Hatsan BullMaster Bullpup PCP-Luftgevær – 4,5mm.

Tilbudspris 6.499,00 kr. DU SPARER 19% 7.999,00 kr.
På lager
SKU
0401270SS24-AG
Leveringstid: 1-3 hverdage

Hatsan BullMaster Bullpup luftgevær er en kraftfuld og innovativ tilføjelse til Hatsans store sortiment af kvalitetsprodukter. Dette luftgevær skiller sig ud med sit unikke semi-automatiske design, der giver dig som skytte mulighed for hurtig og pålidelig skydning uden behov for manuel genladning mellem hvert skud. Det yderst kraftfulde PCP-system giver Hatsan BullMaster en fantastisk udgangshastighed på hele 320m/s.

BullMaster-geværet fås i en 4,5mm udgave, som er udstyret med et 14-skuds magasin, og du får 1 stk. med til geværet for hurtig genladning. Udgaven er udstyret med en luftcylinder på hele 500cc, hvilket giver dig 100 semi-automatiske skud pr. opfyldning. Den store luftcylinder skal fyldes på normal vis med PCP-pumpe, PCP-kompressor eller dykkerflaske til maksimum 250 bar. For at kunne gøre brug af semi-automatisk skydning skal cylinderen være pumpet med minimum 100 bar.

Du får et yderst kompakt luftgevær, som er nemt at manøvrere grundet den samlede længde på 78,5 cm. Hatsan BullMaster har et QuietEnergy lyddæmpet løb på 50 cm, som leverer en fantastisk præcision. Skæftet har en stødabsorberende skulderpude, som kan justeres, og så kan Hatsan BullMaster bruges af både venstre- og højrehåndede skytter.

Hatsan BullMaster har indbygget manometer, så du nemt kan overvåge trykket. På siden af skæftet har du mulighed for at have de to ekstra magasiner hængende for hurtig tilgængelighed. På oversiden af BullMaster finder du en picatinny montageskinne til både 11mm og 22mm kikkertsigtemontage. Udstyret med et justerbart Quattro aftrækker som er fremstillet i metal, og monteret med manuel sikring foran aftrækkeren.

Skæftet er produceret i let og vedligeholdelsesfrit kunststofmateriale med et støttende og komfortabelt thumbhole-håndtag. Hatsan BullMaster Bullpup luftgeværet er udsyret med anti-knock-system, hvilket forhindrer utilsigtet affyring af geværet. Med til geværet følger en kuffert for nem opbevaring og transport.

Alt i alt repræsenterer Hatsan BullMaster luftgevær en perfekt kombination af kraft, præcision og funktionalitet, hvilket gør det til det ideelle valg for skytter, der søger et pålidelig og alsidig luftgevær.

Se manualen til Hatsan BullMaster Bullpup PCP-Luftgevær her.

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 

Brand: Hatsan.

Model: BullMaster Bullpup

Land (Brand): Tyrkiet.

Produktionsland: Tyrkiet.  

Våbentype: PCP-luftgevær.

System: PCP-system.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: 14-skudsmagasin.

Magasin kapacitet: 14 hagl.

Luftcylinder størrelse: 500cc.

Max. lufttryk på cylinder: 250 bar.

Antal skud pr. fyldt cylinder: Ca. 100 skud.

Indbygget regulator: Nej.

Indbygget manometer: Ja. 

Justerbar tryk/hastighed: Nej.

Fyldestuds medfølger: 1 stk.

Antal magasin medfølger: 1 stk.

Udgangshastighed: 320 m/s.

Udgangshastighed PBA:

Skæfte: Kunststofmateriale.

Kindpude: Højre & venstre.

Skulderpude: Gummi - justerbar.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Vestre og højre.

Vægt: 4,7 kg.

Løbslængde: 50 cm.

Total længde: 78,5 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel.

Aftræk: Hatsan Quattro Trigger 2-trins justerbar.

Stempel: PCP.

Lyddæmper: Hatsan QuietEnergy lyddæmper.

Lyddæmpet løb: Hatsan QuietEnergy lydisolering.

Skinne til kikkert: 11 & 22 mm.

Sigtemidler: Intet.

Kikkert medfølger: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Fyldestuds, tre magasiner og manual.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved