Vind en Gamo AF-10 luftpistol her! ×

Crosman Tyro Luftgevær - 4,5 mm.

999,00 kr.
På lager
SKU
CYT6M77FW21-AG
Leveringstid: 1-3 hverdage

Crosman Tyro luftgevær i 4,5 mm. kniber er et klassisk knækluftgevær fra amerikanske Crosman udviklet og tiltænkt den unge juniorskytte, som gerne vil prøve at skyde med et rigtigt luftgevær. Derfor er luftgeværet gjort ekstra nemt at lade, fremstillet i lette materialer og har et kompakt design, som passer selv den mindre skytte. Dertil byder Crosman Tyro på både syntetisk skæfte, fiberoptisk TruGlo sigte og skinne til montering af kikkertsigte. 

Tyro knækluftgeværet fra Crosman skyder på et klassisk knæk-system, hvor en spændefjeder spændes på ved at knække selve løbet rundt og undsætte haglet direkte i løbsindgangen. Spændefjederen får udgangshastigheden op på 180 m/s med almindelige blyhagl og hele Ca. 225 m/s med PBA Power-hagl. 

Sammen med knæksystemet har Crosman Tyro luftgeværet et justerbart aftræk med manuelsikring. Selve løbet er pakket ind i syntetisk materialer, for både at give et anderledes design, men også beskytte og gøre luftgeværet nemt at vedligeholde. 

Skæftet er fremstillet i vedligeholdelsesfrit og let syntetisk materiale, som derfor er perfekt for den unge juniorskytte. Dertil byder skæftet på et klassisk pistolgreb, udspringer og en lille dobbelt kindpude, som betydet at luftgeværet både kan anvendes af venstre- og højrehåndskytter. På bagsiden har skæftet en justerbar skulderpude, som gør det muligt at tilpasse lægen, så luftgeværet passer skytten helt præcist.

Crosman Tyro er derudover udstyret med 11 mm. Skinne til montering af kikkertsigte, justerbart fiberoptisk TruGlo sigte og leveres med engelsk manual. 

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Crosman.

Model: Tyro. 

Land (Brand): USA.

Produktionsland: Kina. 

Våbentype: Luftgevær.

System: Knæk-system.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: Intet. 

Magasin kapasitet: Intet. 

Udgangshastighed: 180 m/s.

Udgangshastighed PBA-hagl: 225 m/s.

Justerbar hastighed: Nej.

Skæfte: Kunststofmateriale.

Kindpude: Venstre & højre side. 

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Venstre & højre. 

Vægt: 2 kg.

Løbslængde:

Total længde:

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel. 

Aftræk: Crosman 2-trins Clean Break Trigger (CBT™). 

Stempel Spændefjeder.

Lyddæmper: Nej.

Lyddæmpet løb: Nej.

Skinne til kikkert: 11 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Fast justerbart TruGlo sigte.

Kikkert medfølger: Intet.

Air-stripper: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Engelsk manual. 

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud, nyheder og rabatkoder før alle andre!
© 2015 Airgun. All Rights Reserved