KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Hatsan BT 65SB QE PCP Luftgevær - 4,5 mm

Varenummer:1189SS17-AIRGUN
Hatsan BT 65SB QE PCP Luftgevær - 4,5 mm
Varenummer:1189SS17-AIRGUN

JULEGAVER BYTTES INDTIL D. 7. JANUAR 2018

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 7.499,00 kr - DU SPARER 13%

Specialpris 6.499,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Hatsan BT65SB QE er som navnet antyder en del af Hatsan kraftige BT65 serie med PCP luftgevær i topkvalitet. Denne udgave er dog en særlig QE udgave, som står for ”QuietEnergy” og derfor utrolig lydløs. Derudover byder Hatsan BT65SB på en række smarte detaljer og en utrolig høj udgangshastighed.

Geværet skyder på Hatsans utrolig kraftige PCP-system, som på mange måder gør det meget sjovere at skyde med luftvåben. PCP står for ”Pre-charged pneumatic”, og betyder at geværet har en luftcylinder, som pumpes op via PCP-trykluftpumpe eller godkendte dykkerflaske. Derefter er det blot at tage ladegreb og montere det medfølgende 10-skudsmagasin. Hvis geværet pumpes til sin maksimum kapacitet på 200 bar, kan der afgives ca. 70 skud og 30 på ”full power” inden der ingen er behov for påfyldning. Dette betyder at man med Hatsan BT65SB QE opnår en udgangshastighed på hele 380 m/s ved brug af almindelige hagl. 

Lyden fra det kraftige PCP system holdes dog ned i denne særlige QE udgave via et lyddæmpet løb og en lyddæmper på løbsmunding. Disse to teknologier gør tilsammen at lyden holdes inde i løbet, mens haglet forsætter upåvirket ud. Systemet betyder at lyden ved afgivelse af skud reduceres med på til 50 % afhængelig af hagl og omgivelser

Udover et det kraftige PCP system, er Hatsan BT65SB QE luftgeværet også udstyret med et Hatsan Quettro aftræk, som giver skytten en række muligheder for indstilling af både aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket. Derudover har aftrækket automatisk sikring og en særlig sikkerheds funktion, der låser geværet hvis det tabes.

Skæftet er lavet i kraftigt kunststofmateriale, som har sine fordele ved ikke at kræve nogen vedligeholdelse og tilmed tåler at blive fugtigt. Derudover har skæftet fået en kolbe med mulighed for vertikal justering og en skulderpude med stødabsorberende gummi.

Geværet leveres i papkasse inklusiv skulderrem ekstra magasin, Quick fill" kit og engelsk manual. 

Quiet Energy Sound er en lyddæmper er der integreret i løbets udløb og fungere ved at optage lyden og luften fra cylinderen, mens haglet upåvirket forsætter ud gennem løbet. Systemet betyder at lyden ved afgivelse af skud reduceres med på til 50 % afhængelig af hagl og omgivelser.  

Quettro er Hatsans unikke og anerkendte to-trins aftræk, som kun findes på Hatsan luftvåben. Aftrækket giver mulighed for at skyttren kan indstille og justere skyd aftrækket, så det passer helt perfekt og er derfor med til at give en forbedret skydeoplevelse. Aftrækket har tre-punkts indstillinger, hvilket betyder nem mulighed for indstilling af aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket. Den brugerdefinerede Quattro aftrækker gør det også muligt at fortryde skuddet selvom aftrækket er gået ind i cyklus 1. Og vil derefter automatisk returnerer til udgangs position. Derudover har aftrækket fået indarbejdet et unikt sikkerhedssystem, som låser aftrækket, så vådeskudsulykker undgås. Det betyder at hvis f.eks. geværet tabes vil aftrækket automatisk låse også selvom sikring er slået fra. 

 

Bemærk:

 

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab. 

 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

 

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 

Yderligere information

Specifications

Skytte: venstre- og højrehåndsskytter.

Justerbart aftræk via Quattro Trigger.

Skæfte: Kunststofmateriale.

Skulderpude: Gummi.

Type: PCP.

Løb med riffelgang.

Monteringsskinne inkl. (kikkert): 11 mm.

Udgangshastighed: 380 m/s.

Energi: 40 J.

Magasin: 10-skuds.

Air Tube Volume: 255cc

Maks tryk: 200 Bar.

Inkl. Engelsk manual.

Længde: 124 cm.

Hagl: 4,5 mm.

Kaliber: 4,5 mm.

Vægt: 4,400 gram.