Bestil inden kl. 14.00 og vi sender i dag!

×

KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15      GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-      BYT INDTIL 7/1 2020

Crosman Armada Combo PCP Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:BTAP17SXSS18-AG
Crosman Armada Combo PCP Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:BTAP17SXSS18-AG

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 9.999,00 kr - DU SPARER 22%

Specialpris 7.799,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Crosman Armada Combo er et nyt og anderledes PCP luftgevær, som via sit unikke design får tankerne hen på det amerikanske militærs kraftige maskinpistoler. Luftgeværet leveres med en stor Crosman CenterPoint kikkertsige, der giver en forstørrelse på hele 4-16x og har et optik på 56 mm. Crosman Armada er produceret i topkvalitetsmaterialer og bygget på Corsmans egen fabrik i USA.

Armada er bygget op som et klassisk PCP luftgevær, hvilket betyder at luftgeværet ikke har nogen traditonel spændefjeder. Derimod har luftgeværet en luftcylinder, som skal pumpes op med en PCP-pumpe eller via godkendt dykkerflaske. Cylinderen kan fyldes op til maksimalt 200 bar hvorefter skytten har ca. 30 skud på fuld kraft via et 10-skudsmagasin. Når cylinderen fyldes og under skydning kan lufttrykket overvåges på et lille manometer indbygget i luftgeværet. Systemet betyder også at luftgeværet ikke skal knækkes for hvert skud, men at der blot tages ladegreb på højre side af luftgeværet.

Bygget sammen med PCP systemet sidder der et Crosman to-trins justerbar aftræk. PCP systemet er utrolig kraftigt og gør at Crosman har fået Armada helt op på en udgangsagtighed på 335 m/s ved brug af almindelige hagl.

Luftgeværet har et skæfte i kunststofmateriale med pistolgreb og en meget enkelt skulderpude, som gør at luftgeværet både kan anvendes af venstre og højrehåndsskytter. Luftgeværet giver mulighed for at tilføje ekstra udstyr på løbet via små monteringsriller.

Armada leveres med kraftig Crosman bipod og engelsk manual.

Crosman Armada Combo

Se hvordan man lader et Crosman PCP magasin herunder: 

Guide til indskydning & montering af sigtekikkert:

Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.   

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Yderligere information

Specifications

Inkl. Crosman 4-16x56 mm CenterPoint kikkertsigte.

Inkl. Crosman Picatinny rail ringmontage.

Skæfte: Kunststofskæfte.

Kikkert monteringsskinne: Picatinny - 21 mm bred skinne.

Aftræk: Crosman 2-trins justerbar. 

System: PCP system.

Skytte: Venstre- og højrehånd.

Udgangshastighed: 335 m/s.

Type: Ladegreb.  

Rekyl: Vibrationsfri rekyl.

Hagl: 4,5 mm.

Kaliber: 4,5 mm. (0,177)

Manual: Engelsk.

Længde: 109 cm.

Vægt: 3300 gram.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér