Christmas Sale! - Se alle tilbud her! ×

Sigtekikkert - Fast forstørrelse

Et kikkertsigte med fast forstørrelse er for de fleste skytter mere end rigeligt til skydning med luftgevær, og kan være et rigtig godt valg for nybegynderen eller juniorskytten. De er nemlig både prisvenlige og helt enkelte, så der ikke stilles så store krav til hverken indstilling eller montering.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side

Om kikkertsigte med fast forstørrelse

Et kikkertsigte med fast forstørrelse er for de fleste skytter mere end rigeligt til skydning med luftgevær, og kan være et rigtig godt valg for nybegynderen eller juniorskytten. De er nemlig både prisvenlige og helt enkelte, så der ikke stilles så store krav til hverken indstilling eller montering. Kikkertsigtet skal blot monteres i luftgeværet monteringsskinne på oversiden via en skinne- eller ringmontage. Derefter skal sigtekikkerten naturligvis indskydes, så den bliver helt præcis til det luftgevær den benyttes på.     

Har du brug for hjælp?

Har du yderlige spørgsmål, kommentar eller brug for ekstra information om vores sigtekikkerter med fast forstørrelse, er du meget velkommen til at kontakte AIRGUN.dk’s kundeservice. Du kan både fange os via tlf. 97312710 – lokal 1, [email protected] via vores Facebook profil @airgun.dk. Du naturligvis også meget velkommen til at besøge butikken LYSTFISKEREN i Hvide Sande, hvor du finder hele vores sortiment udstillet. Derudover kan du finde et udvalg af sortimentet hos OUTDOORXPERTEN i Holstebro, Varde og Esbjerg.    

Hurtig dag til dag levering og med mulighed for fri fragt og retur 

Alle vores sigtekikkerter med fast forstørrelse er lagerførte, så de kan leveres direkte til din adresse fra dag til dag. Derudover tilbyder vi via GLS gratis levering og retur, hvis det samlede ordre beløb over siger kr. 500,-. Du kan læse mere om vores leveringsbetingelser her.

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud, nyheder og rabatkoder før alle andre!
© 2015 Airgun. All Rights Reserved