Nyhed! Stoeger Airguns er nu på lager! Se alle modeller her.

×

VI SENDER PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-18.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-18   

                GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-                               

Sigtekikkert - Lys

Sigtekikkert - Lys

Sigtekikkerter med lys eller oplyst sigte gør det muligt at sætte elektronisk lys på hele eller dele af trådkorset inde i optikken. Det vil sige at selve trådkorset oplyses, men det kommer ikke nogen prik eller noget lys ud sigtekikkerten. Fordelen ved at have et belyst sigte, er at sigtekorset bliver mere tydeligt under mørke skydeforhold, som eksempelvis skydning indendørs eller under sumringsjagt. Dertil er et oplyst sigte mere tydeligt at se, og kan gøre det nemmere for øjet hurtigt at finde sigtet.   

Hos AIRGUN.dk har vi naturligvis et udvalg ag sigtekikkerter med oplyst sigte, som alle kan påsættes både almindelige luftgevær eller PCP-luftgevær. Skal sigtekikkerten med oplyst sigte anvendes på kraftige luftgevær med rekyl, anbefaler vi at der anvendes en skinnemontage.

Se vores forskellige sigtekikkerter med lys fra Gamo og Nikko Striling herunder.  

Tabel Liste

Sorter faldende

5 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

5 vare(r)

Om Sigtekikkerter med lys

Et kikkertsigte med lys gør det dermed nemmere at se trådkoset under mørkeforhold og kan være en stor hjælp ved skydning indendørs i skydehal eller under sumringsjagt hvor sollyset er svagt. Dermed giver et belyst sigte skytten mulighed for at tænde for lyet i de første tidlige morgentimer og slukke det, når daglyset kommer frem. 

Et kikkerstige med belyst sige kan være produceret på flere forskellige måder, men hovedsageligt bygges de i to forskellige konstruktion. Den ene konstruktion, er hvor en lille pære lyser op på trådkorset, så det bliver oplyst og tydeligt at se. Den anden konstruktion har en diodetråd indbygget i selve trådkorst, så sigtet kommer til at stå i 100% kontrast til billedet omkring. Dertil har mange sigtekikkerter med belyst sigte ofte mulighed for indstilling af lysstyrken, mens enkelte af Gamos modeller også gør det muligt at skifte mellem rød, grønt og hvidt lys.  

Kundeservice – hjælp til sigtekikkert med lys

Vores kundeservice har naturligvis mulighed for at hjælpe med ekspertise omkring sigtekikkerter med belyst sigte. Du kan kontakte os på både telefon, mail eller via vores Facebook profil @airgun.dk. Du finder mere information om vores kundeservice og åbningstider her eller under fanen ”kundeservice”.  

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode