Diana Bandit Regulated PCP-Luftpistol inkl. PCP-Pumpe - 4,5 mm.

2.399,00 kr.
Udsolgt
SKU
1910201_KITSS23
Leveringstid: 1-3 hverdage

Diana Bandit Regulated PCP-luftpistolen i en helt ny udgave med luftregulator, som styre hvor meget luft PCP-systemet får uanset hvor meget luft der er tilbage i luftcylinderen. Denne pakke indholder udover Bandit Regulated PCP-luftpistolen en kraftig Borner GX-H-C1 PCP-pumpe, fyldestuds og 9-skudsmagasin. Dermed indeholder sættet alt hvad der behøves, for at komme i gang med at skyde med PCP-luftpistol. Selvom Diana Bandit nu har fået regulator, så byder den stadig på justerbart DIT aftræk, manometer, 9-skudsmagasin, høj udgangshastighed og flot skæfte i bøgetræ. 

Bandit Regulated skyder på et klassisk PCP-system, hvor en 40cc stor luftcylinder fyldes op til 200 bar via PCP-håndpumpe, PCP-kompressor eller dykkerfalske. En fyldt luftcylinderen kan Ca. afgive 25 skud fra et medfølgende 9-skudsmagasin eller single skud indsats. Det kraftige PCP-systemet får udgangshastigheden helt op 220 m/s. Lufttrykket i cylinderen kan hele tiden overvåges via et monometer i enden af luftcylinderen. 

Denne regulated udgave af Diana Bandit er udstyret med en luftregulator, som som styre hvor meget luft PCP-systemet får. Uanset hvor meget luft der er i luftcylinderen vil regulatoren sikre at systemet får den nøjagtig samme mængde luft ved hvert skud. Dette giver både en øget præcision og et helt ens skud hver gang. 

Den medfølgende Borner GX-H-C1 PCP-pump gør det nemt at pumpe luftcylinder på Diana Bandit op. Borner PCP-pumpen har lynkobling med 1/8” gevind, håndtag i gummi, kraftig fod og manometer. Den leveres med lynkobling, som passer direkte på Diana PCP-luftvåben og mange andre PCP-luftvåben.

Diana Bandit Regulated PCP-luftpistolen udstyret med Dianas to-trins Diana Improved Trigger (DIT), som giver mulighed for indstilling af både første og anden fase i aftrækket.

Skæftet er fremstillet i bøgetræ og med pistolhåndtag, som giver god støtte og komfort under skydning. På oversiden har luftpistolen fastesigtemiddel og en 11 mm. skinne til montering af kikkertsigte. 

Den leveres inklusiv Borner GX-H-C1 PCP-pumpe, pistoletui, indsats til enkeltskud og magasin.

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Diana.

Model: Bandit Regulated.

Land (Brand): Tyskland.

Produktionsland: Kina.  

Våbentype: PCP-luftpistol.

System: PCP-system.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: 9-skudsmagasin.

Magasin kapacitet: 9 hagl.

Luftcylinder størrelse: 40cc.

Max. lufttryk på cylinder: 200 bar.

Antal skud pr. fyldt cylinder: Ca. 

Indbygget regulator: Ja. 

Indbygget manometer: Ja. 

Justerbar tryk/hastighed: Nej.

Fyldestuds medfølger: 1 stk.

Antal magasin medfølger: 1 stk.

Udgangshastighed: 220 m/s.

Udgangshastighed PBA:

Skæfte: Bøgetræ. 

Kindpude: Ingen.

Skulderpude: Ingen.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Vestre og højre.

Vægt: 1020 gram.

Løbslængde: 24 cm.

Total længde: 51 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel.

Aftræk: Diana DIT-system - justerbart.

Stempel: PCP.

Lyddæmper: Nej.

Lyddæmpet løb: Nej.

Skinne til kikkert: 11 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Fast sigte - justerbart.

Kikkert medfølger: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Borner GX-H-C1 PCP-pumpe, fyldestuds, pistoletui, magasin og manual.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved