

Får at remme helt præcis med et luftgevær anbefales det at montere en kikkeret. Gamos TRUGLO teknologi gør det dog muligt at anvende luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne sigte og giver dermed en god oplysning af målet.

GAMO TRUGLO ADJUSTABLE CHEEK PIECE KINDPUDE

Gamos Adjustable Cheek Piece teknologi er en justerbar kindpude, som er designet til at øge komforten under skydning. Teknologen gør det muligt at justere kindpuden vertikalt, alt efter hvor den passer skytten bedst og hvor der opnås den mest støttende effekt i forhold til sigtelinje.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved