Norica

Norica luftgevær og hagl

Norica luftgevær, luftpistoler, hagl og tilbehør er produceret i spansk topkvalitet og til priser hvor de fleste kan være med. Programmet indeholder både klassiske knæk-luftgevær, luftgevær med GRS-teknologi og taktiske sniper luftgevær, som alle produceres på deres egen våbenfabrik i Spanien. Kun de bedste mærker formår at holde 100 års jubilæum, hvilket spanke Norica kunne i 2017. I de 100 år har Norica opnået international anerkendelse indenfor luftvåbenproduktion, takke være deres filosofi om kvalitet, innovation og præcision i alle produkter. Et århundrede hvor Norica har holdt ved deres værdier om fremstilling af højkvalitets- og præstationsprodukter fra generation til generation.

Denne høje spanske kvalitet, innovative produkter og præcision er derfor også at finde her på AIRGUN.dk, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af Norica luftvåben og hagl. Se udvalget herunder og læs mere om teknologierne i Norica nederst på siden.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

9 varer

Faldende orden
pr. side

Norica teknologi

NORICA GRS – GAS RAM SYSTEM

Norica GRS står for ”Gas Ram System” og er et unikt system udviklet af Norica’s R&D udviklingsafdeling, der nu arbejder på at bygge GRS-systemet ind i flere af de kendte modeller fra Spanske Norica. GRS-systemet betyder at luftvåbnet har en indbygget gascylinder, som ved ladning af våbnet sættes under tryk af et lille stempel. Stemplet komprimere gastrykket i en cylinder og ved afgivelse af skud får aftrækket trykket til at sende haglet ud gennem løbet. GRS-systemet har sine fordele ved at være betydelig mere lydsvag og udgiver ikke samme vibrationer som en fjeder. Det lukkede gas-system gør også at aftrækket bliver mere ensartet samtidig med at cylinderen har en lagt højere levetid og er derfor mere slidstærk. Norica luftvåben med GRS-systemet, har altid ”GRS” bogstaverne i navnet.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved