Christmas Sale! - Se alle tilbud her! ×

Sigtekikkert - Zoom

Kikkertsigte med zoom gør det som nævnt ovenfor muligt for skytten selv at bestemme hvor meget forstørrelse optikken skal give. De fleste nye sigtekikkerter har denne funktion indbygget ved, at der drejes ovenpå selve optikken, så der nemt kan justeres efter hvilken afstand der skydes på

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 25

Faldende orden
Side
pr. side

Om sigtekikkerter med zoom

Kikkertsigte med zoom gør det som nævnt ovenfor muligt for skytten selv at bestemme hvor meget forstørrelse optikken skal give. De fleste nye sigtekikkerter har denne funktion indbygget ved, at der drejes ovenpå selve optikken, så der nemt kan justeres efter hvilken afstand der skydes på. Forstørrelsen kunne eksempelvis være 3-9 gange, hvilket vil sige at sigtekikkerten kan justeres til at give en forstørrelse fra 3 til 9 gange så stort.     

Hvor meget forstørrelse man som skytte har behov for, afhænger af hvad sigtekikkerten skal bruges til, afstand og om det er et bevægeligt mål der skydes efter. Skydes der hovedsageligt på korte afstande og bevægelig mål, så er der ikke behov for så meget forstørrelse, som hvis der skydes ude på lange afstande. 

Spørgsmål eller brug for hjælp til valg af sigtekikkerter med zoom? 

Har du spørgsmål eller blot brug for lidt råd til køb af sigtekikkerter med zoom, må du selvfølgelig meget gerne kontakte vores kundeservice på tlf. 97312710 – lokal 1, skrive til os på [email protected] skrive til os på Facebook @airgun.dk. Du kan også møde os til en snak om sigtekikkerter med zoom og se alle modeller hos LYSTFISKEREN i Hvide sande eller se et mindre udvalg hos OUTDOORXPERTEN i Holstebro, Varde eller Esbjerg.  

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud, nyheder og rabatkoder før alle andre!
© 2015 Airgun. All Rights Reserved