Sigtekikkert - Lys

Sigtekikkerter med lys eller oplyst sigte gør det muligt at sætte elektronisk lys på hele eller dele af trådkorset inde i optikken. Det vil sige at selve trådkorset oplyses, men det kommer ikke nogen prik eller noget lys ud sigtekikkerten. Fordelen ved at have et belyst sigte, er at sigtekorset bliver mere tydeligt under mørke skydeforhold, som eksempelvis skydning indendørs eller under sumringsjagt. Dertil er et oplyst sigte mere tydeligt at se, og kan gøre det nemmere for øjet hurtigt at finde sigtet. Lysstyrken inde i trådkorset kan på de fleste modeller justeres i styrke, og nogen har tilmed mulighed for at oplyse i forskellige farver. Selv lysfunktionen er stort set den eneste forskel der er fra et almindeligt kikkertsigte uden lys, og kikkertsigtet med lys er bygget på helt samme måde som normale kikkertsigte. Derfor skal der også anvendes almindelige skinnemontage eller ringmontage til montering af sigtekikkert med lys.    

Hos AIRGUN.dk har vi naturligvis et udvalg ag sigtekikkerter med oplyst sigte, som alle kan påsættes både almindelige luftgevær eller PCP-luftgevær. Skal sigtekikkerten med oplyst sigte anvendes på kraftige luftgevær med rekyl, anbefaler vi at der anvendes en skinnemontage. Se vores forskellige sigtekikkerter med lys fra Gamo, Jeager og Nikko Striling herunder.  

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side

Om Sigtekikkerter med lys

Et kikkertsigte med lys gør det dermed nemmere at se trådkoset under mørkeforhold og kan være en stor hjælp ved skydning indendørs i skydehal eller under sumringsjagt hvor sollyset er svagt. Dermed giver et belyst sigte skytten mulighed for at tænde for lyet i de første tidlige morgentimer og slukke det, når daglyset kommer frem. 

Et kikkerstige med belyst sige kan være produceret på flere forskellige måder, men hovedsageligt bygges de i to forskellige konstruktion. Den ene konstruktion, er hvor en lille pære lyser op på trådkorset, så det bliver oplyst og tydeligt at se. Den anden konstruktion har en diodetråd indbygget i selve trådkorst, så sigtet kommer til at stå i 100% kontrast til billedet omkring. Dertil har mange sigtekikkerter med belyst sigte ofte mulighed for indstilling af lysstyrken, mens enkelte af Gamos modeller også gør det muligt at skifte mellem rød, grønt og hvidt lys.  

Kundeservice – hjælp til sigtekikkert med lys

Vores kundeservice har naturligvis mulighed for at hjælpe med ekspertise omkring sigtekikkerter med belyst sigte. Du kan kontakte os på både telefon, mail eller via vores Facebook profil @airgun.dk. Du finder mere information om vores kundeservice og åbningstider her eller under fanen ”kundeservice”.  

© 2015 Airgun. All Rights Reserved