Nyhed! Stoeger Airguns er nu på lager! Se alle modeller her.

×

VI SENDER PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-18.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-18   

                GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-                               

Luftgevær - Knæk Løb

Luftgevær - knækløb

Hos AIRGUN.dk har vi et stort udvalg af luftgevær med knækløb, fra både Gamo, Hatsan, Weihrauch, Crosman, Norica og Kral Arms, som alle er klar til hurtig dag til dag levering og naturligvis dækket af vores prisgaranti. 

Vores sortiment tæller mange forskellige modeller, som har stor variation i design, udgangshastighed og funktioner. Derfor finder du alt lige fra de små junior luftgevær som Crosman Raven og Gamo Delta Fox til de helt kraftige som Hatsan Mod 125 og Gamo Hunter Extreme. Må det gerne være lidt mere specielt, så tæller sortimentet også det fede militær luftgevær Crosman DPMS Classic A4 Nitro og den anerkendte taktiske sniper Gamo HPA Mi luftgevær. Luftgevær med knækløb fås også med magasin, som du finder i både Gamo Replay-10 Maxxim, Gamo Replay-10 Magnum og Hatsan Speedfire

Se vores store udvalg af luftgevær med knækløb herunder og læs mere om luftgevær med knækløb nederst på siden. 

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 56

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 56

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Luftgevær med knækløb

Luftgevær med knækløb er den mest almindelige type luftgevær på markedet, og har gennem årtier været kendte for stabilitet, enkelthed og lette vedligeholdelse. Dertil er et luftgevær med knækløb også det nemmeste at betjene, hvilket gør dem oplagt til både den mere erfarne skytte, nybegynderen og juniorskytten. 

Et luftgevær med knækløb lades ved at knække løbet rundt og indsætte haglet i løbsindgangen, hvorefter løbet føres tilbage til startposition og er klar til skudafgivelse. Når løbet knækkets bliver en spændefjeder sat under tryk, som ved skudafgivelse udløses og sender den komprimerede luft ud gennem løbet sammen med haglet. Denne konstruktion gør at luftgevær med knækløb kan opnå udgangshastigheder på helt op til over 380 m/s og samtidig bevare en utrolig høj præcision. Den enkelte konstruktion at prisen på luftgevær med knækløb er billigere end luftgevær med fast løb eller PCP.  Der til har knæksystemer sine fordele ved at være utrolig stabilt, hurtig at lade og være nemt at betjene. Derfor er et luftgevær med knækløb et godt valg til skytten der søger et slagkraftigt, enkelt og prisvenligt luftgevær.  

Luftgevær med knækløb – bemærkning

Selvom luftgevær med knækløb er nemme at betjene, så er der alligevel et par ting, som man skal undgå, for ikke at risikere at ødelægge luftgeværet. Først og fremmest er det vigtigt ikke af affyre luftgeværet uden hagl, da det kan skade kammeret, fordi der ikke er nogen modstand fra et hagl. Dernæst er det vigtigt aldrig at affyre luftgeværet, mens løbet er knækket, da det kan bøje løbet og dermed ødelægge luftgeværet. Dertil anbefaler vi altid, at man som bruger grundigt læser den brugsanvisning, som følger med luftgeværet. Forkert anvendelse kan ødelægge luftgeværet, og i yderste konsekvens betyde at reklamationen bortfalder. 

Luftgevær – Knækløb med prisgaranti

Hos AIRGUN.dk har vi et mål om at være de billigste i Danmark, og derfor er alle vores luftgevær med knækløb dækket ind under vores prisgaranti. Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!* Læs mere om betingelser for prisgaranti i fanen på produkterne.   

Luftgevær – Knækløb med gratis og hurtig levering 

Alle vores luftgevær med knækløb er lagerførte og klar til hurtig dag til dag levering i hele Danmark. Hvis du køber for over Kr. 500,- og vælger levering med GLS, tilbyder vi gratis levering og retur, så du har mulighed for at fortryde dit køb, hvid du mod forventning ikke er tilfreds.  

Hjælp til valg af luftgevær med knækløb?

Har du brug for hjælp til valg af luftgevær med knækløb, er du naturligvis meget til kommen til at kontakte vores kundeservice. Kundeservice telefonen er åbent på alle hverdage fra kl. 10.00-18.00 og lørdag/søndag/helligdage ligeledes fra kl. 10.00 –18.00. – Ring på tlf. 97312710 - lokal 1. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at sende en mail til [email protected] skrive til os på Facebook @airgun.dk.   

Regler for luftgevær med knækløb

For at købe et luftgevær skal du være fyldt 18 år. Et luftgevær i kaliber 4,5 mm. kan fortsat benyttes uden jagttegn eller våbentilladelse og der er intet krav om opbevaring i våbenskab. 

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode