FX Dreamline Classic Synthetic PCP-Luftgevær – 4,5mm.

6.999,00 kr.
På lager
SKU
361823909SS24-AG
Leveringstid: 1-3 hverdage

FX Dreamline Classic Synthetic er et avanceret PCP-luftgevær, der kombinerer en række innovative funktioner med FX Airguns' kendte præcision og tilpasningsmuligheder. Dreamline Classic-modellen er udstyret med et 22 skuds magasin og holder en udgangshastighed på 295 m/s. Med en cylinderkapacitet på 220 cc, kan du afgive op mod 50 skud før du skal påfylde luft igen.

PCP-systemet i Dreamline Classic Synthetic tillader en høj skudkapacitet pr. fyldning, og med den indbyggede regulator leveres et ensartet skudkraft, hvilket bidrager til den imponerende nøjagtighed. Du har mulighed for at justere regulatoren udefra til et højere eller lavere tryk. PCP-systemet på FX Dreamline Classic fyldes via PCP-pumpe, PCP-kompressor, eller dykkerflaske.

Designet med et letvægts syntetisk skæfte, tilbyder FX Dreamline Classic Synthetic et holdbart og vejrbestandig løsning for skytter, der ønsker at bruge deres luftgevær i alt slags vejr. Skæftet er ergonomisk designet for bedst mulig komfort og stabilitet under skydning, hvilket gør det ideelt for dig, der gerne vil afgive mange skud med præcision.

Dreamline Classic Synthetic er udstyret med FX's revolutionerende Smooth Twist X løb, der giver dig mulighed for at kunne skifte løbet. Denne fleksibilitet sikrer, at skytter kan tilpasse deres gevær til præcist deres behov.

En af de andre funktioner ved Dreamline Classic er et justerbart aftræk, der giver dig mulighed for at finindstille aftræksvægten, hvilket altid er en personlig præference. Geværet kommer med et multi-shot magasin, der sikrer hurtige genladninger og muligheden for at afgive flere skud hurtigt.

Takket være dens innovative design og tilpasningsmuligheder er FX Dreamline Classic Synthetic et yderst alsidigt og kraftfuldt luftgevær, der appellerer til både seriøse skytter og hobbybrugere. Med sit lette syntetiske skæfte kommer den samlede vægt på FX Dreamline Classic Synthetic ned på 2,6 kg.

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: FX.

Model: Dreamline Classic Synthtic.

Land (Brand): Sverige.

Produktionsland: Sverige.  

Våbentype: PCP-luftgevær.

System: PCP-system.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: 1 stk. 22 skuds magasin.

Magasin kapacitet: 22 hagl.

Luftcylinder størrelse: 220cc.

Max. lufttryk på cylinder: 230 bar.

Antal skud pr. fyldt cylinder: Ca. 50 skud.

Indbygget regulator: Ja. 

Indbygget manometer: Ja. 

Justerbar tryk/hastighed: Ja.

Fyldestuds medfølger: 1 stk.

Antal magasin medfølger: 1 stk.

Udgangshastighed: 295 m/s.

Udgangshastighed PBA:

Skæfte: Syntetisk.

Kindpude: Venstre og højre side.

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Vestre og højre.

Vægt: 2,6 kg.

Løbslængde: 50 cm.

Total længde: 97,5 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel.

Aftræk: Justerbart.

Stempel: PCP.

Lyddæmper: Nej.

Lyddæmpet løb: Nej.

Skinne til kikkert: 11 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Intet.

Kikkert medfølger: Intet.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Magasin, o-ringe, fyldestuds og manual.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved