Vind to Stoeger XP4 luftpistoler - Se mere her! ×

Stoeger Præcisions Haglpakke - 4,5 mm.

Tilbudspris 225,00 kr. DU SPARER 12% 257,00 kr.
På lager
SKU
STOEGER_PRÆCISIONSSS21
Leveringstid: 1-3 hverdage

Stoeger Præcisions haglpakke til luftgevær og luftpistoler i 4,5 mm. kaliber. Haglpakken indeholder tre forskellige topkvalitet hagl fra italienske Stoeger, som alle er udviklet til præcisionsskydning. Stoeger Præcisions haglpakken indeholder derfor både 500 Stk. X-Match faldhagl, 500 Stk. X-Power Diabolo hagl og 500 Stk. X-Sport fladhagl. Det vil sige at haglpakken tilsammen indeholder hele 1500 stk. toppkvalitets hagl, som Stoeger får produceret hos en førende producent i Tyskland. Læs mere om de seks forskellige hagl herunder.

Stoeger X-Match Fladhagl

Stoeger X-Sport Match fladhagl i 4,5 mm. til anvendelse i alle typer luftpistoler og luftgevær. X-Sport haglet fra Stoeger er et præcisionshagl der både kan bruges til konkurrence, træning og hobbyskydning i haven. Haglet er et formet som et klassisk fladhagl med en rund hagl der slutter tæt til i løbet og en flad spids, der får haglet til at lave et tydeligt afmærke i målet. Haglet har en smule mere vægt end deres X-Sport Flat, hvilket gør netop dette hagl særligt brugbar i luftvåben med høj udgangshastighed. 

X-Sport Match faldhaglet fra tyske Stoeger er fremstillet i bly, og hvert hagl har en vægt på 0,53 gram.

Stoeger X-Power Diabolo hagl

Stoeger X-Power Diabolo hagl i den bedste tyske kvalitet, som kan bruges i alle luftgevær og luftpistoler med en kaliber på 4,5 mm. Haglet er fremstillet til luftvåben med høj udgangshastighed og til skydning på lange distancer. Det helt særlige ved X-Power haglet, er dog den særlige kobber belægning, som er 20% hårdere end et normalt blyhagl. Dette bevirket at der opnåes en endnu større udgangshastighed og kraft under skydning. Det aerodynamiske design og unikke diabolo-form giver god gennemtrængningseffekt. 

X-Power diabolo haglet leveres i metalbøtte med 500 stk., hvor hvert hagl har en vægt på 0,66 gram. 

Stoeger X-Sport Fladhagl

Stoeger X-Sport Flat fladhagl i 4,5 mm. til brug i både luftgevær og luftpistoler i tysk topkvalitet fra Stoeger. Haglet er et letvægts haft fremstillet i bly, som gør den perfekt til træning, indskydning af kikkertsigte og hobbyskydning. Haglet er et formet som et klassisk fladhagl med en rund hagl der slutter tæt til i løbet og en flad spids, der får haglet til at lave et tydeligt afmærke i målet. 

X-Sport fladhaget fra tyske Stoeger vejer 0,48 gram pr. hagl og leveres i metalbøtte med 500 hagl.

Antal pakker: 3 stk. 

Antal hagl: 1500 stk. 

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud, nyheder og rabatkoder før alle andre!
© 2015 Airgun. All Rights Reserved