Luftgevær - Bullpup PCP

Bullpup-PCP luftgevær er en ny type PCP-luftgevær, som de seneste år er vundet frem på markedet, og blevet utrolig populær. Dette er ikke uden grund, for Bullpup PCP-luftgevær har flere fordele og egenskaber, som gør dem unikke og et spænende alternativ til et klassisk PCP-luftgevær. Først og fremmest skiller Bullpup PCP-luftgevær sig ud på designet og konstruktionen. Bullpup PCP-luftgevær er konstureret så lademekanismen og magasinet placeret bag udløseren. Dette resulterer i et kortere og lettere PCP-luftgevær, der stadig har samme løbslænge som almindelige PCP-luftgevær. Fordelen ved denne konstruktion er, at der opnås et mere kompakt PCP-luftgevær uden at gå på kompromis med præcision og ydeevne. Dette gør Bullpup PCP-luftgevær til det perfekte valg for skytten der ønsker et mere maøvredygtigt og let PCP-luftgevær uden at gå ned på ydeevne og præcision. 

Her på Airgun.dk har vi været med på "Bullpup bølgen" lige siden de kom frem på markedet, og har derfor også et udvalg af forskellige Bullpup PCP-luftgevær på lager. Vores sortiment kommerfra Hatsan, Weihrauch, Aselkon, Snow Peak og Crosman Benjamin. Herunder finder du vores udvalg af Bullpup PCP-luftgevær.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 13

Faldende orden
Side
pr. side

Bullpup PCP luftgevær på AIRGUN.dk

Bullpup PCP luftgevær produceres efterhånden af alle store luftvåbenproducenter, fordi det anderledes og kompakte design giver en helt anden skydeoplevelse. Der er dog stor forskel på de forskellige producenters ydeevne, design og konstruktion, som er vigtigt at have med i overvejelser inden man vælger bullpup PCP-luftgevær. Der er eksempelvis meget forskel på hvordan konstruktion er lavet og hvor tæt på kroppen luftgeværet kommer, fordi kolben ofte er kortet helt ned til blot en lille skulderpude. Derudover bør man være opmærksom på hvilke muligheder luftgeværet har for montering af sigtekikkert, hvor meget løbet er afkortet og hvilke muligheder der er for montering af ekstraudstyr som lyd og bipod.  

Fordele ved bullpup PCP luftgevær

Den meget anderledes og kompakte konstruktion, er for mange grunden til at de vælger et bullpup PCP luftgevær, men de indeholder dog mange andre fordele. Først og fremmest gør konstruktionen at et længden reduceres betydeligt, så luftgeværet bliver mere manøvredygtigt og vejer mindre. Det mere kompakte design og lave vægt gør det tilmed nemmere for skytten at holde luftgeværet og at der opnås en hurtigere reaktionstid. Derudover har bullpup PCP luftgevær fordel ved at skytten hoved kommer tættere på kikkertsigtet, hvilket for nogle skytter kan være en stor hjælp til at opnå den rette præcision.   

Brug for hjælp til valg af bullpup PCP luftgevær?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til valg af bullpup PCP luftgevær, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte vores kendeservice via tlf. 97312710 – lokal 1., [email protected] skrive til os over Facebook på @Airgun.dk. Derudover er du også velkommen til at besøge vores store showroom hos Lystfiskeren i Hvide Sande, hvor det er muligt både at se og røre de mange modeller. I butikken står vores personale naturligvis også klar til at hjælpe og rådgive om bullpup PCP luftgevær. 

© 2015 Airgun. All Rights Reserved