Crosman Fury NP Luftgevær - 4,5 mm.

1.499,00 kr.
På lager
SKU
CR-CF1K77NPSS23
Leveringstid: 1-3 hverdage

Crosman Fury er et kraftige amerikansk kvalitets luftgevær, som både har den unikke Nitro Piston gas-ram teknologi, fiberoptisksigte og justerbart aftræk. Den kraftfulde Fury har som nævnt det unikke Crosman Nitro Piston system, som betyder at den normale spændefjeder er skiftet ud med en nitrogen fyldt cylinder, som sættes under tryk når luftgeværet lades ved at knække løbet og indsætte haglet i løbsindgangen. Denne teknologi betyder at der opnås et mere ensartet, lydløst og slidstærkt luftgevær. Systemet betyder også at man undgår de normale fjedervibrationer og at selve rekylslaget bliver kraftig reduceret. 

Crosmans luftgevær er ofte kendt for deres gode aftræk og Fury er også udstyret med et 2-trins justerbart aftræk, som giver brugeren mulighed for at indstille det helt optimalt, for at opnå den bedste skydeoplevelse. Det unikke Nitro Piston teknologi og aftrækket betyder at Crosman Fury opnår en udganshastighed på hele 305 m/s med almindelige hagl og helt på til 365 m/s med Power-hagl.

Crosman Fury leveres uden kikkertsigte, men er dog forberedt til montering af kikkertmontage og kikkert via den 11 mm. skinne på toppen af geværet. Det fiberoptiske sigte på gør det dog stadig muligt at opnå sjov og præcis skydning uden brug af kikkertsigte.

Furys skæfte er produceret i vedligeholdelsesfrit kunststofmateriale med pistolgreb og udformet så det både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. Derudover har skæftet både på grebet og forskæftet fået ”Checkered grip”, som sikre et mere sikkert greb om luftgeværet. Bagerst på skæftet er der monteret en skulderpude i gummimateriale, som hjælper med at reducere rekylslaget, så skytten for en mere komfortabel oplevelse ved skydning i længere tid.

Fury vejer 2,9 kg. og der medfølger engelsk manual.

Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.   

Bemærk:

 

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab. 

 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

 

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 

Brand: Crosman.

Model: Fury NP. 

Land (Brand): USA.

Produktionsland: Kina. 

Våbentype: Luftgevær.

System: Knæk-system.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: Intet. 

Magasin kapasitet: Intet. 

Udgangshastighed: 305 m/s.

Udgangshastighed PBA-hagl: 365 m/s.

Justerbar hastighed: Nej.

Skæfte: Kunststofmateriale.

Kindpude: Venstre og højre side. 

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Venstre & højre. 

Vægt: 2,9 kg.

Løbslængde:

Total længde: 114 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel. 

Aftræk: Crosman 2-trins justerbar. 

Stempel: Nitro Piston Gas-Ram.

Lyddæmper: Nej.

Lyddæmpet løb: Nej.

Skinne til kikkert: 11 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Intet.

Kikkert medfølger: Nej.

Air-stripper: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Engelsk manual. 

© 2015 Airgun. All Rights Reserved