Christmas Sale! - Se alle tilbud her! ×

Rødpunktsigte

Rødpunktsigte er som nævnt overfor beregnet til skydning på korte afstande med luftpistol eller luftgevær. Dette har siden deres fremkomst omkring 1960’erne gjort dem utrolig populære til både fritidsskydning, sportsskydning, konkurrence og jagt. På trods af rødpunktsigtet mange fede egenskaber,

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side

Om rødpunktsigte

Rødpunktsigte er som nævnt overfor beregnet til skydning på korte afstande med luftpistol eller luftgevær. Dette har siden deres fremkomst omkring 1960’erne gjort dem utrolig populære til både fritidsskydning, sportsskydning, konkurrence og jagt. På trods af rødpunktsigtet mange fede egenskaber, er det dog ingen direkte erstatning for et kikkertsigte, fordi de ofte er fremstillet uden forstørrelse og derfor udviklet til skydning på korte afstande. Et rødpunktsigte er dog et fantastisk og sjovt alternativ eller følgeskab til et normalt sigtekikkert med forstørrelse.    

Brug for hjælp til valg af rødpunktsigte?

Vores sortiment indeholder flere forskellige rødpunktsigte fra førende producenter og de har alle små forskelligheder, som du skal være opmærksom på. Det er særligt vigtigt at være opmærksom på hvilken rail luftgeværet har, inden man anskaffer sig et rødpunktsigte, da der kan være forskellige størrelser. 

Hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål til vores rødpunktsigte, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 97312710 – lokal 1., skrive til [email protected] over vores Facebook @airgun.dk. 

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud, nyheder og rabatkoder før alle andre!
© 2015 Airgun. All Rights Reserved