GAMO GX-40 PCP-Luftgeværet er tilbage på lager - Se her! ×

Sigtekikkert - Lys

Et kikkertsigte med lys gør det dermed nemmere at se trådkoset under mørkeforhold og kan være en stor hjælp ved skydning indendørs i skydehal eller under sumringsjagt hvor sollyset er svagt. Dermed giver et belyst sigte skytten mulighed for at tænde

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

5 varer

Faldende orden
pr. side

Om Sigtekikkerter med lys

Et kikkertsigte med lys gør det dermed nemmere at se trådkoset under mørkeforhold og kan være en stor hjælp ved skydning indendørs i skydehal eller under sumringsjagt hvor sollyset er svagt. Dermed giver et belyst sigte skytten mulighed for at tænde for lyet i de første tidlige morgentimer og slukke det, når daglyset kommer frem. 

Et kikkerstige med belyst sige kan være produceret på flere forskellige måder, men hovedsageligt bygges de i to forskellige konstruktion. Den ene konstruktion, er hvor en lille pære lyser op på trådkorset, så det bliver oplyst og tydeligt at se. Den anden konstruktion har en diodetråd indbygget i selve trådkorst, så sigtet kommer til at stå i 100% kontrast til billedet omkring. Dertil har mange sigtekikkerter med belyst sigte ofte mulighed for indstilling af lysstyrken, mens enkelte af Gamos modeller også gør det muligt at skifte mellem rød, grønt og hvidt lys.  

Kundeservice – hjælp til sigtekikkert med lys

Vores kundeservice har naturligvis mulighed for at hjælpe med ekspertise omkring sigtekikkerter med belyst sigte. Du kan kontakte os på både telefon, mail eller via vores Facebook profil @airgun.dk. Du finder mere information om vores kundeservice og åbningstider her eller under fanen ”kundeservice”.  

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud, nyheder og rabatkoder før alle andre!
© 2015 Airgun. All Rights Reserved