KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Hatsan AT-44 Long Edition PCP Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:1407SS17-AIRGUN
Hatsan AT-44 Long Edition PCP Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:1407SS17-AIRGUN

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 5.499,00 kr - DU SPARER 22%

Specialpris 4.299,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Hatsan AT-44 Long Edition er endnu et kraftigt PCP luftgevær fra Hatsans anerkendte AT-44 serie. Denne ”Long Edition” har gået et 8 cm. længere løb, for at øge stabiliteten og gør dermed geværet velegnet til præcisionsskydning på lange afstande.

 AT-44 Long Edition skyder ligesom på den normale AT-44 på Hatsan anerkendte PCP-system, som betyder at geværet har en luftcylinder, som pumpes op via PCP-trykluftpumpe eller godkendte dykkerflaske. Derefter er det blot at tage ladegreb og montere det medfølgende 10-skudsmagasin. Hvis geværet pumpes til sin maksimum kapacitet på 200 bar, kan der afgives ca. 80 skud og 40 på ”full power” inden der ingen er behov for påfyldning.

Sammen med PCP systemet sidder der Hatsans Quettro aftræk, som uden tvivl er blandt de bedste på luftvåbenmarkedet. Aftrækket et lavet som et klassisk to-trins aftræk og giver skytten mulighed for tre-punkts indstillinger, hvilket betyder nem mulighed for indstilling af aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket.

 Hatsans Quettro aftrækket og PCP-systemet skaber tilsammen et yderst kraftigt luftgevær, som i denne udgave har en udgangshastighed op hele 355 m/s 

Geværet har et skæfte i let og slidstærkt kunststofmateriale, som tåler at bliver brugt i vådt vejr. Skæftet har en kolbe med kindpude på begge sider, så geværet både kan bruges af venstre- og højrehåndsskytter. Derudover har kolben en skulderpude i stødabsorberende gummi. På overdelen har AT-44 Long Edition 11 mm. monteringsskinne til kikkertsigte og fiberoptisk TRUGLO sigte.

Geværet leveres i papkasse inklusiv ekstra magasin, Quick fill" kit og engelsk manual. 

Se manualen til Hatsan AT-44 Long Edition her.

Opsætning af AT-44 PCP Luftgevær

Opfyldning af luftcylinder - PCP fodpumpe.

Opfyldning af luftcylinder - dykkerflaske

Quettro er Hatsans unikke og anerkendte to-trins aftræk, som kun findes på Hatsan luftvåben. Aftrækket giver mulighed for at skyttren kan indstille og justere skyd aftrækket, så det passer helt perfekt og er derfor med til at give en forbedret skydeoplevelse. Aftrækket har tre-punkts indstillinger, hvilket betyder nem mulighed for indstilling af aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket. Den brugerdefinerede Quattro aftrækker gør det også muligt at fortryde skuddet selvom aftrækket er gået ind i cyklus 1. Og vil derefter automatisk returnerer til udgangs position. Derudover har aftrækket fået indarbejdet et unikt sikkerhedssystem, som låser aftrækket, så vådeskudsulykker undgås. Det betyder at hvis f.eks. geværet tabes vil aftrækket automatisk låse også selvom sikring er slået fra. 

 TRUGLO

Får at remme helt præcis med et luftgevær anbefales det at montere en kikkeret, men via TRUGLO teknologi gør de det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet. 

 

Bemærk:

 

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab. 

 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

 

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 

Yderligere information

Specifications

Sigte: fiberoptisk TRUGLO.

Skytte: venstre- og højrehåndsskytter.

Justerbart aftræk via Quattro Trigger.

Skæfte: Kunststofmateriale.

Skulderpude: Gummi.

Type: PCP.

Løb med riffelgang.

Monteringsskinne inkl. (kikkert): 11 mm.

Udgangshastighed: 355 m/s.

Energi: 36 J.

Magasin: 10-skuds.

Air Tube Volume: 230cc.

Maks tryk: 200 Bar.

Inkl. Engelsk manual.

Længde: 1240 cm.

Bagsigte: 0,9 mm. (Grøn)

Frontsigte: 1,5 mm. (Rød)

Hagl: 4,5 mm.

Kaliber: 4,5 mm.

Vægt: 3,700 gram.