Nyhed! Stoeger Airguns er nu på lager! Se alle modeller her.

×

VI SENDER PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-18.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-18   

                GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-                               

Gevær- & pistoletuier

Gevær- og pistoletuier til luftgevær på AIRGUN.dk

Gevær- og pistoletuier til opbevaring, beskyttelse og transport af både luftgevær, jagtgevær, jagtriffel, salonriffel og pistoler. Kufferter, gevær- og pistoletuier gør det nemt at opnå den optimale beskyttelse af luftvåben, når den ikke er i brug eller skal transporteres. De forskellige gevær etuier og kufferter findes i mange forskellige udgaver, som hver har sine fordele. De fleste geværetuier er lavet i et blød materiale med en beskyttende inderside i æggebakkeskum, som sikre at luftgeværet ligger stabilt og sikkert. Pistol- og geværkufferter har en hård yderside i plastik, som gør dem gode til eksempelvis transport under flyrejser.  

Fordi vi ved, at skytter ønsker at passe godt på deres luftgevær og luftpistoler, har vi her på AIRGUN.dk et stort udvalg af kufferter, pistol- og geværetuier til opbevaring eller transport af våben. Vores udvalg indeholder kufferter, gevær- og pistoletuier fra kendt brands som Gamo, WildGame, Plano, MTM Case-Gard, Black Moose og Tasmanian Tiger. Sortimentet indeholder både klassiske geværetuier i blødt materiale, med smarte læderhåndtag og lommer til ekstra udstyre samt bokse i hårdt plastik med ekstra høj beskyttelse af dit dyrebare våben. 

Har du spørgsmål til vores udvalg af kufferter gevær- og pistoletuier til luftvåben, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Se vores udvalg af kufferter, gevær- og pistoletuier herunder.   

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 16

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 16

Side:
  1. 1
  2. 2
Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode