Rødpunktsigte

Rødpunktsigte er et lille sigtemiddel, hvor det normale trådkors, er erstattet af en lysende rød prik eller hologram, som så bruges til at angive skuddets placering. Rødpunktsigtet har en lille laser diode indbygget, som lyser op på linsen, så der dannes et rød punkt eller endda et lystende hologram. Der kommer altså intet lys ud af rødpunktsigtet, men en prik inde i selve sigtet, som bruges som sigtemiddel. De fleste rødpunktsigte er tiltænkt til hurtige skud på korte afstande, og derfor har de fleste modeller ikke noget forstørrelse i optikken, da det vil gøre det svære at få et hurtig skudbillede. Rødpuntsigte kan anvendes på både luftgevær og luftpistoler, men det er vigtigt at være opmærksom på hvilken skinne luftgeværet eller luftpistolen, for at være sikker på, at den kan monteres. Derfor er der inde på hvert af vores rødpunktsigte informeret i specifikationerne om hvilken montage det enkelte rødpunktsigte har.    

Her på AIRUGN.dk har vi flere forskellige rødpunktsigte fra både Gamo, Hawke og Jaeger, som alle er lagerførte og klar til hurtig dag til dag levering. Alle rødpunktsigte i vores sortiment, er lukkede-rødpunktsigte, hvor linserne er godt beskyttet inde i røret, og som er nemme at sætte direkte på luftgeværet monteringsskinne. Se vores udvalg af rødpunktsigte herunder.   

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side

Om rødpunktsigte

Rødpunktsigte er som nævnt overfor beregnet til skydning på korte afstande med luftpistol eller luftgevær. Dette har siden deres fremkomst omkring 1960’erne gjort dem utrolig populære til både fritidsskydning, sportsskydning, konkurrence og jagt. På trods af rødpunktsigtet mange fede egenskaber, er det dog ingen direkte erstatning for et kikkertsigte, fordi de ofte er fremstillet uden forstørrelse og derfor udviklet til skydning på korte afstande. Et rødpunktsigte er dog et fantastisk og sjovt alternativ eller følgeskab til et normalt sigtekikkert med forstørrelse.    

Brug for hjælp til valg af rødpunktsigte?

Vores sortiment indeholder flere forskellige rødpunktsigte fra førende producenter og de har alle små forskelligheder, som du skal være opmærksom på. Det er særligt vigtigt at være opmærksom på hvilken rail luftgeværet har, inden man anskaffer sig et rødpunktsigte, da der kan være forskellige størrelser. 

Hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål til vores rødpunktsigte, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 97312710 – lokal 1., skrive til [email protected] over vores Facebook @airgun.dk. 

© 2015 Airgun. All Rights Reserved