Sigtekikkert - Zoom

Sigtekikkert med zoom gør det muligt at zoom ind på målet under skydning og gøre målet mere tydeligt for skytten, så der opnås en bedre præcision. Der findes flere forskellige typer og størrelse af sigtekikkerter med zoom, som alle giver mulighed for at give forskellige forstørrelser inde i optikken. Hvor meget de enkelte modeller, har mulighed for at give af forstørrelse ses på tallet i sigtekikkertens størrelsesopgivelse. Eksempelvis kan Hawke Airmax 3-9x40 mm. AX give en forstørrelse på mellem 3 og 9 gange, mens selve optikken har en størrelse på 40 mm. Der findes mange forskellige størrelse optisk og zoom, som ekstempelvis 2-7x32, 4-12x50, 4-12x42 og 3-9x42. Valget af zoom og optisk størrelse afhænger af hvor lange afstande der skal skydes på. Lange afstande kræver naturligvis at der kan skabe en høj forstørrelse, men optisk størrelse også er med til at gøre skydning på lange afstande mere tydeligt.    

Her på AIRGUN.dk har vi flere forskellige sigtekikkerter med zoom, som alle er lagerførte og klar til direkte og billig levering i hele Danmark. Vores sortimenter tæller både sigtekikkerter fra førende producenter, som Gamo, Hawke, Jaeger, Weihrauch og Nikko Stirling. De kan alle påsættes almindelige knæk-luftgevær, luftgevær med fast løb og PCP-luftgevær via skinne- eller ringmontage. Se vores udvalg af sigtekikkerter med zoom herunder.    

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 22

Faldende orden
Side
pr. side

Om sigtekikkerter med zoom

Kikkertsigte med zoom gør det som nævnt ovenfor muligt for skytten selv at bestemme hvor meget forstørrelse optikken skal give. De fleste nye sigtekikkerter har denne funktion indbygget ved, at der drejes ovenpå selve optikken, så der nemt kan justeres efter hvilken afstand der skydes på. Forstørrelsen kunne eksempelvis være 3-9 gange, hvilket vil sige at sigtekikkerten kan justeres til at give en forstørrelse fra 3 til 9 gange så stort.     

Hvor meget forstørrelse man som skytte har behov for, afhænger af hvad sigtekikkerten skal bruges til, afstand og om det er et bevægeligt mål der skydes efter. Skydes der hovedsageligt på korte afstande og bevægelig mål, så er der ikke behov for så meget forstørrelse, som hvis der skydes ude på lange afstande. 

Spørgsmål eller brug for hjælp til valg af sigtekikkerter med zoom? 

Har du spørgsmål eller blot brug for lidt råd til køb af sigtekikkerter med zoom, må du selvfølgelig meget gerne kontakte vores kundeservice på tlf. 97312710 – lokal 1, skrive til os på [email protected] skrive til os på Facebook @airgun.dk. Du kan også møde os til en snak om sigtekikkerter med zoom og se alle modeller hos LYSTFISKEREN i Hvide sande eller se et mindre udvalg hos OUTDOORXPERTEN i Holstebro, Varde eller Esbjerg.  

© 2015 Airgun. All Rights Reserved