Luftgevær - Knæk Løb

Luftgevær med knæk løb er uden tvivl det mest kendte og solgte luftgevær grundet sin enkelthed, nemme betjæning og ofte ret attaktive prise. Et klassisk lufttgevær med knæk løb er nok også det de fleste kender som et rigitgt luftgevær, og det mange husker at have haft som sit første luftgevær. Hvem har ikke haft et Diana luftgevær 25 eller 35 som barn? Et luftgevær med knæk løb lades ved at knække løbet rundt og indsætte haglet direkte i løbsindgangen, hvorefter luftgevær klar til skudafgivelse. En konstruktion er utrolig nem at betjene og hvor præcisison er rigtig god, da haglet ikke møder nogen modstand på vej ud gennem løbet. De fåes i mange forskellige kvaliteter og priser, men findes i mange forskellige typer, designs og egenskaber. 

Hos Airgun.dk har vi et af Danmarks største udvalg af luftgevær med knæk løb fra de mest kendte og anerkendte brands på markedet. Derfor består vores sortiment af knæk luftgevær fra Gamo, Weihrauch, Stoeger, Diana, Hatsan, Crosman, Norica og Retay. Alle topkvalitets luftgevær brands, som tilbyder mange forskellige typer luftgevær med knæk løb og mange fede egenskabe og detaljer. Sortimentet indeholder både luftgevær med knæk-løb kikkertsigte, lyddæmper, fiberoptisk TruGlo sigte, justerbart aftræk, magasin teknologi, Gas-Ram cylinder og mange andre egenskaber. Se vores sortiment af luftgevær med knøk-løb herunder.  

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 39

Faldende orden
Side
pr. side

Luftgevær med knækløb

Luftgevær med knækløb er den mest almindelige type luftgevær på markedet, og har gennem årtier været kendte for stabilitet, enkelthed og lette vedligeholdelse. Dertil er et luftgevær med knækløb også det nemmeste at betjene, hvilket gør dem oplagt til både den mere erfarne skytte, nybegynderen og juniorskytten. 

Et luftgevær med knækløb lades ved at knække løbet rundt og indsætte haglet i løbsindgangen, hvorefter løbet føres tilbage til startposition og er klar til skudafgivelse. Når løbet knækkets bliver en spændefjeder sat under tryk, som ved skudafgivelse udløses og sender den komprimerede luft ud gennem løbet sammen med haglet. Denne konstruktion gør at luftgevær med knækløb kan opnå udgangshastigheder på helt op til over 380 m/s og samtidig bevare en utrolig høj præcision. Den enkelte konstruktion at prisen på luftgevær med knækløb er billigere end luftgevær med fast løb eller PCP.  Der til har knæksystemer sine fordele ved at være utrolig stabilt, hurtig at lade og være nemt at betjene. Derfor er et luftgevær med knækløb et godt valg til skytten der søger et slagkraftigt, enkelt og prisvenligt luftgevær.  

Luftgevær med knækløb – bemærkning

Selvom luftgevær med knækløb er nemme at betjene, så er der alligevel et par ting, som man skal undgå, for ikke at risikere at ødelægge luftgeværet. Først og fremmest er det vigtigt ikke af affyre luftgeværet uden hagl, da det kan skade kammeret, fordi der ikke er nogen modstand fra et hagl. Dernæst er det vigtigt aldrig at affyre luftgeværet, mens løbet er knækket, da det kan bøje løbet og dermed ødelægge luftgeværet. Dertil anbefaler vi altid, at man som bruger grundigt læser den brugsanvisning, som følger med luftgeværet. Forkert anvendelse kan ødelægge luftgeværet, og i yderste konsekvens betyde at reklamationen bortfalder. 

Luftgevær – Knækløb med prisgaranti

Hos AIRGUN.dk har vi et mål om at være de billigste i Danmark, og derfor er alle vores luftgevær med knækløb dækket ind under vores prisgaranti. Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!* Læs mere om betingelser for prisgaranti i fanen på produkterne.   

Luftgevær – Knækløb med hurtig levering 

Alle vores luftgevær med knækløb er lagerførte og klar til hurtig dag til dag levering i hele Danmark. Vi tilbyder billig levering og retur, så du har mulighed for at fortryde dit køb, hvid du mod forventning ikke er tilfreds.  

Hjælp til valg af luftgevær med knækløb?

Har du brug for hjælp til valg af luftgevær med knækløb, er du naturligvis meget til kommen til at kontakte vores kundeservice. Kundeservice telefonen er åbent på alle hverdage fra kl. 10.00-18.00 og lørdag/søndag/helligdage ligeledes fra kl. 10.00 –18.00. – Ring på tlf. 97312710 - lokal 1. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at sende en mail til [email protected] skrive til os på Facebook @airgun.dk.   

Regler for luftgevær med knækløb

For at købe et luftgevær skal du være fyldt 18 år. Et luftgevær i kaliber 4,5 mm. kan fortsat benyttes uden jagttegn eller våbentilladelse og der er intet krav om opbevaring i våbenskab. 

© 2015 Airgun. All Rights Reserved