Weihrauch

Weihrauch luftgevær, luftpistoler, kikkertsigte & tilbehør.

Weihrauch luftgevær, luftpistoler, sigtekikkert og tilbehør er produceret i Tyskland og derfor også produkter i absolut topkvalitet. Dette har gjort Weihrauch til en af de ypperste og mest anerkendte luftvåbenproducenter verden over. Deres historie går helt tilbage til 1899, hvor Hermann-Weihrauch våbenfabrikken blev dannet i den mindre tyske by Zella-Mehlis, hvor også mange andre anerkendte tyske luftvåben også produceres. Grundlæggeren af fabrikken var den anerkendte våbensmed Hermann Weihrauch, Sr., der sammen med hans tre sønner startede produktionen af både haglgevær, jagtgevær, cykeldele og tilbehør i topkvalitet. Det første rigtige Weihrauch luftgevær kom på markedet i 1950’erne og siden har en hel række af forskellige modeller fulgt efter.

Weihrauch - Quality made in Germany!

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 23

Faldende orden
Side
pr. side

Weihrauch - Quality made in Germany!

Weihrauch luftvåben, kikkertsigte og tilbehør er femstillet og konstrueret i overensstemmelse med den nyeste teknologi indenfor luftvåbenproduktion. Sammen med perfektion og innovation har Weihrauch formået et opretholde en konstant udvikling af deres produkter, så det forsat opfylder markedets skrappe krav. Derudover har Weihrauch et særligt testcenter, hvor løb, aftrækker og mange andre materialer testet nøje inden de kommer ud til skytten.

Denne præcision, nøjagtighed og kvalitet af de forskellige dele overvåges konstant og omhyggeligt af erfarne våbeneksperter på fabrikken i Tyskland. Brugen af moderne produktionsmaskiner hjælper med at sikre, at de skrappe krav hele tiden overholdes. Det er denne produktionsteknologi kombineret med mange års erfaring, der danner ramme om den ekspertise, som Werihrauch luftgevær, luftpistoler kikkertsigte og tilbehør fremstilles efter.

Weihrauch producerer både almindelige knæk- og spændestangsluftvåben, som eksempelvis HW90, HW98 Field Target og HW97. Derudover er Weihrauch særligt kendt for deres kraftige og utrolig præcise HW100 PCP-luftgevær, som er foretrukket blandt mange konkurrenceskytter. Derudover byder Weihrauch på nogle af markedets mest præcise og driftssikre luftpistoler, som både er brug af konkurrenceskytter, våbenentusiaster, skytteklubber og eliteklubber verden over. Deres program indeholder alt fra den mindre Weihrauch HW40 til den helt kraftige HW44 PCP-luftpistol.

Weihrauch luftgevær og luftpistoler er konstrueret og fremstillet i overensstemmelse med de nyeste teknologier kombineret med tysk håndværk og grundighed. Denne kombination skaber tilsammen produkter, som både indeholder de nyeste teknologier og er i den absolut bedste kvalitet. Dertil er alle produkter laver ud fra visionen om perfektion og innovation med et konstant øje for udvikling, så alle produkter hele tiden lever op til markedets krav og regler. Det er dog ikke kun selve produktionen, som Weihrauch stiller store krav til, for alle anvendte materialer bliver tilmed nøje udvalg og testet før de indgår i produktionen. Denne produktionsstrategi kombineret med årtiers erfaringer danner grundlag for det stærke ry som Weihrauch gennem årerne har opbygget.

Hos AIRGUN.dk er vi derfor stolte over at kunne tilbyde et stort udvalg af kvalitetsluftvåben fra Weihrauch og at vi derfor kan kalde os godkendt Weihrauch forhandler. Det betyder at vi altid har et stort udvalg af forskellige luftgevær, luftpistoler, kikkertsigte og tilbehør fra Weihrauch klar til direkte levering og til de bedste priser. Denne titel er derudover din sikkerhed for, at hvis der mod forventninger opstår problemer med et Weihrauch produkt, så sender vi det direkte til deres våbensmede i Tyskland.

WEIHRAUCH HISTORIE

Weihrauchs produktion af våben stammer helt tilbage fra 1899, hvor Hermann Weihrauch, Sr. dannede virksomheden Hermann Weihrauch i den tyske by Zella-Mehlis, hvor også Walther Anschütz stammer fra. Virksomheden blev hurtig kendt for deres produktion af topkvalitets og præcise haglgevær og jagtrifler. Denne hurtige succes første til, at hans tre sønner Otto, Werner og Hermann jr. blev en del af virksomheden, mens der også kommer flere modeller i programmet. Derunder især den anerkendte HWZ 21, som var den første masseproducerede tyske 22 mm. riffel med deres unikke Match Rekord aftræk.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved