Vind en Gamo AF-10 luftpistol her! ×

Stoeger Max Haglpakke - 4,5 mm.

Tilbudspris 399,00 kr. DU SPARER 22% 514,00 kr.
På lager
SKU
STOEGER_HAGL_KITSS21
Leveringstid: 1-3 hverdage

Stoeger haglpakke til luftgevær og luftpistoler i 4,5 mm. kaliber som indeholder alle seks forskellige hagl fra italienske Stoeger. Dermed indeholder pakken både en kasse Stoeger X-Hollow hollowpoint hagl, X-Hunt spidshagl, X-Magnum spidshagl, X-Match fladhagl, X-Power diabolo hagl og X-Sport fladhagl. Hver hagltype er i sin egen metalæske med 400 eller 400 stk. hagl i hver. Det vil sige at haglpakken tilsammen indeholder hele 2900 stk. toppkvalitets hagl, som Stoeger får produceret hos en førende producent i Tyskland. Læs mere om de seks forskellige hagl herunder.

Stoeger X-Hollow hollowpoint hagl

Stoeger X-Hollow er et klassisk hollowpoint hagl, som kan bruges i alle luftpistoler og luftgevær med en kaliber på 4,5 mm. Et tyske topkvalitet hagl, som er lavet på de nyeste teknikker og gennemgået nøje kvalitetskontrol inden de forlader fabrikken. Haglet er skabt til jagt på lange afstande, og med et avanceret X-Hollow-design, som har et dybt hul i spidsen. Designet gør haglet mere aerodynamisk og får det til at pænetere, så der laves stor skade på byttet. 

X-Hollow Hollowpoint haglet har en vægt på 0,67 gram pr. hagl og leveres i metalbøtte med 500 stk.

Stoeger X-Hunt Spidshagl

Stoeger X-Hunt spidshagl der kan bruges i alle luftvåben med en kaliber på 4,5 mm. Haglet er fremstillet i tyskland med den nyeste teknologi, så hvert hagl er 100% præcist og ens. Haglet er et typisk spidshagl med en rund hale, som slutter godt til i løbet, mens spidsen gør at haglet går igennem byttet, og laver et tydeligt mærke. Et spidshagl skabt i aerodynamisk design til falde baner, og med stor gennemtrængningseffekt. 

X-Hunt spidshaglet vejer 0,56 gram pr. hagl og leveres i metalbøtter med 500 stk. 

Stoeger X-Magnum Spidshagl

Stoeger X-Magnum spidshaglet er det tungeste i tyske Stoegers serie af topkvalitet hagl, hvilket gør spidshaglet oplagt til brug i kraftige luftgevær med høj udgangshastighed. Haglet er fremstillet til at leverer høj kraft under jagt og skydning på mellemlange distancer. Den spidse form giver god gennemtrængning, men “rillerne” på får haget til at lave mere skade på byttet. Haglet i kvalitets bly, på moderne fabrikker og gennemgået nøje kvalitetskontrol. 

X-Magnum spidshaglet leveres i metalbøtte med 500 stk. og hvert hagl vejer 0,75 gram pr. stk.

Stoeger X-Match Fladhagl

Stoeger X-Sport Match fladhagl i 4,5 mm. til anvendelse i alle typer luftpistoler og luftgevær. X-Sport haglet fra Stoeger er et præcisionshagl der både kan bruges til konkurrence, træning og hobbyskydning i haven. Haglet er et formet som et klassisk fladhagl med en rund hagl der slutter tæt til i løbet og en flad spids, der får haglet til at lave et tydeligt afmærke i målet. Haglet har en smule mere vægt end deres X-Sport Flat, hvilket gør netop dette hagl særligt brugbar i luftvåben med høj udgangshastighed. 

X-Sport Match faldhaglet fra tyske Stoeger er fremstillet i bly, og hvert hagl har en vægt på 0,53 gram.

Stoeger X-Power Diabolo hagl

Stoeger X-Power Diabolo hagl i den bedste tyske kvalitet, som kan bruges i alle luftgevær og luftpistoler med en kaliber på 4,5 mm. Haglet er fremstillet til luftvåben med høj udgangshastighed og til skydning på lange distancer. Det helt særlige ved X-Power haglet, er dog den særlige kobber belægning, som er 20% hårdere end et normalt blyhagl. Dette bevirket at der opnåes en endnu større udgangshastighed og kraft under skydning. Det aerodynamiske design og unikke diabolo-form giver god gennemtrængningseffekt. 

X-Power diabolo haglet leveres i metalbøtte med 500 stk., hvor hvert hagl har en vægt på 0,66 gram. 

Stoeger X-Sport Fladhagl

Stoeger X-Sport Flat fladhagl i 4,5 mm. til brug i både luftgevær og luftpistoler i tysk topkvalitet fra Stoeger. Haglet er et letvægts haft fremstillet i bly, som gør den perfekt til træning, indskydning af kikkertsigte og hobbyskydning. Haglet er et formet som et klassisk fladhagl med en rund hagl der slutter tæt til i løbet og en flad spids, der får haglet til at lave et tydeligt afmærke i målet. 

X-Sport fladhaget fra tyske Stoeger vejer 0,48 gram pr. hagl og leveres i metalbøtte med 500 hagl.

Antal pakker: 6 stk. 

Antal hagl: 2900 stk. 

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud, nyheder og rabatkoder før alle andre!
© 2015 Airgun. All Rights Reserved