KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15 GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,- 

                                                                                            JULEGAVER BYTTES INDTIL D. 6/1/2019

Weihrauch

Weihrauch luftgevær, luftpistoler, kikkertsigte & tilbehør.

Weihrauch luftgevær, luftpistoler, sigtekikkert og tilbehør er produceret i Tyskland og derfor også produkter i absolut topkvalitet. Dette har gjort Weihrauch til en af de ypperste og mest anerkendte luftvåbenproducenter.

Weihrauch producere både almindelige knæk- og spændestangsluftvåben, som eksempelvis HW90, HW98 Field Target og HW97. Derudover er Weihrauch særligt kendt for deres kraftige og utrolig præcise HW100 PCP luftgevær, som er foretrukket blandt mange konkurrenceskytter.

Derudover byder Weihrauch på nogle af markedets mest præcise og driftsikre luftpistoler, som blandt andet HW40, HW45 og HW70.

Hos AIRGUN.dk er vi derfor stolte over at kunne tilbyde et stort udvalg af kvalitetsluftvåben fra Weihrauch - Quality made in Germany!

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 29

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 29

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Weihrauch - Quality made in Germany!

Weihrauch luftvåben, kikkertsigte og tilbehør er femstillet og konstrueret i overensstemmelse med den nyeste teknologi indenfor luftvåbenproduktion. Sammen med perfektion og innovation har Weihrauch formået et opretholde en konstant udvikling af deres produkter, så det forsat opfylder markedets skrappe krav. Derudover har Weihrauch et særligt testcenter, hvor løb, aftrækker og mange andre materialer testet nøje inden de kommer ud til skytten.

Denne præcision, nøjagtighed og kvalitet af de forskellige dele overvåges konstant og omhyggeligt af erfarne våbeneksperter på fabrikken i Tyskland. Brugen af moderne produktionsmaskiner hjælper med at sikre, at de skrappe krav hele tiden overholdes. Det er denne produktionsteknologi kombineret med mange års erfaring, der danner ramme om den ekspertise, som Werihrauch luftgevær, luftpistoler kikkertsigte og tilbehør fremstilles efter.

Top