Diana 34 EMS Black Luftgevær - 4,5 mm.

2.799,00 kr.
På lager
SKU
3104000SS21
Leveringstid: 1-3 hverdage

Diana 34 EMS Black luftgeværet er en helt ny udgave af den legendariske Diana 34 Black, og blandt de første i den tyske luftvåbenproducents nye EMS-serie. En serie, hvor flere dele nemt kan udskiftes, så luftgeværet kommer til at opfylde alle skyttens ønsker og behov. Derfor kan både løbet og sigtemidler udskiftes, ligesom det er muligt at påsætte en lyddæmper via et 1/2 UNF gevind. Derudover byder den nye 34 EMS Black på et kraftigt knæksystem med spændefjeder, klassisk design og er produceret i den absolut bedste tyske kvalitet på Dianas egen våbenfabrik i Tyskland.

Trods det særlige EMS-koncept, hvor flere dele kan udskiftes, så er 34 EMS Black luftgeværet stadig et almindeligt knæk-luftgevær, hvor en spændefjeder trækkes på ved at knække løbet og indsætte haglet direkte i løbsindgangen. Et utrolig stabilt, lydløst og præcist system, som ikke kræver nogen vedligeholdelse udover almindelig pleje. Den kraftige spændefjeder får udgangshastigheden op på 270 m/s med almindelige blyhagl og hele 340 m/s med særlige PBA Power hagl.

Udover det kraftige knæk-system er Diana 34 EMS Black luftgeværet udstyret med Dianas helt nyudviklede to-trins N.TEC T06 aftræk, som både kan justeres og har automatisk sikring.

Selvom 34 EMS Black er en del af en helt ny EMS-serie og fyldt med nye Diana-teknologier, så er skæftet dog stadig i et klassisk design. Skæftet er fremstillet i vedligeholdelsesfrit kunststofmateriale med pistolgreb og thumbhole. Dertil er skæftet udstyret med stødabsorberende skulderpude i gummi, gummi-greb og dobbelt kindpude, så luftgeværet både kan bruges af venstre- og højrehåndsskytter. På selve kolben er der et lille Diana-logo i metal, som giver det klassiske design et friskt pust.

På oversiden har Diana 34 EMS Black luftgeværet en 11 mm montageskinne til montering af kikkertsigte eller rødpunktssigte. Til skydning uden kikkertsigte monteret har luftgeværet et justerbart og udskifteligt fiberoptisk TruGlo-sigte.

Dertil byder Diana 34 EMS Black luftgeværet på et 49,5 cm langt præcisionsløb med riffelgang, har en totallængde på 117,5 cm og leveres med engelsk manual.

Bemærk:

For at købe og anvende luftvåben i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftvåben med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Diana.

Model: 34 EMS Black. 

Land (Brand): Tyskland.

Produktionsland: Tyskland. 

Våbentype: Luftgevær.

System: Knækløb.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: Nej. 

Magasin kapasitet: 

Udgangshastighed: 270 m/s.

Udgangshastighed PBA-hagl: 340 m/s.

Justerbar hastighed: Nej.

Skæfte: Syntetisk.

Kindpude: Venstre og højre side.

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Venstre & højre. 

Vægt: 3,4 kg.

Løbslængde: 49,5 cm.

Total længde: 117,5 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Automatisk.

Aftræk: Diana N.TEC T06 to-trins - justerbart.

Stempel: Spændefjeder.

Lyddæmper: Nej.

Lyddæmpet løb: Nej.

Skinne til kikkert: 11 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Fiberoptisk Truglo.

Kikkert medfølger: Nej.

Air-stripper: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Engelsk manual. 

© 2015 Airgun. All Rights Reserved