Nyhed! Stoeger Airguns er nu på lager! Se alle modeller her.

×

VI SENDER PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-19.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-19   

                GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-                               

LEVERING

Levering i Danmark

Hos Airgun.dk synes vi, at du skal have mulighed for at vælge dit eget foretrukne fragtfirma til levering af dine ordrer. Du har mulighed for at vælge mellem GLS og Post Danmark. Ønsker du senere at få tilsendt en returlabel koster den kr. 25,-. Den sendes elektronisk til din mail og du skal selv printe den ud. Køb den her

Du kan læse herunder, hvilke muligheder du kan benytte dig af.

GLS

GLS Pakke Shop – Hvis du har en travl hverdag, og måske ikke lige er hjemme i formiddags- eller eftermiddagstimerne, så er GLS Pakke Shop løsningen for dig. GLS Pakke Shops er typisk kombineret med tankstation eller nærbutikker med udvidede åbningstider, så du har mulighed for at hente din pakke, når du har tid. Med mere end 1.000 GLS Pakke Shops i Danmark, så findes der stort set altid én i nærheden af dig.

GLS Erhverv – Arbejder du i en virksomhed, som regelmæssigt modtager pakker med en GLS transportør, kan du få leveret din ordre direkte til din arbejdsplads. Dette sparer dig for et smut forbi din lokale GLS Pakke Shop.

Post Danmark

Erhvervspakker – Hvis du har mulighed for at modtage private pakker på din arbejdsplads, kan du få leveret din pakke direkte til din arbejdsplads. Dette kan være en fordel for dig, hvis ikke du lige bor i nærheden af en postbutik.

Privatpakker med omdeling – Hvis du er hjemme i dagtimerne eller har svært ved at komme til din lokale postbutik, kan du med, Privatpakker med omdeling, få din pakke leveret direkte til din hjemmeadresse. Det koster lidt mere, men du sparer til gengæld en tur til din postbutik.

Privatpakker uden omdeling – Hvis du ikke er hjemme, når posten kommer forbi din hjemmeadresse, og du bor i nærheden af en postbutik, kan du få leveret din pakke direkte til din nærmeste postbutik. Dette sker helt automatisk uden, at du skal foretage dig noget yderligere.

Track & Trace

Uanset hvilken transportør du vælger, vil du automatisk modtage en advisering, når din pakke er på vej. Adviseringen sendes både som e-mail og SMS-besked. For at du kan få den bedste oplevelse, bør du ved ordreafgivelse altid tjekke en ekstra gang, at du har indtastet de korrekte oplysninger.

Du kan søge efter din pakke her:

GLS Track & Trace

Post Danmark Track & Trace

NB: GLS sender først besked til dig, når din pakke ligger klar til afhentning i den valgte Pakkeshop.

Leveringspriser i Danmark

Vi ved godt, at du og mange andre synes fragt frem og tilbage er lidt dyrt i længden. Vi har lyttet til jer, og vi tilbyder nu gratis levering begge veje – både hjem til dig og retur til os, hvis ikke du er 100 % tilfreds med dit køb. Læs mere om returnering her.

Gratis levering og gratis retur tilbydes med GLS som transportør, hvis din ordre har en samlet værdi større end kr. 500,-. Skulle du gå hen ikke, at kunne opfylde disse kriterier, så er fragtpriserne stadig lave hos os. Våbenskabe er ikke omfattet af gratis fragt og retur. Du kan købe en GLS returlabel til kun kr. 25,- lige her.

GLS

  Samlet ordrestørrelse
Fragtmetode 0 - kr. 500,- kr. 500+
GLS Pakke Shop kr. 30,- Gratis fragt og gratis retur.
GLS Erhverv kr. 30,- Gratis fragt og gratis retur.

 

Post Danmark

Fragtmetode Alle ordrer uanset ordrestørrelse
Erhvervspakker kr. 40,-
Privatpakker uden omdeling kr. 40,-
Privatpakker med omdeling kr. 60,- 

 

Modtager Flex

Hvis du er Modtagerflex kunde ved Post Danmark, så har du ene og alene givet tilsagn til Post Danmark, at posten må stille en pakke et nærmere aftalt sted på din adresse, hvis du ikke er hjemme. Samtidigt har du givet samtykke til, at der IKKE ydes erstatning, hvis pakken forsvinder fra det aftalte afleveringssted. Vi anbefaler IKKE denne løsning, og henviser til, at du i stedet får pakken sendt til din arbejdsplads, hvis dette er muligt. Vi yder INGEN erstatning, ved bortkomst af en vare ved en Modtagerflex levering.

Levering til Grønland og Færøerne

Levering til Grønland og Færøerne foregår udelukkende med Post Danmark, og de gældende priser kan du se herunder:

Vægt Grønland Færøerne
Maks. 1 kg. kr. 244,- kr. 212,-
Maks. 5 kg. kr. 404,- kr. 272,-
Maks. 10 kg. kr. 564,- kr. 422,-
Maks. 15 kg. kr. 964,- kr. 572,-

 

Idet købet sendes uden for EU, skal du være opmærksom på, at din pakke kan komme blive udtaget til kontrol i tolden. Vi har ved afsendelse udfyldt de fornødne oplysninger på pakkens indhold, så den kan komme let og ubesværet gennem tolden.

Alle pakker sendes med fly.

kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode