KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Hatsan Sortie-W PCP Luftpistol - 4,5 mm.

Varenummer:0401292FW17-AIRGUN
Hatsan Sortie-W PCP Luftpistol - 4,5 mm.
Varenummer:0401292FW17-AIRGUN

 

Pris: 4.199,00 kr - DU SPARER 2%

Specialpris 4.099,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Hatsan Sortie-W PCP luftpistol med har modsat den almindelige Sortie fået en skæfte i træ, som tilmed har fået en række udskæringer, der gør det ergonomiske skæfte flot at se på, men også giver et bedre grip. På alle andre områder er Sortie-W identisk med sin den almindelige Sortie, hvilket betyder at man får et semiautomatisk PCP luftpistol med høj udgangshastighed, lyddæmper teknologi og fantastisk præcision. 

Luftpistolen skyder som nævnt på et kraftig semiautomatisk PCP-system, hvor en 62cc luftcylinder flydes via en godkendt dykkerflaske eller PCP fodpumpe. Derefter har skytten helt op til 28 skud via et 14-skuds magasin inden det igen er nødvendigt at opfylde luftcylinderen. Det kraftige PCP-system betyder at man opnår en udgangshastighed på hele 245 m/s med almindelige hagl. Lufttrykket kan aflæses via trykmåler på siden af pistolen, og må maksimalt pumpes til 200 bar.  

For at holde støjen fra PCP-systemet nede, har Hatsan Sortie-W fået indbygget den særlige ”Hatsan Fully Shrouded” lyddæmperteknologi, hvor hele løbet er pakkes ind og lyden komprimeres ud via små huller i isoleringen.

Hatsan Sortie-W luftpistolen en manuelt kvalitets aftræk i en sort farve, med en manuel sikring på siden af skæftet. Selve skæftet er som nævnt lavet i træ med et ergonomisk håndtag og flotte gitterudskæringer. Skæftet har derudover både mulighed for montering af 11 og 22 mm. kikkertsigtemontage, mens et fiberoptisk Truglo sigte også gør det muligt at skyde uden kikkertsigte.

Hatsan Sortie-W PCP Luftpistolen leveres derudover med tre 14-skudsmagasiner, quick-fill dyse, pistolkuffert i hård plast og engelsk manual. 

Opfyldning af luftcylinder - PCP fodpumpe.

Opfyldning af luftcylinder - dykkerflaske

TRUGLO

Får at remme helt præcis med et luftgevær anbefales det at montere en kikkeret, men via TRUGLO teknologi gør de det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet.  

Bemærk:

 

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab. 

 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

 

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 

 

Yderligere information

Specifications

Sigte: Fiberoptisk Truglo sigte.

Skytte: Højrehåndsskytter.

Sikring: Manuel.

Skæfte: Træskæfte.

Lyddæmper: Fully Shrouded.

Riffelgang: Løb med riffelgang.

Monteringsskinne: 11 mm og 22 mm.

Udgangshastighed: 245 m/s.

Type: Semiautomatisk PCP.

Manual: Engelsk - Klik her.

Længde: 42 cm.

Løbslængde: 20 cm.

Hagl: 4,5 mm.

Kaliber: 4,5 mm.

Vægt: 2000 gram.