Tasmanian Tiger

Tasmanian Tiger er en tysk producent af politi- og militærudstyr, som gennem de seneste år, er blevet utrolig popukært grundet deres høje kvalitet, slidstyrke og fede militærdesign. Den høje kvalitet og slidstyrke skyldes, at alle produkter er fremstillet af de allerbedste materialer og at alle funktioner er gennemtænkt ned til mindste detalje. Dertil er produktudviklingen baseret på brugerens specifikke behov og krav, som sammen med det fede militærdesign, gør at du kan føle dig som en rigtig soldat med Tasmanian Tiger produkter.

Her på AIRGUN.dk finder du en række forskellige produkter fra Tasmanian Tiger, som tæller alt fra bestseller rygsækken TT Misson Pack til små og store våbentasker, kufferter og geværetui. – Derfor har du vores ord på at du kan stole på Tasmanian Tiger produkter – hvornår som helts og hvor som helst!

Læs mere >>
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Tasmanian Tiger militærudstyr – de professionelles gear, rygsække, tasker og udstyr.

DEN TASMANKE TIGER

Tasmanian Tiger er ikke kun kendt for deres gode kvalitet og hårdføre design, men også deres specielle logo af en tasmansk tiger, som var det rovdyr der levede på det australske kontinent. Den sidste vilde tasmanske tiger menes at være uddøet omkring 1932, mens den sidste døde under fangeskab i 1936. Den tasmanske tiger hørte til arten pungdyrene og var derfor i familie med kænguruen og vombatten. Den skilte sig særligt ud ved at kunne åbne munden hele 90 grader, og var det største kødædende pungdyr på det australske kontinent. Dyret var ikke specielt hurtig, men derimod ekstremt udholdende og fulgte byttet om natten indtil det var opbrugt, så den kunne snappe det. Denne udholdenhed har siden dannet grundlag for Tasmanian Tigers produkter, som både på design, slidstyrke og farver trækker rødder tilbage til den stærke tasmanske tiger.

TASMANIAN TIGER HISTORIE

Tasmanian Tiger er et relativt nyt militærmærke, som blev stiftet af Windfried Schechinger gennem firmaet Foundation Of Mountain Sport GmbH tilbage i 1980. Gennem 1980’erne og 1990’erne skaber virksomheden deres egen design- og udviklings afdeling af outdoor produkter til hårdført brug. I 1994 skifter virksomheden navn til Tatonka GmbH, mens Tasmanian Tiger mærket dannes i 1999, hvortil produktion af militærudstyr overflyttes til. Tasmanian Tiger oplever stor succes op gennem 00’erne, hvor mærket etablere sig på verdensplan, vinder en IWA pris og starter slag direkte til forbrugeren. I 2009 udkommer det første ”Multicam” produkt, mens Tasmantion Tiger i 2010 bliver den første europæiske virksomhed til at bruge det slidstærke 700d Cordura materiale i deres produkter. De seneste år har Tasmanian Tiger markeret sig ved at blive godkendt som ”Internationel Social Standard SA8000” og i 2013 bliver de leverandør af militær kamprygsække til det tyske militær.

HVAD ER MOLLE-SYSTEM?

MOLLE er en forkortelse af ” Modular Lightweight Load-carrying Equipment”, og er i sin enkelthed de små stropper, som gør det muligt at monterer tasker, lommer og pouches på kamprygsække, vandrerygsække eller krigsbælte. MOLLE-systemet gør det muligt for brugeren selv at tilpasse og designe hvordan rygsækken eller bæltet skal se ud, så det både kan tilpasses den enkelte tur eller brugeres behov. Alle tasker, lommer eller pouchers, der er markeret som MOLLE-kompatible kan monteres på rygsække, bælte eller vandrerygsække, som har MOLLE-stropper. Systemet er meget brugt blandt soldater verden over, men er de seneste år blevet mere anerkendt blandt private, grundet den nemme tilpasning og høje fleksibilitet. De små tasker, lommer eller pouches monteres ved at væve webbingen ind og ud af nylonstropperne på produktet. Afslutningsvis fasttrykkes den lille trykknap i enden af nylonstroppen, som sikre at MOLLE-tilføjelsen sidder godt fast.

TASMANIAN TIGER PADDED BACK CARRYING, X1, V2, V2-PLUS & X VENT ZERO PLUS BÆRESYSTEM.

Tasmanian Tiger er kendt over hele verden for deres unikke militærdesign og høje slidstyrke, men deres forskellige bæresystemer har også opnået stor anerkendelse blandt brugerne. Padded Back Carrying bæresystemet er et simpelt, komfortabelt og let system, som bruges på mindre rygsække, som bestsellerne Mission Pack og Modular Pack. X1 bæresystemet er er opbygget simpelt, men udviklet til tunge belastninger og anvendes derfor på store vandrerygsække. V2 og V2-PLUS er bygget til medium tunge belastninger og er lavet med et højt kontaktpunkt på bagsiden, som gør systemet utrolig fleksibelt at indstille. Rygsække med V2 og V2-plus systemer har også et aftageligt hoftebælte, der kan bruges separat som krigsbælte. X VENT ZERO PLUS bæresystemet udmærker sig ved at have høj ventilation, og er bygget på en let konstruktion med mange justerbare monteringsmuligheder.

MILITÆRRYGSÆKKE I MODERNE TYSK TOPKVALITET HOS AIRGUN.DK.

Hos AIRGUN.dk er vi stolte over at kunne tilbyde et bredt udvalg af produkter fra Tasmanian Tiger, som uden tvivl er blandt de førende militærmærker på markedet. Derfor mener vi også at Tasmanian Tiger er det rette valg, hvis du er på jagt efter en slidstæk, robust og fleksibel kamprygsæk, vandretaske eller geværetui. Alle Tasmanian Tiger produkter er lagerførte og ligger klar til hurtig dag til dag levering i hele Danmark. Hvis du får brug for hjælp eller har yderlige spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 97312710, [email protected] eller skrive til os via Facebook @airgun.dk.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved