Julegaver byttes til og med d. 15. Januar 2024 ×

Tuxing 300 Bar LCD Display PCP-Kompressor

4.999,00 kr.
På lager
SKU
XI-TXET063SS23

 Julegaver byttes til og med d. 15. Januar 2024

Leveringstid: 1-3 hverdage

Tuxing 300 bar PCP-Kompressor med stort LCD display og indbygget strømtransformer, som gøt den utrolig nemt at have med i bilen og på skydebanen. Den indbyggede tranformer betyder, at det ikke er nødvendigt at have en ekstra transformer med, hvilket gør denne PCP-kompressoer fra Tuxing helt unik sammenligt med andre. Tuxing 300 bar kompressoeren er så kraftig at den hurtigt og nemt kan opfylde luftcylinderen på PCP-luftgevær, PCP-luftpistoler og mindre dykkerflasker. PCP-kompressoeren fra Tuxing er fremstillet i kraftige materialer og et kompakt design, som sammen med et stort håndtag på toppen, gør den nem at have med rundt over alt.

Tuxing PCP-kompressoeren skiller sig ud fra andre PCP-kompressoere ved at have en stor LCD skærm, hvor arbejdstryk, temperatur, strøm og påfyldningstryk (Bar/PSI) kan aflæses og styrres. Dermed er det muligt 100% at følge med i påfyldningsprocessen, og overvåge alt, så det sikres, at der ikke laves skade på hverken PCP-luftgevær eller kompressorsystemet. 

For at beskytte kompressoren og PCP-luftgeværet under påfyldning er den udstyret med et olie- og vandfrit kompressorsystem med indbygget ventilatorkøling og afløbsystem. Det særlige afløbsystemet adskiller olie, vand og urenheder fra, så det ikke komme i luftcylinderen på PCP-luftgeværet. Det er derfor ikke nødvendigt med et ekstra vandkølingssystem, selvom PCP-kompressoeren har et arbejdstryk på helt op til 300 bar.

Tuxin PCP-kompressoren anvendes ved at påsætte fyldestuds på kompressoren fyldeslange og derefter forbinde den med PCP-luftgeværet eller PCP-luftpistolen. På skærmen indstilles det ønskede påfyldningstyk, og kompressoren slår automatisk fra, når trykket et nået. Denne funktion gør, at luftcylinderen aldrig overfyldes eller skader PCP-luftgeværet. Derudover er Tuxing PCP-kompressoeren udstyret med overtemperatur- og overstrømssikring, som ligeledes slår kompressoren fra, hvis indstillingen overstiges. 

Efter endt opfyldning forsætter ventilatoren og kølesystemet med et køre, for at sikre en optimal nedkøling af kompressorsystemet. Kompressoeren har tilmed selve strømtrasformeren indbygget i selve kabinettet, hvilket gør den endnu nemmere at have med rundt. 

Den kraftige kompressor kan opfylde en 0,45 liter tank på Ca. 20 min. Dette betyder at Tuxin PCP-kompressoren eksempelvis kan fylde Weihrauch HW 100 (200 bar cylinder) fra 0-200 bar på Ca. 5:29 min., Gamo GX-40 på 3:57 min.,  Diana Stormrider på Ca. 3:43 min. og Diana Bandit på Ca. 3:17 min.

Tuxin PCP-kompressoren tilsluttes 230 volt eller 12 volt bilbatteri gennem indbygget transformer. Der medfølger strømkabel, bilkabler, påfyldningsslage, o-ringe, filter og olie / vandudskiller.

Model: TXET063.

Strøm: 10V 220V AC/12V DC.

Tranformer: Indbygget.

Mål: 27x21.5x23 cm.

Arbejdstryk: 300 bar.

Køling: luftventilator.

Fyldekapacitet: Ca. 20 min til 0,45 liter tank.

Motereffekt: 350 w.

OEM godkendt: Ja.

Mærkning: CE.

Vægt: 9,5 kg.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved