Nikko Stirling

Nikko Stirling kikkertsigte og montager til luftgevær

Når du er på jagt, så kan det blive nødvendigt med et kikkertsigte til dit luftgevær, så du dermed har lettere ved at ramme dit mål. Nikko Stirling er et anerkendt brand som udelukkende fokuserer på kikkertsigter til jagt, og filosofien er også at give skytten det bedste optik, så de dermed får succes på jagten.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 16

Faldende orden
Side
pr. side

Nikko Stirling kikkertsigte

Nikko Stirling udvikler kikkertsigter som kan opfylde ethvert behov, og har samtidig suveræn optik i verdensklasse.

I vores store udvalg af kikkertsigter fra Nikko Stirling kan du bl.a. vælge imellem forskellige størrelsesgrader og størrelser, som passer til de fleste former for jagt med luftgevær. Samtidig så tilbyder vi Nikko Stirling til super skarpe priser.

HVILKET KIKKERTSIGTE SKAL MAN VÆLGE?

Det kan være svært at vide hvilken kikkertsigte, man præcis skal vælge til sit luftgevær. Derfor kan det være fordelagtigt at vide hvilke forskellige muligheder, som de forskellige kikkertsigter giver.

En kikkertsigtes forstørrelse og objektivdiameter siger noget om sigtekikkertens optik og anvendelsesmuligheder. Værdierne bliver angivet ud fra to tal, som f.eks. 4 x 32. Første værdi angiver sigtekikkertens forstørrelse, mens at andet værdi angiver sigtekikkertens objektivdiameter i millimeter. En mindre forstørrelse giver et bredere synsfelt, bedre skarphed ift. dybden. En større forstørrelse giver et mere detaljeret billede, men et smallere synsfelt, samt en ringere skarphed i dybden. Objektivdiameteren afgør hvor meget lys der kan komme ind i sigtekikkerten, hvilket har en stor betydning for hvor god den er ved ringere lysforhold.

 

Bryg for hjælp til køb af Nikko Stirling kikkertsigte til dit luftgevær?

Har du spørgsmål til hvilken kikkertsigte, som du netop skal anvende til dit luftgevær? Så er du meget velkommen til at kontakte os på [email protected] eller 97 31 27 10

© 2015 Airgun. All Rights Reserved