Weihrauch HW 110 ST-K PCP Luftgevær - 4,5 mm.

Tilbudspris 7.999,00 kr. DU SPARER 16% 9.499,00 kr.
På lager
SKU
22352145FW21_PICATINNY-AG

Weihrauch HW 110 ST-K PCP-luftgevær er den anmelderroste og anerkendte HW 100 ST PCP i en kompakt Carbine udgave, hvor skæftet, løbet og luftcylinderen er gjort mindre. Dette medvirker at der opnåes et meget mere manøvredygtigt, kompakt, let og handy luftgevær, som virkelig skiller sig ud fra mængden. Trods det kompakte design, er denne korte Carbine udgave af HW 110 ST-K naturligvis udstyret med Weihrauch anerkendte og kraftige PCP-system. Alt sammen noget det gør 110 ST-K til blandt de bedste og mest præcise PCP-luftgevær på markedet.   

Hw 110 ST-K Carbine skyder på Weihrauch kendte PCP-system, hvor en luftcylinder flydes til 200 bar via en PCP-kompressor, PCP-pumpe eller dykkerfalske med påfyldningsadapter. Herefter kan der afgives op til 50 med et 10-skudsmagasin. Det kraftige PCP-system er udstyret med en luftregulator, som sikre at systemet får den præcis samme og rigtige mængde luft ved hvert skud. Dette giver både et mere ensartet resultat, bedre skydeoplevelse og ikke mindst en bedre præcision. HW 110 ST-K (Carbine) har en udgangshastighed på hele 320 m/s med almindelige hagl.

Skæftet er lavet i samme kunststofmateriale, som den normale HW 110 ST og har tilmed samme Soft Touch overfalde, som giver et bedre greb. Selve skulderlængen er også dens sammen, mens frontstykket er gjort mindre og mere kompakt.

Denne udgave af Weihrauch HW110 ST-K Carbine har på undersiden af skæftet en særlig Picatinny Rail til montaring af tilbehør som eksempelvis lys, bipod, kamera eller laser. En unik detalje, som giver den ambitiøse skytte mange muligheder for at øge skydeoplevelsen. 

Derudover byder Weihrauch HW 110 ST-k (Carbine) PCP luftgeværet på en justerbart to-trins aftræk med manual sikring, weaver rail til montering af kikkertsgite, dobbelt kindpude, skulderpude, engelsk manual og leveres med ekstra magasin.  

Bemærk: Kikkertsigte medfølger ikke.

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Weihrauch.

Model: HW 110 ST-K Carbine.

Land (Brand): Tyskland.

Produktionsland: Tyskland.  

Våbentype: PCP-luftgevær.

System: PCP-system (FAC-Version).

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: 10-skudsmagasin.

Magasin kapacitet: 10 hagl.

Luftcylinder størrelse: 200cc.

Max. lufttryk på cylinder: 200 bar.

Antal skud pr. fyldt cylinder: Ca. 40 skud.

Indbygget regulator: Ja. 

Indbygget manometer: Ja. 

Justerbar tryk/hastighed: Nej.

Fyldestuds medfølger: 1 stk.

Antal magasin medfølger: 2 stk.

Udgangshastighed: 320 m/s.

Udgangshastighed PBA:

Skæfte: Syntetisk. 

Kindpude: Højre & venstre.

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Vestre og højre.

Vægt: 3,1 kg.

Løbslængde: 31 cm.

Total længde: 87,5 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel.

Aftræk: Weihrauch Match.

Stempel: PCP.

Lyddæmper: Nej.

Lyddæmpet løb: Nej.

Skinne til kikkert: 22 mm.

Skinne til udstyr: Picatinny Rail.

Sigtemidler: Intet.

Kikkert medfølger: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Quick Fill Knit, fyldestuds, to magasiner og manual.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved