RETURNERING

5 FORTRYDELSESRET

5.1 14 DAGES FORTRYDELSESRET

Fortryder Kunden sit køb, giver Sælger fuld returret i 14 dage efter modtagelse af varen. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

 

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

  

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved [email protected] eller på telefon +45 97312710 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

 

5.2 RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original og ubeskadiget emballage.

  

Returnering kan ske ved, at Kunden:

 

1)   selv returnerer varen på Sælgers returneringsadresse senest 14 dage efter Kundens har meddelt os, at Kunden ønsker at fortryde sit køb,

2)   indleverer varen til forsendelse til Sælger hos et fragtfirma senest 14 dage efter Kunden  har meddelt os, at Kunden ønsker at fortryde sit køb, (Kunden opfordres til at sikre sig dokumentation for forsendelsen er sket).

 

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

 

Det anbefales, at Kunden pakker papir eller anden form for materiale rundt om emballagen inden afsendelse, således emballagen er beskyttet under fragten.

 

5.3 VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. At prøveskyde et gevær eller at tage et par sko på og herefter gå en tur i skoven vil nok have en effekt på varens handelsmæssige værdi.

5.4 TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

 

Varer, der returneres, bør ledsages af enten ordrebekræftelse, faktura eller lignende dokumentation i original eller kopi. Beløbet refunderes, med mindre andet er aftalt, på det benyttede betalingskort. 

Kunden afholder selv forsendelsesomkostningerne i forbindelse med varens returnering til Sælger.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

5.5 RETURADRESSE

Henvendelser vedrørende fortrydelsesretten eller returnering af varer kan ske på nedenstående adresse og kontaktinformationer: 

Airgun.dk
C/O Lystfiskeren I/S

Nordhavnskaj 31
6960 Hvide Sande

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved