Nyhed! Stoeger Airguns er nu på lager! Se alle modeller her.

×

VI SENDER PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-19.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-19   

                GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-                               

Sigtekikkert - Fast forstørrelse

Sigtekikkert - Fast forstørrelse

Et sigtekikkert med fast forstørrelse er til skytten der ønsker et enkelt og godt sigte, uden de store muligheder for at indstille eller lave ekstra forstørrelser. En fast forstørrelse betyder at sigtekikkerten, er lavet til at give en forstørrelse af målet. Dette kunne eksempelvis være Gamos 4x32 mm. kikkertsigtet, som giver en forstørrelse på fire gange. En forstørrelse på 4x vil betyde at en genstand ude på 100 meter vil kunne ses, som var den på 4 meter afstand med det blotte øje.       

Hvis du er på udkig efter en sigtekikkert med fast forstørrelse, har vi flere forskellige producenter, størrelser og priser at vælge imellem. Vores sortiment indeholder både sigtekikkerter med fast forstørrelse fra Nikko Stirling, Gamo og Jeager, som alle er lagervare og klar til direkte levering.  

Se vores sigtekikkerter med fast forstørrelse herunder.

Tabel Liste

Sorter faldende

3 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

3 vare(r)

Om kikkertsigte med fast forstørrelse

Et kikkertsigte med fast forstørrelse er for de fleste skytter mere end rigeligt til skydning med luftgevær, og kan være et rigtig godt valg for nybegynderen eller juniorskytten. De er nemlig både prisvenlige og helt enkelte, så der ikke stilles så store krav til hverken indstilling eller montering. Kikkertsigtet skal blot monteres i luftgeværet monteringsskinne på oversiden via en skinne- eller ringmontage. Derefter skal sigtekikkerten naturligvis indskydes, så den bliver helt præcis til det luftgevær den benyttes på.     

Har du brug for hjælp?

Har du yderlige spørgsmål, kommentar eller brug for ekstra information om vores sigtekikkerter med fast forstørrelse, er du meget velkommen til at kontakte AIRGUN.dk’s kundeservice. Du kan både fange os via tlf. 97312710 – lokal 1, [email protected] via vores Facebook profil @airgun.dk. Du naturligvis også meget velkommen til at besøge butikken LYSTFISKEREN i Hvide Sande, hvor du finder hele vores sortiment udstillet. Derudover kan du finde et udvalg af sortimentet hos OUTDOORXPERTEN i Holstebro, Varde og Esbjerg.    

Hurtig dag til dag levering og med mulighed for fri fragt og retur 

Alle vores sigtekikkerter med fast forstørrelse er lagerførte, så de kan leveres direkte til din adresse fra dag til dag. Derudover tilbyder vi via GLS gratis levering og retur, hvis det samlede ordre beløb over siger kr. 500,-. Du kan læse mere om vores leveringsbetingelser her.

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode